Puterea produsul MSM C crește cu vitamina D, băutura pudră instant gustoasă are acum un aspect și un nume nou

Odată cu terminarea stocului din depozit, clienții noștri dragi vor primi deja la următoarele comenzi băutura pudră instant MSM Vitamina C cu noul aspect. Și numele este nou, deoarece s-a schimbat și conținutul, a fost îmbogățit cu vitamina D. De acum înainte numele este: băutură pudră instant cu vitamina C + vitamina D3 + MSM. 

Cu extract de ștevie
„Subtitlul” produsului oferă și mai multe detalii: supliment alimentar cu aromă de lămâie, vitamina C, vitamina D3 și MSM, cu îndulcitori. În ceea ce privește îndulcitorii: în spiritul reînnoirii, a apărut extractul de ștevie.

Importanta vitamină D
De ce anume s-a decis această schimbare? În această perioadă virală, a crescut în mod natural cerința pentru vitamina D, a cărei importanță este prezentată din ce în ce mai des și pe pagini web oficiale. Biocom oferă mai multe versiuni ale vitaminei, se pot alege conform preferinței   comprimatele masticabile colorate-plăcute cu arome de ananas, zmeură și mere verzi (și vitamina K2!), sau capsulele care conțin o doză și mai mare (5000 UI). Și dată fiind popularitatea produsului MSM-C, de ce nu ar putea conține și vitamina D? Suplimentarea poate fi asigurată și în acest fel, fără a neglija celelalte două.

Se reînnoiesc și versiunea tropicală și cea cu portocale
Dar rămânând în continuare în lumea băuturilor pudre instant: se reînnoiesc și aliații MSM C (adică, de acum înainte și cu D) produse pentru copii. Pe lângă aspectul proaspăt, vor conține și un pic mai multă pudră, bineînțeles că nici aici nu va lipsi vitamina D. Mai întâi va fi disponibilă versiunea tropicală complet nouă, după care va sosi în depozit și versiunea reformulată a celei cu portocale.

Se poate obține mai favorabil
Nu este un argument principal, dar totuși dorim să adăugăm că: și prețul MSM-C va fi un pic mai convenabil. Sau, ca să ne obișnuim cu numele nou, al băuturii pudre instant vitamina C + vitamina D3 + MSM. Locul unde poate fi găsit însă este cel vechi, așa că printr-un clic pe pagina biocom-international.ro puteți să o achiziționați în modul obișnuit.

Vă dorim multă sănătate!