Familia de produse Beauty and Fit s-a extins în continuare, pe lângă cutia cu pulbere, Collagen Plus, cel cu vitamina C și gust de lămâie, se poate acum comanda și în varianta pungă de reîncărcare. În acest fel – pe lângă o abordare ecologică, ca urmare a utilizării unei singure cutii din plastic – puteți economisi și bani: deoarece punga conține cu 40 de grame mai mult, adică primiți cadou o cantitate suficientă pentru aproximativ o săptămână.

40 de grame în plus la același preț

Familia Beauty and Fit a pornit în forță: varianta capsulă și cea pulbere a Colagenului s-au epuizat practic în câteva zile după lansare, acesta fiind doar un fenomen temporar, desigur, deoarece există stocuri impresionante din aceste două produse noi ale Biocom. De fapt, trei, deoarece pentru pulbere a sosit și varianta pungă de reîncărcare. Astfel, cei care s-au dotat cu varianta „cutie” a colagenul hidrolizat (ușor de digerat și de absorbit) cu gust de lămâie și cu vitamina C, pot deja comanda Collagen Plus în varianta pungă. Și un lucru deloc neglijabil, pentru același preț convenabil sunt oferite 40 de grame în plus!

De ce este nevoie de colagen?

Pentru cei care au omis cumva articolul, buletinul informativ anterior, pe lângă reluarea unor idei esențiale, cu ajutorul unor informații primite de la furnizor am dori să vă familiarizăm și mai bine cu acest produs, care a devenit foarte repede popular. Conform celor spuse de Jakab István, producătorul produsului, colagenul este cea mai importantă proteină structurală, care ține de fapt corpul împreună, fiind „adezivul său”. Asigură elasticitatea pielii, a ligamentelor-tendoanelor, a cartilajelor, a părului, precum și tăria potrivită a oaselor. Formatul hidrolizat din Collagen Plus este și mai simplu de digerat de către organism, fiind astfel absorbit și asimilat mai ușor de acesta. Colagenul trebuie suplimentat pentru că odată cu înaintarea în vârstă producția sa în organism scade, iar rezultatul deficitului poate duce la apariția ridurilor, la piele lăsată și subțire, păr și unghii casante, insomnie, anxietate, dureri de articulații (inflamație), precum și procese de vindecare mai lente. Completarea cu suplimente alimentare este recomandată deoarece alimentația noastră are puține elemente cu conținut suficient de colagen.

Cele mai importante avantaje ale suplimentelor cu colagen

– Consumul de colagen poate contribui în multe feluri la sănătatea organismului, de la reducerea durerilor de articulații până la îmbunătățirea sănătății pielii – ne informează specialistul „investitor în sănătate” Jakab István, citând și câteva studii care susțin avantajele colagenului.
În continuare urmează fragmente din rezultatele acestor studii.

  • Poate îmbunătăți sănătatea pielii

În cadrul unui studiu, acele femei care au consumat 2,5-5 grame de colagen în suplimente alimentare zilnic, timp de opt săptămâni, au constatat scăderea deshidratării pielii și creșterea elasticității sale, în comparație cu acele femei care nu au consumat suplimente alimentare cu conținut de colagen. Un alt studiu a concluzionat că acele femei care timp de 12 săptămâni au consumat zilnic colagen sub formă de pulbere au constatat o hidratare crescută a pielii și o scădere semnificativă a adâncimii ridurilor, în comparație cu grupul de control. Reducerea ridurilor ca urmare a consumului de suplimente cu colagen se poate datora faptului că acestea sunt capabile să stimuleze producția de colagen în organism.

  • Poate contribui la reducerea durerilor de articulații

Studiile arată că pentru a fi într-adevăr eficient în privința reducerii durerilor, doza trebuie să fie de la început de 8-12 grame. Colagenul mai poate contribui și la păstrarea structurii cartilajelor. Un studiu în care au participat 147 de sportivi (72 bărbați, 75 femei) a concluzionat următoarele: o monitorizare care a durat 24 de săptămâni a arătat că la cei care au consumat colagen cu regularitate, durerile de articulații au scăzut semnificativ (atât în timpul mersului, cât și în stare de repaus), în comparație cu grupul de control, cei care nu au consumat colagen.

  • Poate preveni pierderea de masă osoasă

Consumul suplimentelor alimentare cu colagen poate reduce problemele care pot să apară la oase, de exemplu, riscul apariției osteoporozei. Un studiu a arătat că la acele femei care au consumat 5 grame de colagen timp de 12 luni densitatea osoasă a crescut cu 7% față de acele femei care nu au consumat colagen.

  • Poate contribui la creșterea masei musculare

Conform studiilor, consumul suplimentelor alimentare cu colagen poate contribui la creșterea masei musculare și a forței musculare la persoanele care suferă de scăderea masei musculare ca urmare a înaintării în vârstă. Țesutul muscular conține între 1-10% colagen. În cadrul unui studiu, 27 de persoane slabe au consumat 15 grame de colagen în timp ce au participat și la un program special de gimnastică. Prin comparație cu acei bărbați care au efectuat doar exercițiile fizice, dar nu au consumat colagen, masa și forța lor musculară a crescut semnificativ.

  • Poate contribui la sănătatea inimii

Consumul regulat de colagen poate contribui la reducerea riscului apariției bolilor cardiovasculare. În cadrul unui studiu, 31 de adulți sănătoși au consumat 16 grame de colagen timp de șase luni.  Rezultatul final al studiului a arătat o reducere semnificativă a rigidității arteriale. Mai mult, nivelul de colestorol HDL, cel „bun”, a crescut în medie cu 6%.

Și unde se poate găsi punga de reîncărcare cu pulbere Collagen Plus? Acolo unde capsula și multe alte produse: biocom-international.ro

Vă dorim multă sănătate!