S-a încheiat tradiționalul Concurs de Vară pentru Construirea Rețelei. Mai precis, prima etapă. Deoarece cei care au îndeplinit condițiile anunțate pentru concursul de trei luni desfășurat între mai și iulie pot în continuare s-a obțină  premiul suplimentar în bani acordat la sfârșitul toamnei, dacă corespund celor prezentate. După anul trecut afectat de pandemie, am fost curioși să vedem cine, cum și cu ce metode au îndeplinit cerințele concursului în acest an, în condițiile unui regulament rescris care a pus accentul pe rolul coordonatorilor de rețea. Urmează mărturiile celor care și-au trimis răspunsurile, însoțite de câte o poză. Îi felicităm cu mult drag și le urăm în continuare luni încununate de succese, iar pe termen mai lung, ani de succes în cadrul Biocom!

În imagine Csilla cu fiica ei, Petra, cu ocazia atingerii nivelului 4, când se bucură împreună de succes, de flori, de cuvintele de apreciere și de schimbarea uriașă prin care a trecut Petra ca urmare a creșterii stimei sale de sine.

Antal Csilla: Dezvoltarea echipei pentru fiica mea
Locuiesc în Transilvania, în Mădăraș. Mădăraș este situat la nord de Miercurea Ciuc, iar concursul l-am pornit și l-am realizat în Sântimbru (satul copilăriei mele) situat la sud de Miercurea Ciuc. Sponsorul meu este Grenros Mária, iar mentorul meu coordonator de rețea Váncsa Melinda. Lansarea mea în concurs s-a produs foarte repede și pot să spun azi că nu a fost un pas foarte conștient, am fost călăuzită mai degrabă de inima mea și de coordonatorul meu. M-am înregistrat în concurs la 21 aprilie cu dorința puternică de a vedea că fiica mea de 115 kg slăbește. Începutul a constat în cura Reg-Enor însoțită de schimbarea totală a modului de viață și de fapt atunci eu doar atât am vrut, dar asta foarte tare. Oportunitatea a apărut ca o barcă de salvare și am simțit că primesc ajutor sincer din partea liniei superioare. De aici încolo, m-am lăsat „dusă de curent”. Peste câteva săptămâni am avut înregistrări și a început să crească echipa. Fiica mea, Petra, a slăbit 27 de kg. Pe parcursul procesului, am fost ajutată de Váncsa Melinda, coordonatorul meu de rețea, și am primit ajutor, încurajare și apreciere de la toți coordonatorii mei superiori. În cele trei luni au fost perioade dificile, dar eu am perseverat. Metodele mele de lucru au fost metodele tradiționale de construire a rețelei personale, programarea întâlnirilor, prezentări la domiciliu, apelarea telefonică directă.  Am învățat să deschid spre persoane noi, am făcut și fac acest lucru într-un mod sincer. Munca am trăit-o ca pe o experiență și conform cuvintelor coordonatorului meu, construirea rețelei este „muncă și un joc plăcut”. În același timp, prietenia oamenilor noi, experiențele pozitive cu diverse produse, frumusețea întâlnirilor personale și creșterea contului de comisioane au fost o experiență pozitivă. Planurile mele pentru viitorul apropiat cuprind continuarea „muncii-jocului” și prezentarea posibilităților de vindecare, dezvoltare și de câștig pasiv câtorva sute de persoane. Să am încredere în coordonatorii mei, încredere în mine, să fac ce este bun, captivant pentru a-mi atinge obiectivele. Mesaj pentru membrii noi înregistrați: Ascultați-vă inima și când șansa bate la ușă, deschideți-o. Merită. Sincere mulțumiri, Biocom!

Csillag Ilonka: A fost o bucurie să văd că pot ajuta
Sunt învățătoare în Nimigea de jos. Sponsorul și în același timp coordonatorul meu de rețea este Miklós Magdalena Luminița. Ea mi-a propus și m-a convins să mă înscriu în Concursul de Vară pentru Construirea Rețelei al Biocom. La început nu am vrut, am spus că eu nu sunt în stare de așa ceva, dar până la urmă m-am înscris, zicând să încerc, nu aveam nimic de pierdut. Magdi m-a condus pas cu pas, mi-a oferit explicații, m-a învățat, m-a încurajat și nu m-a lăsat să mă necăjesc sau să renunț. Tot timpul îmi spunea că are încredere în mine, că sunt isteață, că sunt capabilă să-l duc la sfârșit. Am organizat întâlnire cu colegii, întâlniri de informare, mulți oameni au aflat despre Biocom. Am creat și grupuri online, un grup în maghiară și unul în română. Treptat am început să trăiesc experiența succesului. E adevărat că am investit enorm de mult timp și energie, dar așa cum spunea Magdi ,,ceva, pentru ceva”. M-a bucurat să văd că pot să ajut oameni, mai ales atunci când primeam feedback pozitiv, atunci simțeam că … totuși, a meritat. Nici nu știu exact de ce am pornit pe calea Biocom, probabil așa a trebuit să se întâmple, dar ceea ce știu este că vreau să merg mai departe. Simt că îi datorez mulțumiri Magdalenei, dar nu doar ei, ci tuturor celor care fac parte din echipa Biocom. Mulțumesc!

Gagyi Ani: A fost o provocare bună pentru extindere
Locuiesc în Transilvania, în Praid. Concursul se anunța a fi o provocare bună pentru extinderea echipei mele. Pe parcursul lunilor de vară am lucrat împreună cu coordonatorul meu de rețea, Vaszi Emese. Pe parcursul concursului s-au înregistrat persoane extraordinare, ceea ce mă face deosebit de bucuroasă. Am lucrat cum am putut, cu unii online, iar cu alții personal. Rezultatul nu a întârziat să apară, cu o echipă formidabilă mă îndrept spre nivelul de coordonator.  Am învățat mult în lunile trecute. Sunt plină de recunoștință față de firmă pentru această oportunitate și față de coordonatorul meu pentru ajutorul primit!

