Aveți probleme digestive? Vă recomandăm cu drag produsul nou-vechi al Biocom, Green Papaya. Ce anume este papaya? O plantă exotică bogată în enzime de genul papainei, care este capabilă să descompună proteinele. Prin acest efect deosebit poate ușura digestia, fiind foarte “asemănătoare” cu pepsina umană. Esența pe scurt este că acest supliment alimentar poate fi comandat acum de pe pagina biocom-international.ro pentru a vă sta la dispoziție după o masă mai copioasă …

Este o componentă și a Mikrobiom Pro

Papaya poate fi cunoscută deja de către membrii Biocom și datorită faptului că este una din componentele cunoscutului Mikrobiom Pro. Faptul că a fost inclus printre cele 35 de ingrediente vegetale ale acestui produs bioactiv pe bază de legume uscate, care prin furnizarea de macro și microelemente acționează în mod direct pentru susținerea microbiomului, nu este deloc întâmplător, deoarece papaya își manifestă efectul acolo unde este nevoie tot timpul de ajutor: la nivelul sistemului intestinal.

Pe baza a mii de ani de experiență

Nici la noi nu este nou produsul, doar reînnoit fundamental, fructul în sine (al cărui suc trebuie de asemenea scos în evidență!) este însă cunoscut de multă vreme: conform literaturii de specialitate, papaya este utilizată de mii de ani pentru efectele sale multiple. Din aceste motive, în produsul nostru se găsesc în mod egal (600 mg) atât din frunza verde, cât și din fructul plantei. Să nu ne speriem de cuvânt: partea verde conține în principiu mult mai multe substanțe active, decât cea coaptă. În special foarte mulți antioxidanți – efectele cărora sunt bine cunoscute de membrii Biocom. Aceasta explică de fapt și numele: Green Papaya.

Are probleme la stomac, oare ce să ia, e simplu …

…papaya – am putea folosi această propoziție rimată, dar punând gluma la o parte, este cât se poate de clar că: după o masă grea, digestia poate fi un calvar. Papaya poate ajuta (și) în acest caz. Creatorul de produse, „investitorul în sănătate” bine cunoscut în cadrul Biocom, spune următoarele: cunoscând componentele sale, acest fruct poate avea foarte multe efecte fiziologice benefice. Pe lângă papaină, acea enzimă care seamănă cu pepsina, mai conține numeroase alte enzime, iar Jakab István este de părere că fără enzime „nu există viață de calitate”. El susține că acestea (în acest caz) pot ajuta digestia în siguranță și în mod natural, stimulând în același timp descompunerea și utilizarea proteinelor, a grăsimilor și glucidelor. Despre enzime apar în zilele noastre numeroase articole de popularizare – merită să citiți unele dintre ele.

Fruct bogat, produs benefic

Jakab István mai spune că pe lângă enzime, fructul conține și cantități însemnate de proteine vegetale, minerale și vitamine, în proteine fiind prezenți aproape toți aminoacizii esențiali. Atât despre plantă, în privința produsului Green Papaya merită precizat că devine un element important al ofertei Biocom, care era și până acum deosebit de diversificată. În plus, doza lunară (90 de capsule într-o cutie, consumul zilnic recomandat este 3X1), este disponibilă la prețul convenabil de 60 lei, pentru utilizare regulată sau/și ocazională.

Iată că s-a aliniat printre produse încă un verde, pentru a nu avea în timpul digestiei fața verde … Să-l consumați cu sănătate!