Stimați membri Biocom!

A sosit KetoGreen, noua băutură verde cu „succes garantat” pe paleta Biocom, sub formă de pulbere! Orz verde și lucernă, iarbă de grâu și broccoli – acestea sunt doar jumătate din ingrediente. Din pulbere se poate pregăti un smoothie perfect, dar se poate foarte bine amesteca și cu alte produse sub formă de pulbere ale noastre. Dar să nu amestecăm informațiile, KetoGreen-ul este bun în sine. Nu doar pentru cei care urmează o dietă ketogenică, ci pentru toți cei care doresc să facă ceva pentru sănătatea lor.

Ajută la alcalinizarea organismului
Dieta ketogenă este din ce în ce mai populară, nu întâmplător, deoarece poate fi deosebit de eficientă. (Articolul nu își propune prezentarea în detaliu a acestei diete, esența pe scurt: untura nu provine de la diavol, dar acest lucru este oricum bine cunoscut de cei care urmează cura Reg-Enor…). Dar așa cum se întâmplă cu orice în lumea asta, și în acest caz poate exista „efect secundar”, care însă poate fi contracarat într-un mod foarte simplu prin consumul de plante verzi proaspete. În cea mai mare parte a anului doar puține persoane au posibilitatea să consume plante verzi cultivate pe terenuri agricole. Acesta este motivul pentru care Jakab István (specialistul „Investitor în sănătate”) și echipa sa au realizat produsul KetoGreen, care, conform spuselor sale, este o sursă perfectă de echilibru acido-bazic. – Având în vedere că dietele ketogenice aparțin regimurilor alimentare care duc la acidifierea organismului, pentru restabilirea echilibrului acido-bazic, respectiv menținerea acestuia, este indispensabil consumul regulat de plante verzi cu efect de alcalinizare – spune cel care a creat acest produs nou pentru rețeaua Biocom.

Dacă sunt verzi, atunci să fie elita
Pentru a înțelege de la început esența produsului, să aruncăm o privire asupra componentelor: iarbă de grâu, orz verde, lucernă, broccoli, varză kale, spanac, frunze de mărar, frunze de pătrunjel. Oare există cineva care să nu fi auzit despre efectele benefice ale acestor plante verzi? Medicina populară tradițională le folosește de secole, dar eficiența lor combinată într-un singur produs poate fi constatată acum doar de către colaboratorii Biocom – adaugă cu mândrie Jakab István.

Cum se consumă?
Se recomandă următorul mod de utilizare: se amestecă uniform 2 x 1 linguriță dozatoare (2 x 5g)/zi de pulbere în 2 dl de apă sau suc de fructe. Aceste plante verzi se pot amesteca și cu un smoothie verde de dimineață, cu Mikrobiom Pro sau Fiber, iar produsul obținut poate fi luat oriunde pentru a fi consumat treptat pe parcursul zilei.

KETOGREEN este deci un smoothie green (verde)?
Poate fi interpretat și în acest fel. În ziua de azi sunt din ce în ce mai populare smoothie-urile. (Ce anume sunt? Una din interpretări: băuturi dulci sau sărate, cu consistență cremoasă obținute din legume, respectiv din amestecarea acestora). Ei bine, KetoGreen constituie și esența pentru un smoothie verde perfect. Se recomandă utilizarea împreună cu un măr sau o banană, eventual vitamina C, Complexul de flavonoizi (și acestea se găsesc în rețea …), în realitate însă doar fantezia este cea care limitează imaginația, având în vedere gama deosebit de extinsă de care dispun colaboratorii Biocom-ului.

Mai multe sugestii pentru amestecuri
Multe persoane au avut probleme de mult timp cu consumul Mikrobiom Pro-ului, acum, combinându-l cu aceste plante verzi, se poate obține o băutură perfectă pentru menținerea sănătății, care nu trebuie neapărat consumată deodată. Încă o mică sugestie cu privire la ce anume poate să stea la baza băuturii noastre: Immun Supreme, SCD Herbal, Kindervit, în caz de „nevoie” extract de sâmbure de Grapefruit…

Biocom-ul este „stăpânul pulberilor”
Conducerea Biocom-ului face din ce în ce mai multe eforturi pentru a oferi componentele benefice în cantități mai mari colaboratorilor săi, urmând ca toată lumea să combine după plac aceste componente. Rezultatul este un veritabil „Biocom puzzle”, atunci când din componentele formidabile se naște o imagine care este izvorul constant, de derută al sănătății noastre. Dimineață doar arătăm spre acel produs care este tocmai benefic pentru noi, pe care îl dorim în acel moment și ne pregătim un Biocom Smoothie. Nu doar momentul contează, ci păstrarea și menținerea sănătății pe termen lung pentru fiecare colaborator al nostru și membrii săi de familie!

Ce nu conține, și ce conține din plin
Calitate înainte de toate! Creatorul produsului, Jakab István afirmă următoarele: Biocom a reușit prima dată introducerea pe piață a unui produs care este 100% din produse naturale. În plus, este fără gluten, fără lactoză, fără GMO și desigur, vegan.

Și mai convenabil
Doar un pas mai trebuie făcut până la KetoGreen: accesarea paginii biocom-international.ro, după care se poate comanda imediat – poate că nici cele 18 puncte valorice nu sunt chiar de neglijat … Și la fel ca în cazul Mikrobiom Pro-ului, produsul este prezentat în două variante: cea de bază, cutia, după care cumpărătorul poate opta pentru varianta de reîncărcare din „pungă”, care este la același preț dar conține 30 de grame în plus!

Multă sănătate, bucurii, să-l folosiți cu succes!