Concursul de vară de dezvoltare a afacerilor în Biocom 2023 va începe în luna mai cu noi condiții – se pot înscrie și liderii și cei care s-au înregistrat în sistem mai devreme.

În 2023, Concursul de vară Biocom, cu durata de trei plus patru luni, va fi lansat  în condiții noi. Scopul acestei provocări , devenită tradițională nu s-a schimbat: accelerarea dezvoltării afacerii, stimularea  startului  în forță a sezonului cald.

La ce se pot aștepta concurenții?
Marele premiu din acest an – ca și cel de anul trecut – este o după-amiază petrecută cu câștigătorii provocării la Ferma Nouă din Lajosmizse ( Ungaria) , “Ziua câștigătorilor”, care se preconizează a avea loc sâmbătă, 26 august 2023. Acest lucru arată că nu este vorba de o competiție în sensul tradițional al cuvântului, întrucât nu trebuie să învingi pe nimeni, ci “doar” condițiile trebuiesc îndeplinite pentru a câștiga, o vară bine planificată și reușită (1 mai – 31 iulie). O schimbare semnificativă a competiției este că oricine , înscris în sistemul Biocom  până la 30 aprilie 2023 poate concura! Ca un bonus suplimentar, participanții au mai multe șanse să devină manageri, în timp ce managerii de rețea pot câștiga o nouă linie  managerială (primesc, de asemenea și o recompensă ca bonus). Scopul nu este doar să se dezvolte rapid, ci și să stabilească un nivel de conducere și să construiască o nouă linie managerială.

Detaliile concursului!

Cui se adresează concursul?
Concursul este deschis oricărei persoane care se înregistrează în rețeaua Biocom până cel târziu  30 aprilie 2023 – indiferent de țară. Așadar, nu contează când v-ați înregistrat în sistemul Biocom  : Concursul 2023 este deschis tuturor celor care doresc să concureze, iar o schimbare importantă față de anul trecut este că și managerii de rețea sunt bineveniți!

Trei luni, trei etape, progresând cu o mie de puncte în fiecare lună
Baza de referință – care trebuie îndeplinită și acum – este aceeași ca și în anii precedenți. Prima fază a competiției se va desfășura în perioada 1 mai 2023 – 31 iulie 2023. Pentru prima dată, este necesar să adunați 1000 de puncte pe linia sau liniile directe (până la 3) proprii, începând cu luna mai, 2000 de puncte în iunie și 3000 de puncte “noi” în iulie.

Atenție! Liniile de concurs pot fi lansate doar în luna mai, și atunci doar până la trei linii, și doar acestea vor fi luate în considerare ulterior la sfârșitul concursului.

Conducerea va recompensa  progresul real
Încă un aspect important: la finalul concursului, conducerea va evalua fiecare linie în parte și va anunța câștigătorii, acordând prioritate aspectelor legate de networking. De exemplu, va analiza performanțele și punctajele obținute de concurenți până la 30 aprilie și le va compara cu rezultatele obținute pe liniile de concurs. Poate fi regretabil și în detrimentul câștigării, dacă se înregistrează o scădere spectaculoasă și nejustificată a punctelor pe vechile linii, înainte de concurs (înainte de 30 aprilie), în timp ce linia de concurs este în continuă evoluție, ceea ce înseamnă că este probabilă o reînregistrare pe scară largă a membrilor vechi  .

Înscriere, înregistrare, termene limită, lucruri de făcut
Nu este necesar o înscriere  în prealabil, dar concurentul trebuie să-și trimită de pe adresa de e-mail numărul de înregistrare , indicând și numărul de înregistrare a  liniei sau liniilor de concurs către adresa de e-mail verseny@biocomag.ch . Termenul limită:  3 iunie 2023
(În cazul în care termenul nu este respectat, putem vorbi despre  “descalificare”, astfel încât, dacă nu vă înscrieți  la timp, chiar dacă credeți că ați îndeplinit condițiile, nu vă vom lua în considerare și nu vom verifica dacă ați îndeplinit condițiile).

Acest lucru trebuie repetat la sfârșitul procesului: dacă ați rămas în concurs, adică ați parcurs a doua și a treia lună, trebuie să trimiteți până în 3 august 2023 numărul de înregistrare a  liniilor  de concurs, care atestă că ați parcurs cu succes lunile anterioare. De asemenea, dacă ați finalizat cu succes întregul proces de toamnă, trebuie să trimiteți o justificare  până  în 3 decembrie 2023.

Cele 200 de puncte proprii sunt de bază, dar nu sunt luate în considerare la calcularea punctelor finale.
Una dintre condițiile de bază pentru a participa la concurs este aceeași cu cea pentru a fi calificat ca membru activ al rețelei Biocom: să aveți puncte proprii, 200 PV în fiecare lună. Acest lucru este valabil, indiferent dacă concurentul are statut de întreprinzător sau nu.

Cele 200 de puncte proprii ale concurentului (sau orice alt număr de puncte) nu vor conta, bineînțeles, la cele 1000, 2000 sau 3000 de puncte, deoarece acestea trebuie să fie adunate pe linia (liniile) de concurs, așa cum este clar indicat mai sus.

