Stimate membru Biocom!

Care este unul din cele mai importante lucruri pentru sănătate, pentru o viață de calitate? Conform părerii (și experienței …) multora dintre noi răspunsul la această întrebare este funcționarea normală a stomacului și a sistemului intestinal. Cine nu a auzit oare în anturajul său imediat că în cazul lipsei acestora pot să apară probleme serioase, care produc multe necazuri în viața de fiecare zi?  Produsul Vita-Reg+ creat în Ungaria este răspunsul la aceste probleme. Consumarea sa regulată contribuie în multe feluri la susținerea funcționării normale a organismului. Scopul urmărit: digestia bună!

Specialistul care a creat produsul: dr. Simonyi Gábor
Cel care a creat produsul, medicul primar șef de secție dr. Dr. Simonyi Gábor, are o experiență și o competență semnificativă, deoarece coordonatorul Centrului Metabolic din cadrul Spitalului Universitar Szent Imre lucrează de mai multe decenii ca gastroenterolog, cardiolog, dar este specializat și în diabetologie și obezitologie. Despre cel din urmă domeniu merită menționat că este unul relativ nou care se ocupă cu studierea supraponderabilității. Medicul curant distins cu premiul Metabolism în anul 2014 vede foarte bine în practica de fiecare zi cu ce fel de probleme se confruntă pacienții săi, astfel s-a născut Vita-Reg+.

Să acordăm atenție digestiei, unei vieți de calitate!
Domul doctor susține că pentru o viață lungă și sănătoasă (în afară de factorii genetici, pe care nu îi putem schimba) este nevoie de un stil de viață sănătos, cu o atenție deosebită acordată alimentației și mișcării – iar acestea depind deja de noi. În privința celei dintâi, cheia este funcționarea normală a stomacului și a sistemului intestinal, deoarece astfel se asigură absorbția nutrienților, astfel pot aceștia să ajungă prin intermediul sângelui la organe, unde sunt utilizate. Digestia bună stă la baza metabolismului carbohidraților și a lipidelor din sânge, și este cel puțin la fel de importantă întărirea continuă a sistemului imunitar. Când însă vine vorba de digestie omul obișnuit se gândește de regulă la probleme, de la balonare la senzația de stomac prea plin, pe urmă senzația de greață, arsuri la stomac și constipație, dureri abdominale.

Ce știe Vita-Reg+?
Să ajute! Face acest lucru cu puterea mentei, care contribuie la menținerea unei funcționări normale a intestinelor, a digestiei, având un rol pozitiv și în golirea vezicii biliare. Iar despre aceasta membrii Biocom știu deja cât este de importantă în cadrul unei cure de schimbare a modului de viață … Pe lângă mentă, însă, mai sunt alte patru componente importante, acestea dau de fapt acel „plus” care apare în numele produsului. Să vedem ce scrie literatura de specialitate despre puterea fiecăreia dintre componente, ale căror efecte se adună bineînțeles în picături. În plus, produsul conține din fiecare microelement 100% din aportul zilnic recomandat.

Menta: relaxează și are efecte benefice
Menta este foarte populară și ca produs terapeutic, contribuind la menținerea funcționării normale a intestinelor și a digestiei. Relaxează mușchii netezi, influențează pozitiv funcționarea vezicii biliare. Mentolul este capabil să prevină pătrunderea calciului în celule, având astfel efect relaxant asupra mușchilor intestinali spasmodici. Menta este utilizată și în cazul balonării, diareii, grețurilor, problemelor de digestie, sindromului de colon iritabil. În afara de aceasta, este utilizată și pentru tratarea durerilor de menstruație, anxietății cauzate de depresie, durerilor de mușchi și de nervi, precum și la tratarea răcelii.

Zincul ajută și sistemul imunitar
Zincul contribuie la funcționarea corespunzătoare a sistemului imunitar. Participă la metabolismul sănătos al acizilor grași și al carbohidraților. Zincul este antioxidant, blochează procesele oxidative, contribuie la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ. Susține sistemul osos, precum și menține sănătatea părului, a pielii și a unghiilor.

Biotinul are funcții multiple
Biotinul (vitamina B7) contribuie la menținerea stării normale a părului, a pielii și a mucoaselor, la funcționarea sistemului nervos, la menținerea funcțiilor psihologice normale. Participă la procesele metabolice de producere a energiei, mai ales în cazul macronutrienților. Simptomele cele mai frecvente ale lipsei de biotin sunt: căderea părului (alopecia), conjunctivita cronică, descuamarea pielii asociată dermatitei (înroșiri în jurul ochilor, a nasului, gurii și în zona organelor genitale), simptome neurologice la adulți, de genul depresie, deprimare, halucinații, amorțeală și furnicături la nivelul membrelor.

Cromul și metabolismul
Cromul participă la metabolismul normal al macronutrienților, contribuie la menținerea glicemiei normale.

Seleniul susține organismul
Seleniul susține diverse procese fiziologice necesare pentru funcționarea normală a sistemului imunitar, a tiroidei, și pentru protecția celulelor. În plus, seleniul mai susține și procese biologice care sunt importante pentru menținerea unor procese fiziologice, ca de exemplu, sistemul imunitar normal, formarea de spermatozoizi sănătoși, păr și unghii sănătoase.

Este recomandat pentru toată lumea
Poate este important și faptul că produsul NU CONȚINE: organisme modificate genetic, lactoză, carbohidrați, gluten, arome, coloranți – poate fi, deci, recomandat cu toată încrederea pentru toată lumea. Utilizarea este simplă: 3×5-10 picături în timpul meselor, sau după mese – cu regularitate. Ca și recomandarea sa, deoarece produsul prezentat într-o sticluță de 20 ml, cu o valoare de 19,7 puncte este deja disponibil pentru 65 lei, pret nivel 1, de pe pagina biocom-international.ro.

Vita-Reg+: împreună pentru sănătate în fiecare zi!