De ani de zile, Biocom este fruntașă în asigurarea pentru colaboratorii săi a unor produse din ce în ce mai bune care ajută la controlul greutății corporale, a unor cure, produse care pot avea ca rezultat chiar și schimbarea totală a modului de viață. Este bine știut faptul că foarte mulți oameni au constatat evoluții spectaculoase, dar au fost și mulți care s-au oprit după rezultatele de la început. A sosit momentul să acționăm mai adânc pentru că să fie și mai mulți cei care reușesc să depășească clipele dificile! DNF-10® ­ care stă la baza capsulei noi-nouțe iShape – aprobată pentru distribuție în această formă doar în cadrul Biocom – prin reglarea apetitului poate ajuta foarte multe persoane să-și atingă scopurile.

Baze solide la utilizatorii conștienți ai Biocom

Un brevet protejat la nivel internațional i-a ajutat deja pe mulți utilizatori să învingă această grea provocare – cum să fac față senzației mele de foame. Au trebuit găsite acele funcții fiziologice specifice care controlează senzația de foame. Putem oare să aruncăm la coș rezultatele anterioare obținute ca urmare a recomandării de până acum privind schimbarea totală a modului de viață? Nici vorbă de așa ceva! Consumul regulat al iShape nu înseamnă renunțarea la alimentația conștientă, la programul mod de viață însușit la Biocom. Ajută mai degrabă sub o altă formă, completând perfect valorile existente.

O abordare complet nouă pentru reglarea senzației de foame

Trebuie să respectăm un moment important: să avem grijă să mâncăm doar atunci când ne este foame! Să renunțăm la stereotipurile alimentației și să nu uităm să consumăm capsula iShape de două ori pe zi, pe cât posibil înainte de mese principale. Peste tot în lume sunt mulți care au reușit deja: trebuie doar atenție și conștientizare. Produsul iShape nu este o chestiune de credință, ci rezultatul unor cercetări continue care au durat un deceniu. Este susținut de numeroase experiențe ale utilizatorilor, fiind o abordare complet nouă pentru reglarea senzației de foame – acestea sunt informații furnizate portalului nostru de știri de către Jakab István, dezvoltatorul de produse care este în relație de parteneriat cu rețeaua noastră de mai multe decenii.

De ce ne este foame?

O scurtă explicație profesională din partea specialistului „investitor-în sănătate”: creierul primește informații de la ficat și de la rezervele sale de grăsime despre starea stocului de energie, despre disponibilitatea nutrienților în sânge și în tractul gastrointestinal, despre aspectul, gustul și aroma alimentelor, despre influențele mediului exterior. Locul în care se realizează în principal reglarea consumului de alimente este hipotalamusul: „centrul foamei” și „centrul sațietății”. Creierul armonizează două aspecte cheie ale alimentației: așa-numita sarcină de „menținere a homeostaziei” și cea de „răsplătire”. Menținerea homeostaziei cuprinde menținerea unei greutăți corporale stabile, încărcarea depozitelor de energie și asigurarea echilibrelor ionice adecvate, în timp ce partea de răsplătire înseamnă obiceiurile alimentare legate de experiențe plăcute și de răsplătire.

Un ajutor natural: fă organismul să creadă că este sătul!

La baza capsule iShape Biocom stă componenta brevetată DNF-10®, care este o componentă activă obținută din drojdie în urma hidrolizei proteinei Saccharomyces cerevisiae. Acționează în mod activ asupra senzației de sațietate, ajutând în acest fel utilizatorii disciplinați să reducă aportul de calorii și masa de grăsime corporală.

Doi hormoni care ajută

Apetitul depinde în mod egal de mecanismele de reglare hormonală pe termen scurt și lung, pentru a înțelege acest lucru trebuie să cunoaștem doi hormoni. Nivelul curent al grelinei („hormonul foamei”) se modifică în funcție de gradul de sațietate al stomacului. Funcția sa principală este declanșarea senzației de foame și depozitarea energiei în țesuturi. Mai în glumă, mai în serios putem spune că: lucrează pentru ca să ne săturăm. Leptina („hormonul reglării apetitului sau hormonul sațietății”) la rândul său este un indicator al stării de energie a corpului. Prin urmare, leptina furnizează centrului apetitului și al sațietății informații despre stocurile de grăsimi, adică despre rezervele de energie ale corpului. Deficitului de leptină, prin intermediul unor procese, duce la scăderea consumului de energie a corpului.

Păcăliți-vă senzația de foame pe termen scurt și mai lung!

DNF-10® reduce consumul de alimente – această posibilitate deosebit de ademenitoare stă la baza funcționării capsulei, dar pentru acest lucru este nevoie de un utilizator  conștient, care nu mănâncă atunci când în sfârșit nu îi este foame … În limbaj de specialitate: chiar și în cazul utilizării pe termen scurt, s-au constatat efecte semnificative la nivelul hipotalamusului și al sistemului digestiv prin reducerea cantității „hormonului foamei” (grelinei). Pe termen mai lung, DNF-10® reglează și secreția celulară a hormonului sațietății, a leptinei, hormonul care „reduce apetitul în mod natural”.

Acționează în două locuri simultan, ducând la reducerea apetitului

Consumat imediat înainte de mesele principale, DNF-10® reduce semnificativ secreția grelinei, contribuind în același timp la menținerea eliberării leptinei din celulele adipoase. DNF-10® acționează simultan asupra celor doi hormoni care reglează apetitul, reducând astfel pofta de mâncare.

Diminuarea foamei, mai puține calorii – kilogramele pot să scadă

Mecanismele de acționare ale DNF-10® și beneficiile sale clinice asupra compoziției corporale sunt susținute de cercetări desfășurate timp de mai bine de 10 ani. Scăderea semnificativă a aportului de calorii s-a observat deja după câteva săptămâni (după 8 săptămâni a scăzut la 600 kcal/zi) – dar dorim să subliniem: pentru asta este nevoie și de consumatori deciși care nu consumă fără rost, deoarece scopul lor real este să slăbească … Astfel se poate constata o scădere semnificativă în greutate, chiar și după prima lună, dacă cineva într-adevăr nu mănâncă atunci când nu îi este foame. Scăderea în greutate poate proveni de fapt de la scăderea mesei de grăsime, acest lucru se poate observa prin scăderea semnificativă a grăsimii abdominale și a dimensiunii taliei.

Voință încapsulată pentru controlul greutății corporale: înghițiți-o și lăsați-o să-și facă efectul!

Cantitatea recomandată pentru consum zilnic din capsula supliment alimentar cu conținut de hidrolizat proteic DNF-10® este: 2 x 1 capsulă înainte de mese (1 capsulă/250mg DNF-10®). Pentru ca produsul vegan, fără gluten, fără GMO, bazat pe o componentă brevetată să-și poată exercita efectul de reducere a apetitului, trebuie doar să NU uitați să-l luați înainte de mese! Și nici să-l comandați de pe pagina biocom-international.ro.
Să profităm de oportunitatea deosebită oferită de faptul că componenta activă a iShape, DNF-10®-ul poate fi distribuit în exclusivitate doar de Biocom în toată rețeaua sa. Să-l consumați cu sănătate!

Biocom iShape: Pentru tine ca să fii cât se poate de fit!