Vara aduce concursul Biocom de dezvoltare a afacerii: în mai pornește perioada de trei plus patru luni din acest an

Tradiția continuă: Biocom anunță din nou Concursul de Vară, cu condiții parțial schimbate. Anterior numele conținea și sintagma „Vaporul Câștigătorilor”, dar din cauza pandemiei deja și anul trecut cei care au îndeplinit condițiile anunțate au fost sărbătoriți la hanul Új Tanyacsárda din Lajosmizse și, ca urmare a feedbackului pozitiv – precum și din cauza restricțiile în vigoare – ne pregătim să facem același lucru și anul acesta. La ce anume se pot aștepta concurenții? La o perioadă de vară (între 1 mai și 31 iulie) planificată în care vor obține succese cu ajutorul coordonatorilor lor de rețea. Una din schimbările esențiale în condițiile concursului este faptul că doar în acest an participanții pot fi numai dintre cei înscriși recent în rețea, și anume, între 1 ianuarie și 30 aprilie, coordonatorii lor de rețea asumându-și responsabilitatea pentru pregătirea și pentru rezultatele lor.
Astfel, noii înregistrați care participă la concurs vor deveni cu mare probabilitate coordonatori (ceea ce este răsplătit cu cele patru luni de toamnă, valabile în continuare), în timp ce coordonatorii lor de rețea își vor adăuga un nou pilon (picior). Prin urmare, concursul din 2021 este cu scop și răsplătire dublă: progresul rapid al participanților la concurs, punerea bazelor nivelului de coordonator, precum și recunoașterea muncii eficiente depuse de coordonatorii de rețea (CR) care îi nominalizează pe concurenți.  Să vedem detaliile!

Cui i se adresează concursul?
La concurs se por înscrie cei care s-au înregistrat în rețeaua Biocom între 1 ianuarie și 30 aprilie 2021 – indiferent de țară.

În același timp, contăm pe implicarea coordonatorilor de rețea activi în susținerea, pregătirea colaboratorilor lor participanți la concurs, având în vedere că succesul concurenților, avansarea lor la nivelul de coordonator arată totodată eficiența CR de rețea care i-au susținut.

Trei luni, trei pași, progrese de câte o mie de puncte
Condiția de bază este identică cu cea din anii anteriori, aceasta este cea care trebuie îndeplinită. Astfel, prima fază a concursului se desfășoară între 1 mai și 31 iulie 2021. În cadrul liniei sau grupelor (cel mult trei) pornite în mai trebuie adunate mai întâi 1000, în iunie 2000, în iulie 3000 de puncte „proaspete”, cel puțin. Atenție! Linie de concurs se poate porni doar în luna mai, și atunci cel mult trei, la contabilizarea finală doar acestea vor fi luate în considerare.

Conducerea răsplătește progresele reale
Încă un lucru important de știut: la sfârșitul concursului conducerea companiei va evalua în mod individual fiecare structură participantă și după aceasta va anunța câștigătorii, punând pe primul loc criteriile de construire a rețelei. Cu alte cuvinte, se va uita la rezultatele, punctele obținute de concurenți până la 30 aprilie, după care le ca compara cu rezultatele obținute în cadrul liniilor de concurs.  Nu este avantajos și în privința victoriei este chiar un obstacol dacă punctele anterioare, dinainte de concurs, scad semnificativ, în mod nejustificat în cadrul liniilor vechi, în timp ce în cadrul structurii de concurs poate fi observat un progres continuu, cu alte cuvinte, se poate bănui o redistribuire de proporții.

Conducerea va analiza acest lucru și în cazul coordonatorilor de rețea care „au participanți la concurs”. Progresul CR care susține concurentul trebuie să se manifeste în punctele obținute față de cele existente la 30 aprilie 2021.

Aplicare, înscriere, termene limite, ce trebuie făcut
Nu există o procedură de aplicare prealabilă, trebuie în schimb trimise punctele liniei/liniilor pornite cu intenția de participare la concurs, respectiv structura care prezintă acest lucru, respectiv punctele de încheiere ale lunii la 30 aprilie, la adresa de e-mail verseny@biocomag.ch Aceasta este înscrierea la concurs. Termenul limită pentru acest lucru este: 3 iunie 2021. (Acesta este termenul de „pierdere a dreptului”, cine nu se prezintă deci la timp, chiar dacă a realizat nivelul, nu vom lua acest lucra în considerare și nu îl vom contacta de la sine pentru a vedea dacă a îndeplinit cumva condițiile.)

Acest lucru trebuie repetat încă de două ori: dacă cineva a rămas în concurs, adică a îndeplinit cerințele pentru luna a doua, respectiv a treia lună, trebuie să trimită până la 3 iulie, respectiv 3 august structurile de concurs care confirmă realizarea cu succes a lunii anterioare.

În primul caz, până la 3 iunie, concurentul trebuie să numească acel coordonator de rețea care îl ajută în acest proces. Acesta trebuie să fie în toate cazurile un CR superior, chiar și dacă sponsorul direct al cuiva se situează, de exemplu, la niveluri de carieră inferioare.  După cum am spus mai sus, unul din aspectele esențiale ale acestui concurs este ca cei aproximativ 700 de coordonatori de rețea trebuie să-și asume responsabilitatea pentru concurenții din echipele lor.

