Ai dori să pornești arderea grăsimilor tocmai acolo unde dietele nu întotdeauna își fac efectul? Ai dori să scapi de celulită folosind o cremă aplicată extern, cu efect de încălzire? Soluția poate fi noul produs al Biocom, GELUL SLIM HOT, deoarece utilizarea sa regulată poate ajuta la tratarea celulitei, a vergeturilor, la reducerea depozitelor de grăsime, la obținerea conturului ideal al corpului, precum și la întinderea și hidratarea pielii. Arderea locală a grăsimii și tratarea celulitei se produce cu ajutorul unor componente speciale, și anume extract de ardei iute, cofeină și L-carnitină, produsul putând fi aplicat pe oricare suprafață a corpului unde este nevoie. Pe deasupra, nu conține coloranți artificiali și parfumuri sintetice!

Stimulează, repară, ajută
Cel mai important lucru de știut: combinația complexă de substanțe active pe bază de plante a GELULUI SLIM HOT stimulează circulația sângelui, îmbunătățește alimentarea cu sânge a țesuturilor conjunctive, iar în acest fel ajută la eliminarea toxinelor care s-au acumulat acolo, a celulitei, respectiv a tampoanelor adipoase.

Activează, reduce, inhibă, elimină

Să vedem cum funcționează cele mai importante componente!

  • Extractul de ardei iute produce un flux sanguin intens și roșeață a pielii.
  • Cofeina ajută la reducerea depozitelor de grăsimi și la încetinirea reapariției acestora.
  • Pe lângă efectul său de hidratare, L-carnitina acționează ca exfoliant, îndepărtând în acest fel celulele moarte, iar acest lucru permite regenerarea epidermei.
  • Extractul de ghimbir poate avea un rol în reducerea inflamației, în optimizarea metabolismului, iar unul din componentele active ale castanului sălbatic poate ajuta circulația sanguină sănătoasă și poate întări vasele capilare.

Unde se poate aplica?
Acest gel cu efect de încălzire nu a fost conceput pentru o anumită parte a corpului, adică se poate aplica pe burtă, fund, coapse, brațe, șold, pe oricare parte a corpului unde s-au acumulat depozite de grăsime sub piele. Furnizorul produsului, bine-cunoscuta Kis Éva, consilierul pentru mod de viață al Centrului Nice de Terapie a Părului, recomandă următoarele: fii creativ! – Într-un fel sau altul, dar folosindu-l, vei vedea și efectul. Ca urmare a componentelor active și a utilizării regulate, gropițele cauzate de celulită se pot netezi, pielea poate deveni mai întinsă, mai hidratată, dungile se pot estompa, contururile se pot modela și circumferințele pot să scadă – a spus ea. Dezvoltatorul produsului, terapeut holistic al părului, a subliniat: inclus în rutina de îngrijire a corpului produsul hidratează pielea și poate ajuta la menținerea tonifierii acesteia. – Pe lângă utilizare însă – pentru creșterea eficienței – acordați atenție și consumului crescut de lichide!

Cum trebuie folosit?
Dimineața și/sau seara aplicați gelul cu mâna umedă pe zonele cu probleme și masați până este absorbit. GELUL SLIM HOT este un așa-numit hidrogel, prin urmare, după masarea zonei unde a fost aplicat se va absorbi foarte repede în totalitate. Substanțele active sunt naturale, nu conține coloranți artificiale și parfumuri sintetice. S-ar putea să existe sensibilitate individuală la vreuna dintre componente, motiv pentru care se recomandă efectuarea unui test cutanat pentru a exclude posibilele reacții alergice, deoarece în cazul unei sensibilități exagerate la substanțe active nu se recomandă utilizarea produsului. Utilizarea este permisă doar pe piele intactă, sănătoasă, nu este permisă folosirea pe față, în jurul ochilor! Înroșirea și încălzirea pielii în timpul aplicării indică o intensificare a microcirculației. Pe parcursul utilizării pielea nu devine lipicioasă, nu vor rămâne urme pe haine. Pentru aplicarea gelului se recomandă folosirea unei mănuși de unică folosință sau spălarea mâinii după aplicare.

Când se recomandă utilizarea?
Se poate utiliza practic oricând! Dimineața, înainte de a merge la lucru, sau după baia de seară, înainte de a merge la culcare, înainte de a face exerciții fizice, pentru drumeții, cumpărături sau lucru în grădină. Se poate utiliza zilnic o dată sau de două ori, dacă doriți să grăbiți schimbarea. Dacă îl folosiți după ce faceți duș, nu vă ștergeți complet, aplicați gelul cu mișcări circulare pe pielea încă ușor umedă.

Cum pot fi îmbunătățite rezultatele?
Efectul GELULUI SLIM HOT se poate îmbunătăți cu alimentație conștientă, cu orice fel de activitate fizică, cu sport, rezultatele așteptate pot fi grăbite în mod spectaculos. În cazul utilizării regulate, primele semne pozitive pot să apară după doar 1-2 săptămâni, în funcție de gravitatea problemei. Rezultatele spectaculoase ale GELULUI SLIM HOT pot fi îmbunătățite în continuare prin tratamente specifice – masaj, înfășurare corporală, aparate cardio, infrasaună –, efectul poate fi sporit, de exemplu, și folosind folii cosmetice. Iar pentru membrii Biocom responsabili vestea bună este că folosind acest gel puteți să îmbunătățiți eficiența produsă de cura Reg-Enor, însoțită de schimbarea completă a modului de viață, precum și cea a cuplului forte format de  SLIM 40 și SLIM BURN. Dar chiar și prin simpla folosire a produsului se pot obține rezultate spectaculoase, cu condiția unei utilizări regulate!

Noi dimensiuni pentru corp – și pentru afacere
Revenind la întrebarea de bază: te interesează în mod serios arderea grăsimilor, modelarea corpului, tonifierea? Ai făcut și până acum eforturi în acest sens, dar nu ai avut la îndemână (pe piele) agentul corespunzător? Cu acest unguent anticelulitic ai putut să obții soluția pentru ca, respectând cele de mai sus, să pornești pe drumul dorit. Pentru că SLIM HOT acționează tocmai acolo unde este mare nevoie de el … Pe deasupra, mai aduce și puncte, dacă acorzi importanță obținerii unor avantaje suplimentare folosindu-te de Programul mod de viață al Biocom. Un produs cu care poți să-ți stimulezi circulația sanguină (și afacerea ta), cu care poți să îmbunătățești alimentarea cu sânge a țesuturilor conjunctive (și situația ta materială), și care poate contribui la obținerea conturului ideal al corpului (și al echipei Biocom). Folosește-l, arată-l și altora – și ajută-i și pe ei în acest fel! Este deja disponibil în oferta biocom-international.ro.
Să vă aducă sănătate și succese!