Acum s-a înnoit și extractul din Frunze de Măslin

De aceea spunem că s-a înnoit ȘI acest produs pentru că recent Calciul Coral de Okinawa a apărut ca noutate, înainte de acesta Biocom și-a sporit forțele cu propriul fier, anterior băutura pudră instant MSM vitamina C a fost completată cu vitamina D (de atunci și punga de reîncărcare a ajuns pe raftul depozitului), să nu uităm nici înverzirea în continuare a paletei produselor de curățenie, pe urmă a fost inclus în ofertă un produs util care ajută la igiena orală zilnică, Dent-Azur+.

Îmbunătățiri continue
Fără a fi exhaustivă, lista de mai sus face referire la ceea ce s-a produs în lumea produselor în ultimele luni. Această tendință continuă acum cu înnoirea extractului din Frunze de Măslin, schimbarea însă nu este semnificativă față de produsul anterior.

În mai multe capsule, cu substanță activă mai puternică
Produsul nostru aflat de zeci de ani în topul listelor de popularitate a suferit doar un reglaj fin. Prezentat anterior într-un ambalaj cu 60 de capsule (fiecare cu un conținut de 750 mg), de acum acesta este disponibil într-o cutie cu 90 de capsule (cu conținut de 500 mg). Un calcul simplu arată că suma finală nu s-a schimbat, primim tot atât ca până acum, doar poate într-un mod mai ușor „administrabil”, prin împărțirea în mai multe părți. Un alt avantaj este că esența, adică puterea, a crescut de la 18% la 20%. Astfel, în afară că se poate mai bine împărți, a crescut și  eficiența produsului.

Substanțe active în doza zilnică (1 capsulă) Cantitate %VNR
extract din frunze de măslin standardizat cu 20% oleuropeină 500 mg
– din care oleuropeină 100 mg

%VNR: valoarea nutrițională de referință pentru adulți

Produsul TOP poate fi comandat
Ceea ce nu s-a schimbat, desigur: modul în care poate fi obținut. Se poate comanda și acum din oferta webshop-ului biocom-international.ro, și putem spune fără să riscăm prea mult că măslinul nostru va rămâne în continuare un membru al familiei de produse TOP.
Să vă aducă multă sănătate!