În data de 6 octombrie 2019, Hotelul Kronwell din Brașov a găzduit un eveniment valoros și deosebit în cadrul căruia 460 de persoane – dintre care 80 de colaboratori vorbitori de limba română –  au avut posibilitatea să gândească și să se dezvolte împreună mulțumită oratorilor și publicului receptiv. Ca urmare a traducerii în limba română, prelegerilor au putut fi urmărite în două limbi la Întâlnirea Națională a Ramurii Péter din Transilvania. Raportul detaliat a fost întocmit de coordonatoarea de rețea Miklós Eszter, fiind însoțit de numeroase poze.

Evenimentele zilei au fost moderate de soții Részegh

Gazdele zilei au fost Részegh Magdolna și Részegh János, care au prezentat vorbitorii și au dirijat evenimentele zilei cu entuziasm și plini de energie. Toți participanții a putut găsi modele care să-i întărească, cu care să se identifice, deoarece toți cei care au luat cuvântul pe scenă au transmis un mesaj inspirațional publicului.

Lőrincz János despre trendurile pozitive

Lőrincz János, Manager Diamant de Rețea, în calitate de reprezentant al conducerii firmei a vorbit despre posibilitățile pe care le are Biocom-ul în lumea de azi, punând accentul pe stabilitatea oferită de cei 25 de ani de activitate. A vorbit și despre trendurile creșterilor continue și a arătat că este plin de speranțe în privința viitorului firmei.

Lőrincz Marika despre puterea personalității

Prezentarea oferită de Lőrincz Marika despre puterea personalității ne-a dus înapoi în anii copilăriei, iar exemplele sale ne-au făcut să ne minunăm de puterea voinței și a perseverenței, și să înțelegem cum acestea pot să ne ducă la realizarea visurilor.

Cinci Coordonatori de Rețea, cinci povești veridice

Deoarece în cadrul Biocom-ului este un fenomen general ca oamenii să facă mai întâi cunoștință cu produsele și să pornească astfel pe calea afacerii, din poveștile veridice și diverse prezentate de cinci coordonatori de rețea am putut afla cum a reușit în cazul lor câte un produs să devină un instrument de schimbare a sănătății și, în același timp, a modului de viață. Următorii coordonatorii au pășit în fața audienței ca exemple, ei fiind cei care au pornit cu produse, dar au ajuns la afacere:

Horháth Ildikó CR, Aiud (Județul Alba) – ramura Csibi, din echipa coordonată de Madaras Gyöngyike,
Lukács Mónika CR, Ghelința (Județul Covasna) din ramura Turóczi,
Németh Katalin CR, Odorheiu Secuiesc (Județul Harghita), care își construiește afacerea crescându-și în același timp cei patru copii, beneficiind de sprijinul soțului István,
Konrád Ibolya CR, Câmpulung la Tisa (Județul Maramureș) – sponsorizată de Részegh Magdolna,
Bodoki Andrea Coordonator Asociat de Rețea, Sighetu Marmației (Județul Maramureș) – din echipa coordonată de Részegh Magdolna.

Noi coordonatori de rețea în echipă

După aceasta a urmat confirmarea noilor coordonatori de rețea, dintre care cinci au primit diplome iar doi și ecusoane.

Csutak Klára – ramura Turóczi, echipa Gligor, sponsorizată de Imre Konert Mária, care a primit și ecusonul,
  Konrád Ibolya – din echipa Részegh,
  Finta András – sponsorii săi direcți: Péter Ágnes și Csaba,
  Kis Edith – ramura Kosiba, sponsorizată de Zsigmond Julia,
   Süket Etelka – din echipa Részegh,
Vass Adina și-a preluat ecusonul – sponsorizată de: Péter Ágnes și Csaba,
Benedek Attila și-a preluat ecusonul în cadrul ramurii Csibi, sponsorul său este Kakucs Gizella, Coordonatoare Argint de Rețea.

Experiențe legate de produse

În cea de-a doua parte a evenimentului am putut să ascultăm experiențe legate de produse, care au arătat cum și-au dovedit produsele efectele în diverse situații și au adus soluții de durată în anumite probleme de sănătate. Le mulțumim următorilor:

Módi Klára, cosmeticiană, a vorbit despre experiențele pozitive legate de frunza de măslin și Immun Supreme – din Cluj-Napoca, din echipa ramurii Turóczi,
  Kis Edith CR – din ramura Kosiba, sponsorizată de Zsigmond Julia,
  Tánczos Gabriella din ramura Csibi, echipa coordonată de Madaras Gyöngyike,
Bálint Erzsébet – din echipa coordonată de Németh Kata,
Plesea Eleana CR, Râșnov – care a vorbit în limba română.