Baza este dată de cele 200 PV
Una din condițiile esențiale ale participării la concurs este aceeași ca fundamentul care a stat tot timpul la calificarea constructorilor activi de rețea: obținerea a 200 PV proprii în fiecare lună. Acest lucru este independent de existența deja a statutului de persoană juridică. Cele 200 de puncte proprii (sau oricâte puncte proprii) nu vor fi desigur luate în calcul la evaluarea celor 1000, 2000, respectiv 3000 PV, deoarece acestea trebuie adunate în cadrul liniei/liniilor de concurs, așa cum a fost precizat acest lucru și mai sus.

La ce trebuie să fiți atenți
Iată câteva puncte importante la care trebuie să fiți atenți în timpul concursului. Cele mai multe dintre acestea sunt de la sine înțelese și sunt în concordanță cu Regulamentul de Funcționare și de Etică al rețelei, precum și cu regulile și principiile GDPR valabile la nivel național, dar dorim să atragem atenția asupra lor și în mod separat.

  • Participarea la concurs printr-o nouă înregistrare a unui membru deja înscris în sistem este interzisă!
  • Toată lumea poate comanda pachet doar în nume propriu, comandarea în numele unei alte persoane (mai ales fără știrea, împotriva voinței acesteia) nu este permis sub nicio formă!
  • Este și responsabilitatea coordonatorilor de rețea care îi ajută pe concurenți ca pachetele comandate în cadrul liniilor de concurs să nu ajungă înapoi la depozit în urma neplății. La stabilirea rezultatului final contează și acest lucru, constituind un obstacol, chiar dacă celelalte condiții sunt îndeplinite.

O experiență comună și alte avantaje
Să vedem care sunt premiile conform specificațiilor concursului, și care sunt oportunitățile care decurg din logica dezvoltării pentru cei care se aventurează.

  • În primul rând: participarea la „Ziua Câștigătorilor”. Această petrecere exclusivă este oferită de firma Biocom tuturor celor care îndeplinesc condițiile pe baza evaluării finale din partea conducerii. Conform planurilor, aceasta va fi o sărbătorire comună cu cei mai buni la hanul Új Tanyacsárda din Lajosmizse, în luna august 2021. (Data exact urmează să fie stabilită.) Prezența la eveniment este o adevărată mândrie! Pe lângă cei care au îndeplinit cerințele concursului, vor fi invitați și acei coordonatori de rețea, care au nominalizați de concurenți până la 3 iunie, cei care i-au ajutat în munca lor.
  • În al doilea rând (aceasta nu este o ofertă „oficială” din partea firmei, ci un „efect secundar” al construirii accelerate a rețelei) așezarea bazelor pentru un nivel de coordonator.
  • În al treilea rând, foarte mulți bani suplimentari pe lângă bonusul deja existent, care rezultă din dezvoltarea activă a afacerii și din profitabilitatea noii linii de concurs.
  • În al patrulea rând, perspective de toamnă promițătoare – pentru cei care merg până la capăt, este aproape sigur că echipa va face un salt puternic și va porni pe calea dezvoltării!

Posibilitate suplimentară în continuare: nivel de coordonator și premiu în bani
Dincolo de oportunitatea de bază, și în acest an este valabilă continuarea, a cărei esență este: obținerea nivelului de coordonator! A doua etapă, cele patru luni suplimentare, se derulează între 1 august și 30 noiembrie 2021. Cei care în cele patru luni care urmează după concurs, adică începând cu august și până în noiembrie, pornind de la bazele sigure așezate, realizează în cadrul grupei de concurs 4000 de puncte, adică condiția de bază pentru calificarea la nivelul de CR, aceia se pot aștepta la un venit suplimentar de 200.000 Ft! Acest lucru înseamnă că la sfârșitul lunii august cele 4000 PV trebuie să fi fost realizate, și acestea trebuie menținute în fiecare lună până la 30 noiembrie. Toate aceste lucruri sunt desigur valabile pentru cei care au pornit concursul în mai, conducerea a confirmat că au realizat condițiilor primelor trei luni, și sunt luate în calcul doar punctele liniei de concurs. Cu alte cuvinte: continuați toamna ce ați început în vară pentru a atinge nivelul CR și pentru premiul suplimentar în bani!

Construind în adâncime e mai simplu
Cu scopul de a vă veni în ajutor, merită să amintim din nou ceea ce s-a putut vedea și în anii anteriori: metoda construirii în adâncime poate fi de ajutor în timpul concursului și, în general, la construirea rețelei. Despre acest subiect s-a vorbit la trainingurile din anii anteriori, așa că aici și acum nu vom intra în detalii. Putem în schimb adăuga cu toată încrederea: oricine se poate adresa în privința acestui subiect coordonatorului său de rețea, coordonatorului său de ramură, cu siguranță va beneficia de un ajutor competent, în condițiile prezente cu o atenție deosebită acordată metodelor online.

Profită de oportunitate!
În fond și la urma urmei, ce altceva te putem sfătui decât: să profiți de această oportunitate, conform intențiilor conducerii firmei și pune-ți afacerea pe o pistă accelerată! Cu muncă bine pregătită, activă în mai, urmată de efervescența planificată a lunilor iunie și iulie, concursul poate fi realizat simplu, iar după aceasta piciorul CR se construiește aproape „automat” pentru câștigul nou, suplimentar. E nevoie doar de Tine pentru toate acestea. Și dacă pornim de la ideea că te-ai alăturat rețelei pentru că ai dori să-ți schimbi viața, conducerea ar dori să accelereze acum acest proces cu o motivație în plus. Așa că, dacă putem să-ți dăm un sfat, acesta este: aliniază-te la linia de start!

Îți dorim mult noroc!