Stimaţi membri Biocom!

În prima zi lucrătoare a lunii se prelucrează datele şi se face închiderea lunii anterioare.
Din acest motiv în prima zi de lucru a fiecărei luni, de obicei webshop-urile nu sunt disponibile pentru plasarea de comenzi sau pentru a se putea înregistra noi membri.
Situația actuală este una specială: datorită soluționării unor probleme tehnice, „oprirea temporară ” durează puțin mai mult.
Din cauza creșterii cantității de informații, a devenit necesară mutarea serverelor care oferă platforma site-urilor noastre.
Prin urmare, începând de 2 octombrie, adică de joi, este de așteptat ca magazinele web al Biocom să nu fie disponibile până sâmbătă după-amiază, deci nu va fi posibil comandarea produselor și nici înregistrarea online.
Așadar, nu trebuie să vă speriați dacă nu apar webshop-urile deloc, deoarece aceasta nu este o defecțiune, ci o parte inevitabilă a unei dezvoltări planificate, avantajos în viitor.

Cerem respectuos din partea tuturor înțelegere și răbdare.
Pe baza calculelor preliminare lucrările vor fi finalizate foarte probabil până sâmbătă după-amiază, însă acest termen se poate schimba.
După deschidere vom putea lucra mult mai sigur şi mai rapid.

Vă dorim ca luna octombrie să fie plin de succes, productiv și sănătos, fiind în mod tradițional o lună „puternică” în rețea.

Cu stimă,
Echipa Biocom