Familia de produse cosmetice de excepție Collagen Beauty & Fit este acum completă!

Este oare importantă curățirea tenului de toate impuritățile mediului? La această întrebare deosebit de actuală în ziua de azi, pe lângă un da hotărât, Biocom va mai ajută și cu un alt răspuns: masca de argilă!
Al patrulea produs al familiei de produse cosmetice de excepție Collagen Beauty & Fit curăță, hrănește, hidratează și calmează tenul, putând fi utilizat și ca exfoliant, dacă se dorește o curățare mai profundă. Noul produs de vârf, mai ales atunci când este folosit împreună cu celelalte trei produse ale familiei, crema de zi (care nu este doar pentru îngrijirea zonei ochilor), crema de noapte și laptele demachiant reprezintă o adevărată răsfățare pentru piele, aducând frumusețe și tonifiere.

Este nevoie de curățare din cauza efectelor nocive ale mediului

Din cauza numeroaselor efecte nocive inevitabile ale mediului, din ce în ce mai multă lume acordă atenție curățării regulate a pielii. Exfoliantele sunt preferate în multe cazuri, dar, din cauza poluării mediului, în adâncul porilor se pot aduna numeroase substanțe toxice, metale grele și din acest motiv pentru membrii Biocom s-a născut un produs a cărui o compoziție deosebită corespunde cerințelor – suntem informați de creatorul-furnizorul produsului Jakab István, partenerul îndelungat, de încredere al firmei, cunoscut pentru produse de excepție pe care le concepe.

Cu două feluri de argilă

În această mască specială se găsesc două feluri de argilă. Una este argila roșie, care are o capacitate foarte bună de legare a toxinelor. Conține un mare număr de minerale: calciu, magneziu, siliciu și, în timp ce „înghite” impuritățile, curăță porii în profunzime. Al doilea fel de argilă este caolinul, care este de fapt argilă albă. Aceasta este mult mai fină și delicată pentru piele, produsul poate fi deci folosit și de cei cu piele sensibilă. În plus, are și un efect foarte bun de matifiere, conținând și acesta o cantitate foarte mare de siliciu.

Substanțele hrănitoare ajută

Pentru ca această mască să poată funcționa într-adevăr eficient, i-au fost adăugate diverse substanțe hrănitoare ca să nu deshidrateze nici chiar pielea mai sensibilă. Conține extract de algă marină brună, care practic produce o peliculă de suprafață și astfel emoliază și condiționează pielea. S-a mai folosit bisabolol, care este extractul uleios al mușețelului și are un bine-cunoscut efect antiinflamator, calmant pentru piele. Nu poate să lipsească desigur colagenul, care este responsabil cu hidratarea. Produsul este practic și o mască de exfoliere, ceea ce înseamnă că această mască cremoasă ușor aplicabilă conține și un granulat special. Când se simte nevoia unei curățiri mai profunde, se poate folosi ca exfoliant.

Componente cu efecte benefice

Să vedem acum în detaliu substanțele care contribuie la curățirea delicată.

  • Colagenul solubil este o substanță eficace de hidratare și de reținere a apei. Hrănește pielea matură, ca urmare a capacității deosebite de reținere a apei pielea devine netedă, cu o senzație elastică.
  • Argila roșie fină este ideală pentru îngrijirea tenului. Efectul său absorbant remarcabil ajută la înlăturarea impurităților. Se poate utiliza pentru orice tip de piele.
  • Caolinul este de asemenea cunoscut pentru efectele sale bune de curățare, în timp ce acțiunea sa asupra pielii este una delicată.
  • Pe lângă efectul de emoliere și de condiționare a pielii, extractul de algă marină brună este o componentă care reține apa și crește senzația de confort a pielii.
  • Bogat în vitamine, uleiul de avocado este ușor absorbit de piele, pe care o hidratează și îi conferă un aspect mătăsos.
  • Uleiul de jojoba este nu doar foarte ușor acceptat de piele, ci contribuie și la întărirea stratului său natural de protecție. Prin efectele sale deosebite de hidratare și de emoliere a pielii reglează funcționarea glandelor sebacee, fiind agreat atât de tenul uscat, cât și de cel gras, deshidratat.
  • Granulatul din sâmburi de măsline permite folosirea produsului ca exfoliant, dacă acest lucru se consideră necesar.

Să o folosim împreună cu celelalte produse!

Instrucțiunile de utilizare sunt simple: aplicați crema pe față, în zona gâtului și a decolteului. Evitați zonele din jurul gurii și ale ochilor. Masați ușor și lăsați să acționeze 10-15 minute, după care spălați cu apă călduță sau exfoliați și clătiți cu apă. Vă reamintim: familia de produse Collagen Beauty & Fit are și lapte demachiant … Pe lângă acestea vă recomandăm neapărat și folosirea regulată a Cremei pentru îmbunătățirea conturului feței și îngrijirea zonei ochilor Collagen Beauty & Fit (aceasta o numim cea „de zi”) și a Cremei de noapte Collagen Beauty & Fit. Să nu uităm nici de pulberea cu aromă de limonadă de lămâie și cu un conținut bogat de vitamina C (Collagen Plus), precum nici de capsula care pe lângă cele menționate mai conține și diatomit și MSM (Collagen Capsule), deoarece știm că pentru organismul nostru colagenul este acel „adeziv” a cărui completare din interior este foarte importantă …

Se poate comanda deja

Pe lista de prețuri produsul apare cu numele de Mască facială Collagen, aici este numit „mască de argilă”, la aceasta face referire, din cauza aspectului internațional în limba engleză, și denumirea de pe cutie (Clay Mask).
De pe pagina biocom-international.ro se poate comanda produsul imediat, acesta poate aduce o contribuție importantă și la construirea rețelei, deoarece are o valoare de aproape 38 de puncte. Pentru piele ajutorul este oricum mult mai important …

Multă sănătate, succes în utilizare!