Etica în afaceri

ok -RO

Ca în orice afacere, şi în sistemul BIOCOM există reguli etice scrise şi nescrise. Ele sunt indispensabile pentru funcţionarea sănătoasă a afacerii. Însuşirea acestor norme este de asemenea importantă în construirea carierei în sistemul BIOCOM.

Cumpără produsele în nume propriu, din depozitul firmei. Astfel sponsorii vor putea intra în posesia drepturilor cuvenite după vânzările tale. Din acest motiv este foarte important să nu achiziţionezi produse de la sponsori ai altor linii superioare diferite de cea din care faci parte!

• În cazul în care apar nelămuriri, reclamaţii, propuneri, probleme de orice fel în desfăşurarea activităţii, acestea vor fi adresate cu încredere sponsorului sau liniei superioare. Chiar şi în acele situaţii în care consideri că problema ar trebui înaintată conducerii firmei, sponsorul tău trebuie înştiinţat în prealabil.

• Evită aşa-numita „încrucişare de linie”. Discutarea problemelor se va face doar cu persoanele care fac parte din linia ta.

• Mai rar, dar se întâmplă, să primeşti o ofertă „mai avantajoasă” de la sponsorul altei linii, de genul :„Vino la mine, eu te sponsorizez mai bine!” O astfel de atitudine este total lipsită de etică, pe lângă faptul că în cadrul firmei noastre nu este admisă şi ca atare nu este posibilă. O persoană sau o firmă dispune doar de un singur număr de înregistrare.

-Dacă cineva doreşte să se înregistreze pe o altă linie, trebuie să aştepte 1 an, evident cu pierderea nivelului de carieră obţinut până atunci.