Una dintre elementele esențiale în păstrarea sănătății este îngrijirea corespunzătoare a dinților și a cavității bucale, iar DENT-AZUR+ este un element important al igienei orale zilnice. Aceste două afirmații esențiale, care pot fi de altfel citite și pe cutie, arată într-un mod incontestabil importanța noului produs al Biocom. DENT-AZUR+ oferă de fapt chiar mai mult, deoarece poate preveni simptomele nedorite asociate atrofiei gingivale, fiind în același timp benefic și pentru cei care utilizează proteze. Și pentru ca experiența gustativă a mentolului să fie însoțită și de o plăcere vizuală: albastrul îmbietor al DENT-AZUR+ ne duce cu gândul la azurul limpede ca cristalul al apei mării …

Produs deosebit pentru viața de zi cu zi
Biocom vă oferă din nou un produs deosebit, care se concentrează asupra unei arii importante, insuficient acoperite până în prezent. Componentele originale ale DENT-AZUR+ contribuie la igiena orală, la menținerea sănătății dinților și a gingiilor. Azulena de origine naturală, mentolul și uleiul de cuișoare sunt componente eficiente ale îngrijirii zilnice a cavității bucale și a gingiilor.

Previne, atenuează, contribuie – și în cazul protezei

De ce subliniază dr. Simonyi Gábor, cel care a creat produsul, că DENT-AZUR+ face parte din igiena orală zilnică? Pe de o parte, din cauză că, în cazul unei utilizări regulate, soluția de îngrijire a gingiilor și a cavității bucale poate contribui la prevenirea simptomelor nedorite asociate atrofiei gingivale. Pe de altă parte, conținutul bogat de uleiuri esențiale al DENT-AZUR+ contribuie la menținerea și restabilirea florei bucale sănătoase. Și în al treilea rând pentru că problemele cauzate de utilizarea protezelor pot fi atenuate prin tratarea, ungerea suprafețelor care vin în contact cu proteza.

Produs creat de un specialist intern: substanțe active excepționale
La cererea noastră, medicul primar Simonyi Gábor a prezentat succint pentru Biocom componentele produsului DENT-AZUR+. Pe scurt: azulena naturală extrasă din mușețel și coada șoricelului, substanța activă prezentă sub formă concentrată în DENT-AZUR+, are un efect antiinflamator pronunțat, mentolul obținut din mentă are efect de răcorire, iar efectul anestezic al camforului este bine cunoscut.

Azulenă – din coada șoricelului și din mușețel

Dintre substanțele active se evidențiază azulena, care este extrasă din două plante. Coada șoricelului este utilizată demult în scopuri medicale, chiar și numele în latină al plantei (Achillea) provine de la faptul că eroul cunoscut al mitologiei grecești, Achilleus, a folosit această plantă pentru a vindeca rănile sângerânde ale soldaților săi, iar mai târziu, în evul mediu, a fost denumit tot așa: planta pentru răni a soldaților, iarba sângelui. În medicina populară este folosit pe scară largă pentru efectele sale antimicrobiene, antiinflamatoare, iar cele mai noi rezultate științifice indică faptul că are și efect antioxidant. Mușețelul este uneori denumit „aspirina din plante”, deoarece este folosit de secole pentru reducerea durerii (sau chiar a umflăturilor). Una din componentele antioxidante principale este camazulena, care este extrasă din flori de mușețel. Mușețelul menține sănătate gingiilor și a dinților, dintre avantajele uleiului de mușețel merită menționate eficacitatea în lupta cu diversele infecții bacteriale care afectează cavitatea bucală, dinții și gingiile, efectele sale atenuează durerile rănilor și cele de dinți, fiind în același timp eficient și împotriva bacteriilor dăunătoare din gură.

Avantajele camforului și ale mentolului
Aroma specifică a camforului se poate de asemenea simți în produsul DENT-AZUR+. Camforul este de altfel utilizat și în scopuri medicale ca dezinfectant și pentru stimularea circulației sanguine la nivel local. Efectul său răcoritor, ușor anestezic este completat de capacitățile sale analgezice. Mentolul provenind din mentă are la rândul său efecte răcoritoare.

Utilizarea este simplă
Recomandarea este ca pentru îngrijirea zilnică a cavității bucale se vor adăuga 5-10 picături de soluție la 5 dl de apă călduță și cu aceasta se va clăti gura de trei ori pe zi, iar pe pasta de dinți se vor picura 5 picături.
În cazul unei gingii sensibile, se vor picura 5 picături pe un tampon de bumbac de dimensiuni mici, pentru ca tamponul să fie bine îmbibat, după care acesta se presează timp de 5-10 secunde asupra zonei sensibile sau a gingiei.

Se poate deja comanda
Și dacă reușim să vă reținem atenția pentru încă 5-10 secunde asupra acestei vești bune, atunci nu rămâne nimic altceva de făcut decât să rețineți că produsul se poate comanda de îndată de pe pagina biocom-international.ro în sticluță de 20 ml, la un preț convenabil. Vă dorim o utilizare plăcută, eficientă în privința îngrijirii cavității bucale!
DENT-AZUR+: soluția azurie pentru îngrijirea zilnică a cavității bucale