Sănătatea menținută este o comoară mai mare decât boala învinsă!”
Aceste cuvinte bine cunoscute sunt des repetate de Jakab István, creatorul unuia dintre cele mai noi produse ale Biocom. Expertul, care poartă printre alte titluri și cel de „investitor în sănătate”, susține că imunitatea maximă pune din nou în mișcare capacitățile de autovindecare ale organismului. În acest sens putem face un uriaș pas înainte folosind Sprayul Immune Protect, care pe lângă faptul că este consistent și ușor de manipulat  – este și gustos! Câteva momente plăcute, tonifiante, chiar și de mai multe ori pe zi, și suntem deja mai aproape de sănătate!

Prevenția este importantă
Întotdeauna un adept al prevenției, Jakab István susține că „medicul” intern are grijă ca să nu mai trebuiască să mergem la doctor, dar numai în cazul în care „primește ce i se cuvine”. În aceasta poate fi de mare ajutor Sprayul Immune Protect.

Complexul de flavonoizi este verișorul său
De altfel, numele creatorului produsului poate suna familiar, el fiind cel care ne-a dăruit printre altele produsul nostru numit Complex de flavonoizi. Gustul, culoarea și eficiența sunt explicația pentru popularitatea neîntreruptă a produsului (statutul de antioxidant este deosebit de ridicat, un aspect deloc de neglijat în lumea de azi…), dar noul spray merge chiar mai departe. Și de ce avem nevoie de el?

Trăim într-o lume plină de substanțe
Nu este nevoie să analizăm în detaliu modul nostru de viață: ne lovim de otrăvuri la fiecare pas, chiar și în alimentele noastre… Expertul spune că oamenii trebuie să revină la natură, și pe drumul care duce acolo una dintre poteci poate fi Sprayul Immune Protect. Natura se reînnoiește în permanență, precum și celulele noastre, organismul nostru. Dacă acest proces este însă perturbat, atunci reînnoirea nu funcționează.

Să ajutăm sistemul nostru imunitar!
– În procesul regenerării, un sistem imunitar care funcționează bine este ca o piatră de hotar, deoarece el detectează și corectează greșelile la nivelul celulelor. Lumea de azi perturbă de fapt în mod foarte direct funcționarea corectă a sistemului imunitar prin produsele chimicale prezente în alimente, în apa potabilă, în aer, prin aditivi – nu întâmplător un mare număr de copii suferă chiar de la naștere de alergie și au probleme cu sistemul imunitar – susține Jakab István.

O generație nouă: se absoarbe prin mucoasă
Sprayul Immune Protect aparține unei noi generații de suplimente alimentare, deoarece substanțele active din produs se absorb direct prin mucoasa bucală. Creatorul produsului are următorul sfat scurt pentru utilizatori: pulverizați din spray în gură, țineți sub limbă câteva secunde și substanțele active se absorb imediat prin mucoasa bucală, evitând întregul sistem format de stomac și de intestine!

Efectul este aproape imediat
Jakab István susține că substanțele introduse în organism prin intermediul sprayului ajung la nivelul celulelor în doar câteva minute prin fluxul sanguin, oferind în acest fel un ajutor maxim sistemului imunitar.

Ce conține?
Sprayul Immune Protect conține întreg spectrul de combinații ale următoarelor substanțe active

 • Kombuflavonoizi și
 • patru feluri de ciuperci medicinale (Agaricus Blazei Murill, Shiitake, Reishi și Cordyceps sinensis)
  iar aceste substanțe active acționează în sinergie, adică își întăresc reciproc efectele benefice.

Ce înseamnă această sinergie?
Conținuturile totale de substanțe active ale kombuflavonoizilor și ale extractelor de ciuperci sunt combinate împreună în acest produs, astfel influențele reciproce care se nasc între subtanţele active au probabil și ele un rol important în efectele de protejare a sănătății și de prevenire a bolilor.

Substanțele active ale Sprayului Immune Protect:

 • Kombuflavonoizi cu un statut ridicat de antioxidanți. (Doar o scurtă precizare: pe înețelesul tuturor, antioxidanții sunt dușmanii radicalilor liberi responsabili de „ruginirea” organismului, deci sunt „prietenii” noștri.)
 • Polizaharide: beta-glucani 1,3/1,6 în proporții diferite.
 • Flavonoizi ale unor fructe de culoare roșie, roșu închis, negru violet (de la măceșe, la coazăze negre și până la vișine).
 • B6, B12, acid folic și vitamina C.

Avantajele sprayului

 • Poate fi utilizat și de către vegetarieni
 • Acționează rapid și nu conține adezivi sau materiale de umplutură.
 • Poate menține nivelul de energie și sistemul imunitar la maxim prin pulverizări simple și rapide, de patru sau chiar mai multe ori pe zi.
 • În cazul polizaharidelor este vorba de un efect dublu, deoarece acestea nu se absorb doar prin mucoasa bucală, ci și prin mucoasa intestinului subțire.
 • La utilizarea Sprayului Immune Protect nu apar probleme de înghițire.
 • Absorbția se produce aproape instantaneu prin mucoasa bucală.
 • Consumul este o experiență aparte datorită gustului plăcut, de fructe.

Și poate încă două
E vorba de încă două avantaje: este ușor de utilizat (încape într-o poșetă de femeie sau în buzunarul unui sacou), având și un preț bun: 7747 forinți (un aspect deloc de neglijat pentru cei care construiesc rețea, cu 30 de puncte valorice), aveți la dispoziție un adevărat concentrat, suficient pentru aproximativ o lună. Dacă dorim să ne înviorăm un pic (pe deasupra într-un mod care protejează-susține sănătatea) doar scoatem Sprayul Immune Protect (ce mod spectaculos de utilizare a unui produs…), și ne-am și încântat cu câteva momente plăcute. Poate mai reușim și să găsim câțiva cumpărători printre „spectatori” – deoarece de acest produs toată lumea are într-adevăr nevoie! (Se poate comanda de pe pagina de web biocom-international.ro, membrii rețelei Biocom pot face acest lucru chiar și acum.)

Multă sănătate, experiențe plăcute cu noul produs!