Una din regulile de bază ale construirii rețelei: să faci ceva ce nu ai făcut până acum, să mergi în locuri în care nu ai fost până acum, să vorbești cu tipuri de oameni cu care nu ai vorbit până acum și să sponsorizezi peste nivelul tău. În acest spirit și-au îndreptat atenția spre București Kakucs Gizike și Sándor care, pe lângă activitatea Biocom (sau poate tocmai pentru susținerea acesteia), sunt practicieni de medicină alternativă și terapeuți în biorezonanță. Capitala s-a dovedit a fi „paradisul” suplimentelor alimentare, Biocom-ul însă era aproape complet necunoscut. Coordonatorii de nivel argint din Târgu Mureș ai ramurii Péter au făcut însă un mare pas înainte, au primit aurul. Sau au dat peste o mină de aur? Iată descrierea oferită de Kakucs Sándor despre succesul internațional al  produsului dezvoltat în Ungaria cu care nu mândrim cu toții.

Cu parteneri de excepție, peste tot în țară

Bucureștiul este un oraș prietenos, și eu mi-am făcut aici studiile universitare. Am găsit aici parteneri de excepție prin intermediul cărora am dus vestea despre Biocom și în orașele mai mari ale României. Partenerii au început să îndrăgească produsele, și ei au constatat calitatea deosebită a întregii game de produse, iar Cartea sănătății scrisă de Ferenczy László a fost cumpărată de sute de persoane.
Momentul acordării premiului

Imaginea vorbește de la sine – nu este nevoie de cunoașterea limbii pentru a simți esența …

Toată lumea trebuie să cunoască asta!

Ni s-a spus că toate acestea sunt atât de bune, încât trebuie arătate la cât mai mulți oameni, motiv pentru care ne-au invitat la Congresul Internațional al Uniunii Practicienilor de Medicină Complementară și Alternativă ca să prezentăm produsele Biocom unui public mult mai larg.

Este rezultatul unei munci de un an

La congresul de anul trecut, am prezentat Microbiom Pro-ul ca fiind noul produs al Biocom. Ca urmare a eforturilor constante ale constructorilor de rețea ai echipei Kakucs – medici, naturopați, terapeuți, formatori – Mikrobiom Pro-ul a devenit foarte popular pe parcursul anului trecut.

Cel mai bun produs al anului

La Congresul Internațional din 2019 al Uniunii Practicienilor de Medicină Complementară și Alternativă (9-10 iunie), la care au fost prezente cu mai multe mii de produse aproximativ 30 de firme care comercializează suplimente alimentare, Mikrobiom Pro-ul a primit cele mai multe voturi, Premiul de Aur și titlul de Cel mai bun Produs al Anului, ceea ce ne face foarte mândri! Foarte multe firme vorbesc despre microbion, iar noi la Biocom îl folosim deja de un an, cu rezultate excepționale.

Ce pot să fac eu?

Cei mai mulți oameni se întreabă ce face Biocom-ul pentru mine? Pentru noi întrebarea sună mai degrabă astfel: ce pot să fac eu pentru Biocom? Dacă ai încredere în sine, în produse, în Biocom, atunci ești în stare să faci minuni! Pentru aceasta dorim să ne exprimăm recunoștința profundă. Cu stimă, Kakucs Gizike și Sándor, constructori de rețea și practicieni de medicină alternativă, terapeuți în biorezonanță din Târgu Mureș.


O parte din partenerii soților Kakucs la congres