Sfaturi medicale, cu experiență de constructor de rețea

În continuare a urmat dr. Fejér Gyöngyi, medic de familie și coordonator de rețea, care în prezentarea sa complexă, construită pe argumente științifice, a vorbit printre altele despre importanța vitaminelor și a mineralelor, completând cele spuse cu exemple din experiența sa, rezultatul fiind o prelegere plină de conținut.

Ajutorul oferit de cuvintele călăuzitoare ale lui Ferenczy László

În continuare a luat cuvântul Ferenczy László, Manager Aur de Rețea, care s-a adresat publicului în stilul său pedagogic caracteristic, oferind nu doar un mare număr de informații importante, dar atrăgând atenția și asupra unor concepții greșite.  A prezentat gama produselor, a cărei cunoaștere este importantă pentru păstrarea sănătății, evidențiind rolul Reg-Enor-ului, dar a vorbit și despre importanța prevenției, prelegerea sa având rolul unei „deșteptări” prin faptul că le-a oferit participanților o nouă perspectivă asupra produselor și a utilizării lor, în timp ce rolul sănătății interne, mentale și al autoevaluării a fost de asemenea accentuat.

Cadourile au adus culoare evenimentului

Și cea de-a treia parte a zilei a fost plină de surprize, deoarece participanților li s-au oferit cadouri valoroase în cadrul unei tombole.

Biocom-ul este parte a vieții lor

După aceasta am putut să ascultăm mai multe prelegeri excelente, prima dintre acestea a fost cea a Coordonatoarei Diamant de Rețea Vass Szombatfalvi Zsuzsanna, care prin modul său de a expune caracterizat de abordare pozitivă și energie ne-a introdus în viața ei prin Biocom, mai precis, în viața familiei sale, povestindu-ne nenumărate experiențe deosebite pe care le-a trăit datorită Biocom-ului. Am învățat de la ea și despre puterea și dezvoltarea personalității.

Să ai încredere în sponsorul tău!

În continuare a luat cuvântul soțul său, Vass Oszkár, care a vorbit despre planul de marketing și secretele antreprenoriatului, evidențiind și importanța rețelelor de contacte. Fabula cu care și-a încheiat prelegerea a avut un mare succes, iar morala sa i-a convins pe cei prezenți că pot avea încredere în conducerea Biocom-ului și în sponsori, care îi susțin cu sfaturile și cu prezența lor.

Exemple excelente din Transilvania

Au urmat prelegerile oferite de Turóczi Melinda, Coordonator Diamant de Rețea, Csibi Margit și Csibi Tamás, Coordonatori Aur de Rețea, care au vorbit despre puterea echipei, despre importanța acțiunii, activității, învățării și a predării cunoștințelor, iar prin prezentarea propriilor traiectorii de viață au oferit exemple veridice pentru cum au reușit să-și realizeze visurile cu ajutorul mijloacelor puse la dispoziție de Biocom.


Manageri Aur de Rețea: Péter Ágnes și Csaba!

Apropiindu-ne de sfârșitul zilei, am revenit la cei care au organizat întâlnirea, cei de la care a pornit ramura Péter, și care prin activitatea lor consecventă din ultimii 15 ani au putut fi martorii a numeroase povești de succes, asupra cărora visurile și perseverența lor și-au pus amprenta într-un mod direct sau indirect.  Péter Ági și Csaba au evocat momentele de început și au accentuat cât de important este să dăm mai departe posibilitățile și toate acele lucruri bune pe care le primim de la viață pentru că așa putem să progresăm cu toții. A urmat un moment festiv atunci când sponsorii lor și conducătorii lor superiori le-au confirmat nivelul de Manager Aur de Rețea și le-au oferit o excursie surpriză. Într-un mod simbolic, cei 10 coordonatori cu care au putut sărbători împreună succesul obținut au fost felicitați cu câte un fir de trandafir.

Am primit multe de dus acasă

La terminarea evenimentului participantul receptiv a putut să se întoarcă acasă cu un bagaj plin de: entuziasm, încredere în sine și încredere în oameni, mijloace pentru realizarea țelurilor, cunoștințe și informații valoroase, ca urmare a unui eveniment cu un conținut bogat, prin a cărui evocare putem să câștigăm putere în viața de zi cu zi.