La sfârșitul anului sub bradul de Crăciun a sosit ca un cadou vestea că populara băutură pudră instant MSM vitamina C a fost completată cu vitamina D. Dacă tot am vorbit de sărbători: după Rusalii, la sfârșitul primăverii, a sosit o altă veste bună despre produs. Cutia mai mare decât cea anterioară poate fi umplută aproape complet dacă cumpărăm punga de reîncărcare disponibilă deja, și pe deasupra la un preț deosebit de favorabil!

Un câștig uriaș la preț
Conține de aproape două ori și jumătate mai mult, prețul este însă cu mult sub cel de două ori. Acestea sunt pe scurt avantajele versiunii pungă de reîncărcare a băuturii pudre instant Vitamina C + Vitamina D3 + MSM.  Iar cu afirmația care poate să apară pe ambalaj suntem demult de acord: vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, contribuie la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ, precum și la funcționarea normală a sistemului nervos.

Soluție prietenoasă cu mediul
Noul mod de ambalare nu este o idee singulară în cadrul Biocom, deoarece mai multe băuturi pudre instant sunt disponibile în această versiune. Și deoarece rețeaua este „stăpânul pudrelor”, ca să folosim această expresie glumeață de odinioară, trebuia să apară deja sub această formă prietenoasă cu mediul și vitamina C, acest element de bază al diverselor cocktailuri care se pot obține prin combinarea mai multor produse. Acum se poate înțelege și de ce a crescut atât de mult dimensiunea cutiei – ca să poată fi „umplută” cu o singură pungă de reîncărcare.

Cu vitamina D în mod constant
Mulți au căutat în ultima vreme produsul cu gust de lămâie, care de acum va fi livrat în mod constant, conform promisiunii producătorului. Și pe deasupra, în continuare în spiritul înnoirii din decembrie, adică completat cu vitamina D și cu aromă de extract de ștevie.
Să vă aducă sănătate acest produs de bază al limonadei Biocom!