La ce altceva trebuie să fiți atenți
Iată alte câteva puncte importante de care trebuie să țineți cont în timpul concursului. Multe dintre acestea se explică de la sine și sunt în conformitate cu Codul de conduită și etică al rețelei și cu normele și principiile naționale GDPR, dar vă atragem atenția asupra lor separat.

  • Este interzisă începerea concursului cu o nouă înregistrare a unui membru existent deja în sistem! Acest lucru este valabil în special pentru reînregistrarea membrilor de
  • Fiecare persoană poate comanda un pachet doar în nume propriu, nu pe numele altei persoane (mai ales fără știrea și împotriva voinței acesteia)!
  • De asemenea, este responsabilitatea concurentului să nu se returneze la depozit pachetele de produse comandate și neplătite pe liniile de concurs . Acest lucru poate afecta rezultatul final și este un factor care împiedică îndeplinirea condițiilor .
  • Așa cum s-a indicat și mai sus, este regretabil – și un factor determinant în evaluare – dacă punctele anterioare din afara liniei (liniilor) de concurs sunt în scădere …

Experiență comună și alte beneficii
Să vedem ce oferă competiția ca recompensă și prin ce progres pot trece cei care se înscriu.

  • Pe de o parte: participarea la “Ziua învingătorilor”. Această petrecere exclusivistă va fi oferită de Biocom tuturor celor care îndeplinesc criteriile, pe baza unei evaluări finale a conducerii. Este planificată o sărbătoare comună cu cei mai buni dintre cei mai buni, la Ferma Nouă din Lajosmizse( Ungaria), programată pentru sâmbătă, 26 august 2023. Este o adevărată onoare să fim acolo! Invitațiile  vor fi trimise colabortorilor care finalizează concursul, împreună cu partenerii lor.
  • Pe de altă parte (aceasta nu este o ofertă “oficială” a companiei, ci un “efect secundar” al networkingului accelerat): stabilirea unui nivel de manager.
  • În al treilea rând: o mulțime de bani în plus față de comisioanele existente, rezultate din construirea activă a afacerii și din profitabilitatea liniei competitive nou lansate.
  • În al patrulea rând, o perspectivă de toamnă încurajatoare – oricine merge până la capăt este aproape garantat că va avea o echipă extraordinară și se va dezvolta.

Opțiune suplimentară ca și continuare: nivel de manager  și premiu în bani
Pe lângă oportunitatea de bază, și anul acesta există  o continuare : Deveniți manageri! Cea de-a doua etapă, de patru luni suplimentare, se va desfășura între 1 august și 30 noiembrie 2023 pentru cei care nu sunt încă manageri de rețea  la începutul concursului. Cei care, în cele patru luni de concurs, din august până în noiembrie, obțin cele 4.000 de puncte pe linia de concurs stabilită, condiția de bază pentru calificarea la manager de rețea, se pot aștepta la un venit suplimentar de 550 de euro! Așadar, cele 4000 PV trebuie atinse pentru prima dată până la sfârșitul lunii august și trebuie menținute în fiecare lună până la 30 noiembrie. Acest lucru este valabil, desigur, pentru cei care au început concursul  în luna mai, au terminat primele trei luni , așa cum a confirmat conducerea și doar punctele lor de pe linia de concurs contează. Cu alte cuvinte: continuați în toamnă ceea ce ați început în vară pentru nivelul de Manager de rețea și premiul în bani!

O motivație suplimentară pentru cei care încep deja de la nivelul de Manageri de rețea!
De asemenea, o noutate este că acei  manageri de rețea , care îndeplinesc condițiile și care continuă concursul în toamnă, vor avea  un nou Manager de rețea pe linia de concurs – care își va păstra cele 4000 PV până la sfârșitul lunii noiembrie – va fi, de asemenea, eligibil pentru cei 550 de euro în plus în decembrie. Acesta ar putea fi un alt stimulent pentru manageri de a participa la concurs, deoarece recompensează dezvoltarea rețelei. Cu alte cuvinte: construiți o nouă linie managerială cu ajutorul concursului!

Construirea rețelei în adâncime este mai ușoară
Pentru a ușura lucrurile, merită să menționăm ceea ce s-a dovedit în ultimii ani: metoda de a construi rețeaua în adâncime poate facilita competiția . Subiectul a fost discutat foarte mult în cadrul seminariilor  din ultimul an, așa că nu este locul potrivit pentru a-l aborda pe larg. Dar, fără niciun risc, putem adăuga că oricine poate contacta managerul de rețea sau directorul de ramură pe această temă și să fie sigur că primește ajutor profesionist, inclusiv prin metode online.

Profitați de această ocazie!
În cele din urmă, ce altceva vă mai putem sfătui : profitați de oportunitatea oferită de  conducerea firmei Biocom și puneți-vă afacerea pe calea cea mai rapidă! Cu o activitate bine stabilită și activă în luna mai și cu un „vârtej” planificat în iunie și iulie, puteți trece cu ușurință de competiție și apoi, aproape “automat”, să construiți o linie managerială pentru un premiu suplimentar. Nu e nevoie decât de TINE. Și, presupunând că te-ai alăturat pentru că vrei să-ți schimbi viața, conducerea vrea acum să-ți ofere o motivație în plus pentru a da startul prin forță. Așadar, dacă ne permiteți o ultimă sugestie: dați-i drumul!

 Vă dorim mult noroc!