Harkai Nikoletta: Este chiar bună această mișcare „dă mai departe”
Locuiesc în România, în Satu Mare. Povestea mea a început în urmă cu 3 luni, atunci când sora mea, Harkai Csilla – care este atât sponsorul, cât și coordonatorul meu de rețea – mi-a arătat această posibilitate. Ca mulți ații, și eu am început cu produsele. În primul rând am vrut să-mi pun la punct sănătatea, aș fi dorit să slăbesc. În urmă cu trei luni, ca urmare a unei diete care a însemnat și schimbarea completă a modului de viață am reușit să scap de 19 kg și acum merg mai departe, până îmi ating obiectivul. Eram foarte fericită, iar pe urmă sora mea mi-a povestit despre concursul din vară. Mi-a plăcut și aspectul de afacere, faptul că pot să-i ajut și pe alții prin prezentarea firmei Biocom. Ne-am înscris în concurs și am putut lucra foarte bine cu sponsorul meu, în ciuda distanței de 400 km care ne despărțea. M-a ajutat în toate, la începutul lunii am discutat despre structură și am urmărit bine cunoscuta construire în adâncime, care stă la baza concursului.  Toate cele trei luni au fost foarte dinamice și asta mi-a plăcut foarte mult. Am încheiat luna mai cu 1200 de puncte, iunie cu 2600 de puncte, iar iulie cu 3300 de puncte. M-am înscris în concurs pentru a putea schimba locul meu de muncă de 12 ore cu o viață mai liniștită, mai bună, care poate fi asigurată de Biocom.  Obiectivul meu este să continui concursul ca să ajung să fiu coordonator de rețea și la sfârșitul anului să câștig premiul de 200.000 Ft. Îi sunt foarte recunoscătoare surorii mele, Harkai Csilla, pentru că m-a ajutat și pentru că mi-a prezentat această oportunitate splendidă pe care Biocom o oferă pentru multe persoane. Aceasta este o mișcare „dă mai departe”, pe care și eu o dau mai departe la toată lumea.

Kueres Okolicsány Erna: Am ajuns să fac parte dintr-o echipă fantastică
M-am născut în Transilvania, în Salonta, momentan locuiesc în Cluj-Napoca. Înregistrarea și participarea la concurs a fost o decizie spontană, ca urmare a prezentării scurte oferite de un prieten de familie, Bitai Tünde, care ulterior a devenit sponsorul meu. Cât de spontan a pornit, cam așa s-a și desfășurat. În situația mondială actuală, activitatea în spațiul online părea cea mai la îndemână. Fiind mamă a doi copii, am reușit să construiesc echipa în primul rând prin vizite efectuate la alte mămici, dar aspirația spre un mod de viață mai sănătos, eco-conștient nu a lipsit desigur nici în cadrul discuțiilor purtate cu rudele, cunoștințele apropiate, precum nici prezentarea paletei impresionante de produse care stau la dispoziție în acest scop. Sunt deosebit de recunoscătoare pentru faptul că ajutorul meu a fost coordonatorul de rețea Madaras Gyöngyi, am primit de la ea foarte multă energie pozitivă, revitalizare și ajutor.  Mi-a plăcut foarte mult atmosfera echipei în care am ajuns; am fost foarte impresionată de pozitivitatea, spiritul de coeziune al membrilor echipei. Sper să pot să dau mai departe la cât mai mulți oameni ceea ce învăț și eu aici în permanență. Văd și în cadrul echipei mele că sunt din ce în ce mai mulți prezenți la cursurile online, sunt curioși, pun întrebări, sunt deschiși față de oportunitățile oferite de firmă. Simt că locul meu este aici, aș dori să mă perfecționez pentru ca să pot și eu să dau cât mai mult altora. Mulțumesc pentru oportunitate!

În imagine o puteți vedea pe Tamás Brigitta cu soțul ei, care este tot timpul alături de ea și în această activitate.

Tamás Brigitta: Pot să fac mai mult decât aș fi crezut
Locuiesc în Ditrău, Transilvania. Cu Biocom m-am întâlnit în martie 2021 pe când căutam produse de calitate pentru copiii mei. Sponsorul meu este Köllő Gyöngy, față de care sunt foarte recunoscătoare, deoarece pe lângă produse, mi-a arătat și alte oportunități, printre care și Concursul de Vară al Constructorilor de Rețea. Mi-a plăcut ideea, cea mai mare parte a muncii am efectuat-o online. Având copii mici, acest lucru a fost foarte convenabil pentru mine. Pe lângă cunoștințele pe care le aveam, am cunoscut foarte multe persoane noi, care au agreat produsele și astfel s-a format treptat echipa mea. Pe parcursul concursului mi-am dat seama că sunt într-un loc în care pot să învăț foarte multe. Mi-am mai dat seama că pot să fac mult mai mult decât am crezut până acum. Am devenit mai perseverentă și mai optimistă. Îmi place munca asta foarte mult. Chiar de la început am decis că voi merge până la capăt și acest sentiment m-a însoțit în activitatea mea. Voi continua acest lucru și pe viitor. Obiectivul meu pe termen scurt este să ating nivelul de coordonator de rețea și să dau acest lucru mai departe și altora. După părerea mea, în această activitate unul din cele mai importante aspecte este construirea de relații și menținerea legăturilor. Le mulțumesc frumos sponsorului meu, Köllö Gyöngy, și coordonatorului meu de rețea,  Csibi Margitka, pentru faptul că pot conta tot timpul pe ele.