Este o idee deosebit de greșită că doar tiroida are nevoie de iod!
Această afirmație îi aparține lui
Jakab István, cel care a creat noul produs comercializat de rețeaua Biocom. De ce este nevoie de iod? Răspunsurile se pot găsi mai jos printre cuvintele expertului nostru, care se autodefinește ca „investitor în sănătate”. Avem în fața noastră Picătura de Iod Albastru Lin, suplimentul alimentar lichid cu conținut de iod, să profităm de această ocazie!

Este important consumul regulat
Iodul este un element, în același timp un micronutrient esențial. Jakab István susține că fără consum regulat de iod sănătatea nu poate fi menținută pe termen lung, mai ales la femei (ele au mult mai multe organe care au nevoie de iod). Acest lucru este cu atât mai adevărat dacă ne gândim la gradul de poluare cu substanțe toxice a mediului în care trăim, și care are ca rezultat o nevoie crescută de iod. Dacă consumăm iod, acesta poate acționa ca factor protector în cazul a numeroși compuși toxici.

Dacă sunt semnale din partea tiroidei, nevoia este mare
Înainte de a spune pe baza cunoștințelor anterioare că dacă „este vorba de iod, atunci este vorba de tiroidă”, expertul precizează: în privința utilizării iodului tiroida are într-adevăr prioritate (deoarece produce hormoni vitali pentru viață), dar tot atât de necesar este, de exemplu, pentru organele genitale. Dacă însă vin și de acolo „semnale” că ceva nu este în regulă, atunci toate celelalte organe care au nevoie de iod „sunt înfometate” de mai mulți ani, poate chiar decenii! Prin urmare, nu poate constitui un argument că „eu nu am nevoie de iod, deoarece nu am probleme cu tiroida”. NU doar tiroida are nevoie de iod!

Iodul este indispensabil și pentru slăbire
Jakab István precizează: în multe cazuri la baza eșecului curelor de slăbire stă o tiroidă hipoactivă. Datorită încetinirii proceselor metabolice, cei care încearcă să slăbească nu reușesc să scadă în continuare în greutate.

Aceste organe au nevoie de iod, din aceste motive
În continuare, pe baza prezentărilor succinte ale creatorului produsului, veți putea vedea pentru care organe este important iodul și la ce anume ajută. În același timp, se poate întrezări rolul pe care poate îl poate avea în prevenție Picătura de Iod Albastru Lin …

 • Tiroida: unul din organele cu cea mai mare nevoie de iod, este necesar pentru hormoni – în lipsa sa, pot să apară umflături, dereglări cauzate de hipo- sau hiperactivitate.
 • Glanda suprarenală: în cazul stresului, are nevoie de mai mult iod.
 • Prostata, testiculele: cu iod se poate reduce riscul cancerului. Iodul este necesar și pentru producerea hormonilor sexuali.
 • Ovarul: ocupă locul a 2-lea în privința concentrării iodului, în lipsa sa, pot să apară chisturi, tulburări de menstruație.
 • Sânii: sunt al 2-lea cel mai mare depozit de iod, în lipsa sa: se pot forma chisturi, noduli, respectiv devin mai sensibili.
 • Dezvoltarea fătului: este indispensabil pentru dezvoltarea normală a sistemului nervos central, în lipsa sa, pot să apară autismul, dificultăți de concentrare etc. tulburări în dezvoltarea sistemului nervos central.
 • Pancreasul, ficatul: iodul este important pentru secreția de insulină, și prin aceasta pentru reglarea nivelului glicemiei. Ficatul reglează circuitul iodului.
 • Stomacul, sistemul intestinal: pentru protejarea mucoasei, pentru producerea de acizi și a secrețiilor.
 • Creierul: prospețime intelectuală, funcționarea glandei pineale, precum și protejarea sistemului nervos central împotriva radicalilor liberi.
 • Sistemul imunitar: pentru funcționarea normală a leucocitelor.
 • Glandele salivare și lacrimale: pentru producerea secrețiilor; în lipsa sa: poate să apară senzația de limbă uscată și/sau de ochi uscat.
 • Inima: este un nutrient important pentru reglarea ritmului cardiac.
 • Pielea: este prima linie de apărare, fiind important și pentru celule, respectiv pentru funcționarea glandelor sudoripare.

Care este soluția?
Conform celor spuse de Jakab István, Iodul Albastru Lin are o caracteristică fantastică, și anume acea că nu se poate supradoza. Când iodul devine „inutil” pentru organism, atunci acesta este pur și simplu eliminat prin urină, și nu are niciun efect secundar. Cei care au probleme cu tiroida, trebuie desigur să se consulte cu medicul lor înainte de utilizarea produsului! A primit numele de Iod Albastru Lin pentru că este într-adevăr capabil să păstreze ordinea în gospodăria de iod a organismului într-un mod adaptogen. Și în final, încă o recomandare lină: membrii rețelei Biocom pot comanda produsul cu ușurință de pe pagina web biocom-international.ro. Prețul este de asemenea agreabil, fiind doar 46 lei pentru cei care sunt la primul nivel, iar numărul PV este 14.