Supliment alimentar sub forma unei bombe cu vitamine din zece surse, în doză lunară

Ați căutat demult ceva care să rezolve simplu aportul necesar și important de vitamine, minerale și micronutrienți? Dacă da, acum ați găsit: în oferta Biocom a apărut un pumn de suplimente alimentare preambalate împreună pentru a susține organismul d-voastră zi cu zi din zece direcții simultan. Iar dacă ne uităm la componentele individuale ale pliculețelor, atunci vedem că e vorba de mult mai mult… Daily Vita-Pack: suplimentul alimentar convenabil și cu spectru larg care vă permite să obțineți esența fără să căutați în zece locuri diferite!

1 cutie, 30 de plicuri, 10 tablete/capsule, foarte multe componente

Ce anume este oficial Daily-Pack? Un supliment alimentar care conține vitamine, minerale, extracte din plante, antioxidanți, acizi grași omega-3, lecitină și coenzima Q10. Toate acestea sunt prezente într-un plic (într-o palmă…), livrate preambalat, pentru un consum simplu zilnic, fără omiterea a ceva important. Și având în vedere că o cutie conține 30 de astfel de plicuri, doza lunară este asigurată într-un mod convenabil. Fără a lungi prea mult introducerea, haideți să vedem ce conține fiecare din cele zece capsule/tablete!

Capsula Joint Guard

Componența capsulei care protejează articulațiile nu este surprinzătoare: sulfat de glucozamină și condroitină, precum și MSM (metilsulfonilmetan). Petru siguranță mai are și un pic de vitamina C, dar aceasta este prezentă și în altă parte …

Omega-3

Numele conține esența: este vorba de o capsulă de gelatină moale din ulei de pește. Aceasta cuprinde însă și 41% din aportul zilnic recomandat de vitamina E!

Complexul Nootropic

Poate că această componentă sună cel mai ciudat la prima vedere. Este un „stimulent natural al creierului”, fără efecte secundare, sub forma unui supliment alimentar. Această abordare devine din ce în ce mai populară, fiind și la noi parte a întregului oferit.

Vitamina C

Este importantă și în sine, acum o oferim în cadrul unui pachet, pe deasupra în versiunea de 1000 mg. Este îmbogățită și cu un pic de măceșe …

Tableta de Ca+Zn+Mg

Principalele componente are tabletei sunt calciul, zincul și magneziul. Are în plus și un conținut important de fosfor și cupru, precum și bor și L-glutamină în cantități mai mici.

Coenzima Q10

Această capsulă și importanța ei nu trebuie prezentată membrilor Biocom, este demult prezentă în paleta rețelei, fiind inclusă, bineînțeles, și în pachetul zilnic. Doza este de 100 mg!

Lecitina

Și aceasta este prezentă din belșug: 1200 mg într-o capsulă de gelatină moale! Despre importanța sa s-ar putea scrie un catalog întreg.

Capsula antioxidantă

Acesta este un nume care sună bine și care devine din ce în ce mai popular în discuțiile purtate purtate despre sănătate. În cazul nostru, componentele principale sunt ceaiul verde, strugurele și scoarța de pin.

Tableta B-complex

Deoarece este bine cunoscut pentru efectele benefice, în loc de explicații, urmează un șir de cifre: 1, 2, 3, 5, 6, 12 sunt membrii din familia vitaminei B incluși în produs. Și, în loc de cifre, de data aceasta cu nume: acid folic și biotină.  Din fiecare 300% (!) din aportul zilnic recomandat!

Multivitamine A-Z

Numele este explicit: este vorba de foarte multe vitamine de la A la Z, care în cele mai multe cazuri conțin aportul zilnic recomandat, sau jumătate, o treime din acesta. Vitaminele  B și C sunt oricum prezente în pachet, precum și cuprul, zincul sau fosforul, respectiv calciul. Și ce anume este doar în această tabletă din cele 24 (!) de componente? Vitaminele A, D și K. Iod, fier, crom și molibden. Toate acestea pe lângă cele enumerate mai sus…

Daily Vita-Pack zilnic

În loc de detalii suplimentare, merită să studiați un pic ambalajul. Nu trebuie decât să căutați produsul pe pagina biocom-international.ro și să-l puneți în coș, iar după primirea acestuia, să-l consumați zilnic. Se poate spune fără nicio exagerare: cine consumă Daily Vita-Pack cu siguranță face mult pentru menținerea sănătății. Și asta într-un mod simplu, totul fiind preambalat împreună!