O nouă șansă pentru o frumusețe sănătoasă: noua băutură pudră instant colagen îmbogățită cu fibre, aminoacizi a ajuns la Biocom!

Supliment alimentar cu aromă de mango și îndulcitori, cu conținut de colagen, aminoacizi, fibre, acid hialuronic și enzime digestive pentru sportivi și persoane care desfășoară muncă fizică grea. Aceasta este prezentarea oficială a noului produs băutură pudră instant Colagen + Fibre + Aminoacizi, care este recomandat bineînțeles unui grup țintă mult mai larg. Și aceasta pentru că acest produs special susține organismul pe toate fronturile frumuseții! Astfel, este un foarte bun supliment pentru cei care urmează o cură de slăbire, țin dietă, doresc să devină mai supli și pentru toți cei care trăiesc în spiritul sănătății, frumuseții, elasticității, și doresc să-și susțină digestia. Să vedem ce rol au în toate acestea componentele bogate, speciale!

Colagen, acid hialuronic, proteine
Pentru membrii Biocom nu este nevoie de prezentarea în detaliu a importanței colagenului, deoarece au avut ocazia să câștige numeroase experiențe benefice în ultimul an. Pe scurt: colagenul este prezent în multe locuri în organism, produsul conține 6 grame într-o doză. Cele patru tipuri de colagen sunt componente organice ale pielii, ale tendoanelor, sistemului vascular, țesutului conjunctiv, precum și ale cartilajelor, țesuturilor, stând în același timp la baza membranei celulare și contribuind la sănătatea părului. Colagenul și acidul hialuronic (care este de asemenea o componentă a produsului) contribuie la sănătatea și frumusețea pielii, unghiilor, părului. Colagenul conferă elasticitate pielii, și contribuie la frumusețea sănătoasă naturală în cazul părului și al unghiilor. Acid hialuronic la rândul său ajută pielea să nu fie doar întinsă și elastică, ci și plină de volum pentru un rezultat fermecător … Pudra mai conține și proteine, care contribuie la creșterea, susținerea masei musculare și la susținerea unei osaturi normale.

Cu cei mai importanți aminoacizi
Aminoacizii au un rol și în obținerea unei constituții fizice corespunzătoare. Produsul conține cei mai importanți patru aminoacizi:

  • L-Glutamină, care construiește 60% din mușchi din 22 de aminoacizi,
  • Aminoacizii BCAA (Izoleucină, Leucină, Valină) –  acești așa-numiți aminoacizi cu catenă ramificată sunt folosiți primii în cazul unui efort muscular. Prin urmare, sunt cei care trebuie completați cel mai repede.

Dacă cineva urmează o dietă cu scopul formării siluetei, atunci în foarte multe cazuri pierderea de masă se produce nu doar din grăsimi, ci și din mușchi. Când se produce acest lucru, mușchii mai puțini vor arde mai puține calorii, ceea ce va duce la încetinirea slăbirii, respectiv țesuturile pierd din tonalitate, se vor „lăsa” mai tare, acest lucru poate fi împiedicat cu un aport corespunzător de aminoacizi.

Combinație de fibre care îmbunătățește digestia
La toate acestea se adaugă conținutul bogat de fibre al produsului, care contribuie în continuare la atingerea stării dorite. Pe lângă scopul de a obține un corp care atrage privirile, nu poate fi neglijat nici efectul pozitiv al fibrelor asupra digestiei, acesta putând fi foarte util în mod special în cazul unei diete care poate solicita sistemul digestiv. Există patru tipuri de fibre:

  • inulină,
  • fibră de bambus,
  • fibră de portocale
  • fibră de ovăz.

Această combinație de fibre îmbunătățește digestia, are efect pozitiv asupra PH-ului intestinului, ajută la descompunerea grăsimilor.

Enzime digestive benefice
Produsul mai conține și enzime digestive, este vorba de papaină și bromelaină, care sunt bine cunoscute de consumatorii produselor Biocom. Cel din urmă este obținut din ananas și este utilizat cu succes în susținerea digestiei, această capacitate a sa poate fi de utilă în mod deosebit în cazul unui consum mare de proteine. Enzima papaină aflată în papaya descompune de asemenea proteine, ajutând în acest fel în digestia diverselor cărnuri și a unor alimente cu conținut de proteine, fără să dăuneze proteinelor proprii, „vii” ale organismului.

Un răcoritor plăcut, cu gust de mango
Deoarece acest produs bogat în componente este în format pudră, consumul său este simplu. Se poate obține o băutură cu savoare de fructe, foarte răcoritoare și care poate fi combinată cu alte băuturi pudre instant de pe paleta Biocom pentru obținerea unui efect și a unui gust și mai deosebit – deși aroma de bază oferită de mango este în sine deosebit de plăcută. Încă un argument în plus pentru prezentarea sub formă de pudră instant: fiecare doză conține peste 10 grame componente folositoare, pentru a obține aceeași cantitate din substanțele active pure ar trebui consumate 17 capsule … Nu aveți nimic altceva de făcut decât să dizolvați 15 grame în 250 ml de apă, consumați băutura obținută înainte de culcare, după care lăsați-o să-și exercite efectele benefice. Mai aveți totuși de făcut ceva: să vizitați pagina biocom-international.ro și să o comandați, la un preț convenabil.

Vă dorim să o consumați cu sănătate!