Continuând strategia în cadrul căreia în ultima vreme s-a extins paleta cu capsulele de Fier, cu Bisglicinatul de Magneziu, un mineral important pentru organism, respectiv cu Calciul Coral de Okinawa, pe rafturile webshop-ului biocom-international.ro a apărut un nou microelement, respectiv un oligoelement. Subliniem faptul că seleniul și zincul din aceste produse sunt organice. Chiar dacă cele două elemente sunt necesare în cantități mici, ele sunt indispensabile, contribuind printre altele și la funcționarea sănătoasă a sistemului imunitar!

Ajută organismul și sistemul imunitar în mod organic

Cei care consumă în mod conștient vitaminele Biocom, sunt familiarizați cu zincul și seleniul, deoarece ele apar de regulă unul sub altul în tabelele substanțelor active. Consumatorii produselor Mega Minerals, Green Multi Complex sau One a Day Multi, au beneficiat și de aceste două componente importante în cadrul întregului oferit, dar ele merită și separat atenția noastră. Chiar dacă sunt „mici”, rolul lor este important, și sunt situații în care sunt necesare cu un scop anume. Cu ajutorul Biocom toate acestea sunt accesibile în forma organică, ceea ce acordă o valoare suplimentară produselor! Acest lucru apare și în denumiri: o formă de variante care poate fi prelucrată bine de organism.

Zincul: este important și pentru păr, piele și unghii

Să le luăm acum separat, deși efectele lor seamănă în multe privințe. Cel mai important lucru: zincul susține funcționarea sistemului imunitar sănătos. Participă la metabolismul normal al macronutrienților, ajută la sinteza proteinelor. Contribuie la menținerea stării normale a oaselor, a părului, a unghiilor – chiar dacă pentru acest domeniu există un produs separat, se poate vedea că prin capsula de zinc i-am găsit un partener de nădejde. Un lucru de asemenea important: acest oligoelement participă la diviziunea celulară.

Seleniul: glanda tiroidă și protecția celulelor la stres

Seleniul contribuie de asemenea la funcționarea sănătoasă a sistemului imunitar. Trebuie menționat în mod deosebit contribuția pe care o are la funcționarea normală a glandei tiroide, la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ – aceste două caracteristici îl fac remarcabil. Și acest element participă la menținerea stării normale a părului și a unghiilor. Ținând cont că este vorba de un microelement, putem spune că lista efectelor sale este impresionantă …

Sub formă vegană, cantitate suficientă pentru un sezon

Pe ambele cutii scrie că produsul nu înlocuiește o dietă echilibrată, variată și un mod de viață sănătos. Așa este, dar o completează perfect, deoarece nu întotdeauna reușim să consumăm în proporții optime toate oligoelementele, microelementele, substanțele minerale. Din acest motiv s-au născut ambele suplimente alimentare, și pe deasupra sub formă vegană, pentru a fi accesibile pentru toată lumea! În plus, și ambalarea este corespunzătoare, deoarece din cutia cu 90 de bucăți este suficient să consumați o capsulă pe zi, cu multă apă, conform recomandării. Iar recomandarea suplimentară a Biocom este ca apa să fie pe cât posibil purificată – dar vorbim de o instalație populară deja, povestea aparatului de filtrat apă … care poate fi obținut tot așa de simplu de pe pagina biocom-international.ro ca Bisglicinatul de Zinc și Seleniul Organic. Să le consumați cu sănătate!