Ne punem numeroase întrebări când apar primele fire de păr alb: este natural, poate fi prevenit, este ireversibil, care este cauza? Serul Hair Nice împotriva încărunțirii este un răspuns testat, deoarece acționează pe cale naturală asupra repigmentării părului.

Cele 22 componente vegetale ale serului acționează la trei niveluri

Celulele stem vegetale stimulează producția de melanină, activând și celulele stem care produc pigmentul colorant, componentele active antioxidante neutralizează efectul „decolorant” al peroxidului de hidrogen produs în organism, iar substanțele active hrănitoare furnizează în mod direct foliculilor de păr vitaminele, mineralele și enzimele de care au nevoie – acestea sunt informațiile furnizate de Kis Éva, dezvoltatorul produselor Hair Nice. Durata recâștigării culorii naturale a părului variază în funcție de gradul de încărunțire, de structura părului, de starea sa, de grosimea scalpului, precum și de starea de sănătate a organismului. Utilizând produsele BIOCOM Hair Nice de îngrijire a părului se pot, desigur, îmbunătăți efectele benefice.

Să nu acceptăm încărunțirea!

– Nu avem motive de îngrijorare, indiferent la ce vârstă apare încărunțirea, aceasta nu trebuie acceptată, deoarece cu produse corespunzătoare, cu metode și produse care acționează asupra cauzelor, acest proces neplăcut poate fi prevenit, respectiv inversat – ne încurajează Kis Éva care, în calitate de vechi colaborator al Biocom, a furnizat rețelei printre altele șampon, balsam, pomadă de păr, ser cu celule stem. Conform doctorului de păr, prin completarea mineralelor, vitaminelor care lipsesc din organism, prin activarea celulelor stem melanocite, prin reducerea factorilor de stres, prin corectarea funcționării defectuoase a organelor, printr-un tratament adresat în mod specific scalpului se poate preveni, inversa pierderea de culoare a părului.

Susținut de dovezi științifice

Specialistul subliniază importanța fundamentală a existenței cuprului, zincului și a vitaminei B5 în organism pentru menținerea culorii părului. S-a dovedit științific și faptul că persoanele cu deficit de fier încărunțesc mai repede, iar cuprul ajută absorbția fierului. Prin completarea acestora – care în cea mai mare parte pot fi găsite și separat în oferta Biocom – procesul poate fi inversat, în cazul în care nu există o altă cauză, subiacentă. Lipsa vitaminei B10 (PABA) poate de asemenea să ducă la încărunțire, dar poate avea ca rezultat și apariția ridurilor, a bolilor de piele, a oboselii. Lipsa vitaminelor B12 și B6 decolorează părul, în acest proces pot juca un rol și acidul folic și iodul. Când se consumă vitamine, este importantă optimizarea absorbției, păstrarea microbiomului „în condiții bune”. Producția de pigmenți se poate opri și în cazul în care celule stem melanocite devin „leneșe”, motiv pentru care activarea celulelor stem este importantă și în cazul acestui proces, nu doar pentru creșterea părului.

Să inversăm procesul!

Care este răspunsul oferit de Hair Nice și, implicit, de Biocom? Cele 22 de componente vegetale ale serului împotriva încărunțirii au fost combinate cu mare atenție în așa fel încât prin completarea lipsurilor existente în straturile mai adânci ale scalpului, prin activarea proceselor de producere a pigmentului colorant să acorde un ajutor complex, deoarece cel mai repede se poate acționa acolo unde a apărut „greșeala”.

Ajutarea organismului pentru sporirea efectului

– Știm că toate simptomele, precum căderea părului, chelirea sau chiar și încărunțirea, sunt semnale ale unor nereguli în organism. Dacă încărunțirea apare prea repede, pe lângă cauzele genetice, pot exista cauze subiacente precum tulburările funcționale, focare inflamatoare, boli sau alimentație deficitară – subliniază doctorul de păr. – Stresul cronic, o traumă psihică neașteptată sau anxietatea prezentă pe termen lung pot de asemenea contribui la pierderea culorii naturale a părului. Stresul îndelungat împiedică funcționarea corespunzătoare a sistemului digestiv și consumă rezervele de vitamina B ale organismului, ceea ce duce la accelerarea procesului de îmbătrânire. În funcție de cauza apariției firelor de păr cărunte, putem susține și din interior revenirea la culoarea inițială, acest lucru fiind valabil întotdeauna în cazul problemelor legate de păr. Pentru completarea lipsurilor, este recomandat consumul produsului  Gummy Hair, Skin and Nails Vitamin, dar la Biocom mai sunt disponibile și alte produse de vitamine complexe. Produsul Circuline poate ajuta în mod indirect ca vitaminele pentru păr să ajungă la pielea scalpului. Produsul Stress Formula are rol calmant, algele (Immun Supreme) au efect nutritiv, iar susținerea funcționării florei intestinale (Flora Plus, SCD Herbal) poate ajuta în mod semnificativ întinerirea organismului și, implicit, a podoabei capilare. În perioada utilizării produsului și pentru o eficiență crescută a tratamentului, se recomandă reducerea consumului de cafea, de alcool și de țigări – acest lucru nu înseamnă, desigur, că cei care consumă cafea nu pot avea succes!

Utilizarea este cât se poate de simplă

Aplicați în funcție de nevoi câteva picături de ser pe toată suprafața scalpului cu păr sau doar în zonele unde este necesar – cele cu pigment scăzut/cărunte. Serul se va utiliza prin aplicare direct asupra scalpului, după care prin masare ușoară se va ajuta pătrunderea substanțelor active în straturile mai adânci. La începutul tratamentului produsul va fi folosit zilnic. În luna a doua, se recomandă folosirea la două zile, după care, în funcție de gradul de încărunțire, se va folosi de 1-3 ori pe săptămână. Pentru a fi eficient, serul se va folosi în cadrul unei cure de 3 luni, iar după o pauză de 1-2 săptămâni se poate continua „îngrijirea de menținere”. Sunt posibile, desigur, abateri de la frecvența recomandată în funcție de cum reacționează scalpul.

Teste reușite cu produsul „fără”

Studiile științifice au arătat că: apariția lipsei de pigment/a încărunțirii este însoțită de creșterea nivelului de peroxid de hidrogen în scalp – care este și unul din componentele albitorilor – dar și de scăderea prezenței enzimei catalaze. Pigmentul părului poate fi refăcut, componentele active ale serului împotriva îmbătrânirii au menirea de a reduce și nivelul peroxidului de hidrogen, precum și creșterea prezenței enzimei catalaze. Eficiența tratamentului este confirmată și de testele efectuate de către Centrul Nice de Terapie Holistică a Părului. Examinările efectuate cu microcamere, măsurările cu biorezonanță și feedbackurile utilizatorilor susțin eficiența produsului. Este important de reținut că produsul nu conține substanțe chimice dăunătoare, coloranți, silicon, eficiența sa depinde de nutriția corectă a părului, de asigurarea unui „mediu” optim. Iar obținerea sa depinde doar de un clic pe pagina biocom-international.ro !