Consumatorii mai atenți au putut observa că s-a extins paleta colagen a Biocom, este deja disponibil un produs care pe lângă componenta principală, cea de la care provine numele, conține și o altă componentă importantă față de ce exista până acum. Din acest motiv, denumirea noii variante înlătură orice îndoială, textul de pe etichetă fiind univoc: capsulă Colagen + Vitamina C + Acid hialuronic.

Soluție simplă
Despre colagen am scris foarte mult în ultimii ani, și deoarece este popular și în cadrul rețelei, oferta urmărește cererea, fiind din ce în ce mai bogată și mai variată. Cu acidul hialuronic a apărut deja într-o băutură pudră instant, iar pentru cei care nu preferă versiunea cocktail (preparată cu apă purificată …), ci soluția mai simplă și mai la îndemână, este acum disponibilă varianta capsulă.

Un trio forte
Anterior am scris că „marele duo”, colagenul și acidul hialuronic, poate contribui la sănătatea și frumusețea pielii, unghiilor, părului. Colagenul poate conferi elasticitate pielii, iar în cazul unghiilor și al părului, poate accentua frumusețea naturală, acidul hilauronic la rândul său poate ajuta ca pielea să nu fie doar elastică și flexibilă, ci și plină de volum, rezultatul fiind unul fermecător. La acestea se adaugă vitamina C, și în acest fel a apărut pe piață o nouă capsulă supliment alimentar foarte puternică.

Pentru toată lumea
Pentru cine este recomandat? Răspunsul „pentru toată lumea” este, desigur, prea general, dar dacă spunem că pentru toți aceia care trăiesc în spiritul sănătății, frumuseții, elasticității, și doresc să contribuie la acestea cu ajutorul suplimentelor alimentare, atunci nici nu mai pare a fi o exagerare … După cum nici prețul nu este, cutia cu 100 de capsule este disponibilă la un preț sub 60 de lei.  Și dacă ținem cont de instrucțiunile de utilizare, de faptul că trebuie consumată o capsulă de două ori pe zi, se poate vedea că oferta este deosebit de convenabilă.

Să-l consumați cu sănătate!