Frumusețe și tonifiere cu colagenul de la Biocom – Au sosit primele două preparate ale familiei de produse Beauty and Fit!

Frumusețe și tonifiere cu colagen – acesta este mesajul noii familii de produse Biocom, Beauty and Fit! De ce este importantă completarea colagenului? Pentru că odată cu trecerea timpului organismul nostru îl produce în cantități din ce în ce mai mici, cu toate că acesta este unul din cele mai importante proteine de care avem nevoie, „adezivul” organismului. Și există oare cineva care să nu fi auzit că pentru a avea piele, unghii și păr frumos, dar cel puțin la fel de mult și pentru sănătatea articulațiilor, mușchilor, oaselor și a inimii avem nevoie de colagen? Prin noile produsele Beauty and Fit ale Biocom colagenul este disponibil atât pentru uz intern, cât și extern: pentru început într-o pulbere cu gust plăcut de lămâie și în capsule. Și după ce am început să ne reîncărcăm din interior, în câteva săptămâni vor sosi patru produse cosmetice de vârf – pentru uz extern!       

Ce este colagenul?
– Colagenul este cea mai importantă proteină structurală, care ține de fapt corpul împreună, fiind „adezivul său”. Asigură elasticitatea pielii, ligamentelor-tendoanelor, a părului, precum și tăria potrivită a oaselor – ne informează producătorul produsului, acel Jakab István care este bine cunoscut în cercurile Biocom.

Hidrolizarea este benefică
Popularul specialist „investitor în sănătate” a mai adăugat: – Colagenul hidrolizat și peptidele de colagen din suplimentele alimentare sunt bucăți de colagen cu dimensiuni mult mai mici, care sunt și mai ușor digerate de organism, fiind astfel absorbite și asimilate mai ușor de acesta. Colagenul, la fel ca și celelalte proteine, se descompune în diverși aminoacizi în stomac, sub influența enzimelor din intestinul subțire. Acești aminoacizi ajung pe urmă în sânge, iar în continuare în ficat. Acei aminoacizi care nu sunt utilizați de ficat ajung prin intermediul sângelui la celelalte organe ale corpului.

Pe vremuri nu trebuia completat …
Când încă nu erau la modă atâtea diete trendy, mâncare din plastic, oamenii nu își făceau probleme din a consuma șoricul de pe carnea prăjită sau partea mai cu grăsimi. Pe atunci zeama fripturilor nu era savurată pentru a urma o dietă ketogenică, ci pentru că era gustoasă și, chiar dacă nu conștient, prin acest obicei, conform condițiilor de atunci, se asigura în mod sistematic aportul substanțelor care susțin producția de colagen. În mod natural, colagenul se găsește în cantități mai mici sau mai mari în următoarele: răcituri, carnea piciorului de porc (de exemplu: ciolanul), șoric, picioarele de pui, gelatină (alimentară), agrișe, coacăze, mere – dar în afară de ultima și poate primele, când consumăm suficient din acestea?

Timpul nu poate fi oprit
Producția internă de colagen scade pe măsură ce înaintăm în vârstă. La vârsta de 35-40 de ani, corpul a pierdut deja aproximativ de 10-15% din rezervele naturale de colagen. Rezultatul deficitului poate duce la riduri, piele lăsată și subțire, păr și unghii casante, insomnie, anxietate, dureri de articulații (inflamație), precum și procese de vindecare mai lente.

Pentru ce poate fi bun colagenul?
– Dacă însă asigurăm suplimentarea, adică consumăm cu regularitate suplimente alimentare care conțin colagen, putem ajuta organismul în multe feluri – a mai adăugat Jakab István. Iată câteva exemple:

  • poate îmbunătăți sănătatea pielii,
  • poate alina durerile de articulații,
  • poate preveni pierderea de masă osoasă,
  • poate crește masa musculară,
  • poate contribui la sănătatea inimii,
  • printre celelalte avantaje pentru sănătate, trebuie subliniat faptul că prin consumul de durată, cu regularitate, în cantități suficiente, colagenul poate susține dezvoltarea frumoasă a pielii, părului, unghiilor, precum și activitatea sistemului digestiv, putând contribui și la succesul dietelor de slăbire.

Haideți să fim fit!
Primele două preparate ale familiei de produse Beauty and Fit – care ajută la  încărcarea organismului din interior – sunt deja disponibile în webshop. Unul dintre ele, Collagen Plus, este o pulbere deosebit de bogată în arome plăcute. Cei care doresc să savureze o limonadă cu lămâie, eventual în amestec (mai precis: agitat, deoarece atunci se dizolvă mai repede, mai ușor) cu alte pulberi ale Biocom – Mikrobiom Pro, KetoGreen, MSM – Vitamina C – cu siguranța vor alege această opțiune. Cei care preferă mai degrabă capsulele, au la dispoziție Collagen Capsule. Primul preparat mai conține și vitamina C, întocmai ca și al doilea, care mai are în plus și diatomit și MSM – dar pentru același efect, trebuie consumat într-o cantitate mai mare. Decizia este a dvs., vă poate fi de ajutor o vizită la zona pentru comenzi a paginii biocom-international.ro, unde veți vedea că aceste produse, cu un raport calitate-preț convenabil, vă oferă și 29,5 puncte valorice.

Vă dorim să le consumați cu sănătate!