Calciul este unul din cele mai importante minerale structurale ale organismului, având un rol în foarte multe procese fiziologice. Acest lucru nu îl spunem noi, este bine cunoscut de toată lumea. Știind cât este de esențial (și nu doar pentru oase, al căror principal element constitutiv este), Biocom a extins în continuare paleta sa de calciu. De acum înainte putem consuma calciu coral de Okinawa, cu magneziu, desigur, precum și cu vitamina B6, respectiv D3. Putem spune, deci, că creatorul de produse Jakab István, care are demult o relație de partener-furnizor cu rețeaua, se prezintă cu un produs exclusiv și important, Calciul Coral de Okinawa, despre care ne oferă detalii pe marginea unor întrebări care dau de gândit.

Împotriva acidifierii exagerate
Sunt mulți printre noi care s-au obișnuit atât de tare cu unele simptome mai ușoare sau mai puternice ale refluxului gastric încât aproape că nici nu le mai acordă atenție, înghit doar un produs care atenuează simptomele, dar problema rămâne în continuare, putându-se chiar agrava. La baza acidifierii exagerate stau în primul rând alimentația și stilul de viață, așa că am putea să începem cu o analiză a ce anume, cât și când mâncăm … Pasul următor îl constituie neapărat acele substanțe active naturale care acordă un ajutor suplimentar și susțin în continuare funcționarea normală a organismului.

Să ne gândim la oasele noastre!
– Este important de știut că acidifierea organismului nu evită nici oasele, putând prin urmare sta la baza osteoporozei. Practic nu există nicio activitate pentru care să nu fie nevoie de oase, ne gândim oare la acest lucru? –  ne întreabă creatorul de produse. În fiecare zi ne susțin, ne ajută ca să ne modificăm poziția și locul, ca să putem face cele mai simple lucruri. Printre acestea este și atingerea celor care se sunt dragi! Jakab István a mai adăugat că, pe lângă mișcarea regulată și variată, una din cele mai bune surse de substanțe active naturale pentru întreținerea sistemului osos este calciul coral.  În această „misiune” este ajutat de magneziu și vitamina D.

Unde pot ajuta?
La ce anume contribuie componentele, din care se pot trage concluzii cu privire la efectele produsului? Afirmațiile de pe cutie sunt de mare ajutor.

  • Calciul, magneziul și vitamina D sunt necesare pentru susținerea unei osaturi și a unor dinți normali, pentru funcționarea sănătoasă a dinților.
  • Magneziul și vitamina B6 contribuie la atenuarea oboselii și a extenuării, la metabolismul de producere a energiei și pentru funcțiile psihologice normale.
  • Vitamina B6 contribuie la producerea normală a globulelor roșii și la reglarea activității hormonale, iar împreună cu vitamina D contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Pentru cine este recomandat?
Creatorul de produse spune că produsul nu este recomandat doar pentru colegii conștienți în privința importanței sănătății, care se gândesc în avans și pun accent pe prevenție cu scopul de a avea o viață de o calitate cât mai bună. Mergând mai departe, produsul poate fi util nu doar la tratarea acidifierii și/sau osteoporozei deja prezente, dar și pentru femeile gravide, deoarece calciul este foarte important nu doar pentru ele, ci și pentru fătul în curs de dezvoltare. Și trebuie evidențiat: calciul și vitamina D sunt indispensabile în dezvoltarea osaturii copiilor.

De ce este benefic?
Mai concret: de ce este benefic pentru d-voastră, stimate cititor, capsula supliment alimentar Calciu Coral de Okinawa cu vitaminele D3 și B6? Conform recomandării lui Jakab István pentru că:

  • provine din regiunea cea mai curată a lumii, insulele japoneze Okinawa,
  • adăugăm substanțe cu care împreună, pe baza principiului sinergiei, susține si mai eficient funcționarea organismului,
  • compoziția calciului coral este aproape identică cu cea a oaselor umane,
  • poate asigura o suplimentare complexă a organismului cu minerale, într-o formă naturală.

Face parte din viața de zi cu zi
Sperăm că nu este nevoie de argumentare în plus pentru includerea calciului în rutina de fiecare zi. Cutia cu cele 200 de capsule poate fi comandată de pe pagina biocom-international.ro, și având în vederea că recomandarea de utilizare zilnică este 1-3 capsule, ajunge pentru un timp îndelungat. Punctele valorice sunt de asemenea importante: 31,5, așa că poate deveni chiar șlagărul, produsul de bază al procesului de înregistrare. Al păstrării sănătății este fără îndoială: să-l consumăm, recomandăm, să facem bine cu el!

Să vă aducă multă sănătate, succese!