Deoarece praful Mikrobiom Pro și-a dovedit deja calitățile, Jakab István, creatorul produsului, s-a gândit împreună cu colegii săi să încorporeze fibrele speciale în compoziția produsului, în acest fel se realizează din prima zi nu doar susținerea producerii microflorei cu un spectru larg, ci se asigură și învigorarea rapidă a „comunităților”. Noul produs, îmbogățit, cu numele de Mikrobiom Pro & Fiber este disponibil la același preț, ca cel al versiunii anterioare!

La baza sănătății noastre stă microbiomul

– Avem un organ necunoscut, „virtual”, care dirijează din fundal toate funcțiile vieții noastre. Există oameni de știință care sunt conviși că organismul uman nu este nimic altceva decât un „container” creat pentru depozitarea microbiomului – acestea sunt cuvintele introductive ale lui Jakab István, cel care aduce produse populare în rețea. Iar Mikrobiom Pro & Fiber este un produs bioactiv pe bază de legume uscate, conține 35 de ingrediente vegetale, care prin furnizarea de macro și microelemente acționează în mod direct pentru susținerea microbiomului, această microfloră cu un spectru larg.  Prin consumarea sa regulată creăm posibilitatea ca flora bacterială care protejează organismul nostru să fie din nou prezentă în diversitatea necesară. În același timp putem crea condițiile favorabile pentru acele tulpini de bacterii care au un rol în atingerea și menținerea greutății corporale ideale. Produsul trebuie dizolvat pe cât posibil în apă purificată  – vom obține astfel o băutură care ne va aminti de gusturile demult uitate ale naturii –  este indicat să îl consumăm la începutul zilei (înainte de mâncare) și la încheierea sa (la 1-2 ore după cină).

Produs complex, eficiență sporită

Creatorul produsului precizează că nu este suficientă doar hrănirea bacteriilor, deoarece acestea se simt bine atunci când în sistemul digestiv ajung nutrienți bogați în fibre. Fiber-ul, adică fibrele, sunt acele „leagăne speciale de bacterii” care creează acea condiție prin care microflora readusă la viață se poate înmulți foarte repede și eficient. Prin aderarea la fibrele stabile, bacteriile pot să-și dubleze cantitatea chiar și într-o jumătate de oră. Acest produs complex, îmbogățit cu fibre, crește eficiența Mikrobiom Pro-ului.

Fibra de acacia, alegerea perfectă

A fost o cerință foarte mare pe piață pentru o sursă de fibre care nu irită peretele intestinului subțire, asigurând în același timp o posibilitate excepțională de înmulțire pentru microbiom, fiind și un adjuvant potrivit pentru curele de slăbire, deoarece este un aliment cu un conținut mare de fibre. Un prebiotic special – fibra de acacia – situat deasupra tuturor, este „superfood-ul” bacteriilor, căci nu produce balonare, poate ajuta în reducerea dorinței de a mânca ceva tot timpul, susține absorbția glucozei în sânge, și mai poate ajuta și susține digestia și absorbția nutrienților. Componentele principale ale produsului mai sunt coaja de lămâie, semințele de struguri roșii, pectina de măr, și praul de napi – fără să înșirăm cele câteva duzini de elemente componente …

Poate fi recomandat pentru toată lumea

Garantat fără gluten, fără lactoză, fără GMO, fără soia, 100% natural = fără chimicale, și literalmente poate fi recomandat pentru aproape toată lumea! – Alimentația bogată în fibre ar trebui să fie atât de evidentă în viața fiecărui om precum respirația. Dieta deficitară în fibre produce pe termen scurt constipație, pe termen lung obezitate sau chiar și probleme mai serioase. Produsul Mikrobiom Pro & Fiber poate veni în ajutorul multora … –  aceasta este recomandarea creatorului produsului.