Stimate membru Biocom!

În cadrul dietelor cu conținut scăzut de carbohidrați glucomannanul contribuie la scăderea în greutate. Aceasta este cea mai importantă afirmație despre produs, faptul cel mai îmbucurător însă este că acest lucru poate să apară și oficial pe etichetă! Glugomannanul este cea mai importantă componentă a Slim40, produsul care nu conține zahăr, fiind totuși delicios. Pe scurt, deci: cel mai nou produs al Biocom poate contribui semnificativ la slăbire, dacă și cel care urmează regimul participă la acest proces cu o alimentație chibzuită, cu reducerea numărului de calorii și, în funcție de posibilități, prin introducerea mișcării.

Ce este glucomannanul?
În ultima vreme au apărut numeroase articole în literatura de specialitate despre această componentă deosebit de importantă. Acest lucru este de înțeles, fiind vorba despre o metodă aprobată medical, iar posibilitatea menționării oficiale este o dovadă certă a faptului că: metoda este acceptată pe scară largă, fiind eficientă, fără a prezenta riscuri pentru sănătate. Glucomannanul în sine este substanța activă a unui extract de plantă exotică, limba diavolului, iar în cazul nostru componenta de bază a unui suplimentar alimentar care este bogat în fibre. Tocmai aici este esența!

Efectele benefice ale fibrelor care se umflă
Trebuie știut că glucomannanul are o proprietate extraordinară: de îndată ce ajunge în contact cu apa, se gelatinizează, umplând astfel stomacul, deoarece fibrele absorb apa. În timp ce „călătorește” prin organism stimulează funcționarea stomacului și a intestinelor, dar există un consens între surse și în ceea ce privește posibilitatea de a regla nivelul glicemiei și a susține digestia. În plus, ca urmare a conținutului de fibre (despre care se știe demult că sunt importante sub numeroase aspecte în alimentație) poate contribui la detoxificare. În acest sens, putem spune că nu „aduce”, ci mai degrabă „duce”.

Senzație de sațietate, scăderea poftei de mâncare
Care este legătura cu scăderea în greutate? Chiar și din cele prezentate mai sus, se vede efectul fiziologic pozitiv, dar deoarece substanța asemănătoare cu gelul umple stomacul, scade și senzația de foame. Pur simplu apare senzația de sațietate, astfel, în condiții normale, scade aportul de calorii – de ce să mâncăm, dacă suntem sătui? Și deoarece acest proces este relativ lent, și senzația plăcută de saturație ține mai mult. Altfel spun: perioada fără alimentație inutilă.

Este și mai eficient împreună cu dietă, mișcare
Trebuie totuși acordată atenție propoziției oficiale: produsul funcționează și contribuie la scăderea în greutate „în cadrul dietelor cu conținut scăzut de carbohidrați”. Nu este vorba, deci, despre „un leac minune”, care permite „excesele” cu zahăr, sau o alimentație excesivă, fără limite. Este în schimb un excelent supliment pe lângă un dram de autocontrol. Mai ales dacă se mai poate include și mișcarea. Cei care s-au descurcat și până acuma cu acestea două, au găsit cheia pentru slăbire!

Și: foarte multe lucruri în plus!
Pe lângă glucomannan, L-carnitina, ceaiul verde, colagenul, vitamina C și zincul sunt de asemenea componente importante ale acestui suplimentar alimentar pornit pe calea spre popularitate. Precum și crom și colină, și lista poate continua (detalii pe etichetă și pe webshop), așa că se poate afirma cu certitudine: s-a născut un produs unic, în care componentele își întăresc reciproc efectele. Toate acestea for face să ne simțim bine în pielea noastră, ceea ce nu va fi doar o plăcere pentru cei din jur, ci și mai sănătos!

Deosebit de delicios: cu vișine sau cu pere?

În plus, nu va trebui să renunțați nici la calitatea savuroasă, deoarece Slim40 este oferit de Biocom în două variante de gusturi. Pulberea este disponibilă cu aromă de vișine și pere, iar celor care o gustă, le vine greu să se oprească, chiar dacă nu mai țin regim, deoarece este pur și simplu gustoasă! De altfel, ca urmare a efectelor pozitive prezentate pe scurt, de departe nu este recomandat doar pentru cei care doresc să slăbească. Nici nu trebuie, desigur, menționat că se recomandă turnarea în apă purificată. Asta pentru că instrucțiunile de utilizare spun: a se consuma cu mult lichid! (Mai trebuie adăugat că Biocom oferă mai multe variante de instalații pentru filtrarea apei?)

40, pentru că o cutie este suficientă pentru patruzeci de zile
Înainte ca cineva să se sperie: Slim40 nu a fost conceput pentru o anumită categorie de vârstă. Numele arată că (pe lângă prefixul englezesc, care sugerează slăbirea, subțierea) Biocom a pus în cutie o cantitate suficientă pentru cel puțin 40 de zile, adică cu mult mai mult decât o doză lunară. După care cutia poate deveni chiar și recipientul cu un nou design al bucătăriei-cămării …

O nouă șansă pentru slăbire
Membrii Biocom au, deci, de acum – pe lângă cura cu Reg-Enor, care implică o schimbare totală a modului de viață – o altă cale pentru slăbire, testată de un număr din ce în ce mai mare de persoane și confirmată cu experiențe pozitive. Slim40 are perspective de viitor deosebite, foarte multe kilograme în plus pot să dispară cu ajutorul său!
De pe pagina biocom-international.ro se va putea comanda în curând.

Multă sănătate, însoțită de slăbire plăcută!