„Reg-Enor – Înnoire de primăvară” a fost titlul prezentării din data de 6 aprilie 2019 din Hotelul Transilvania din Alba Iulia.

În deschidere, Emőke Lázár, conducătoare de rețea de argint, liderul echipei Biocom din Alba (ramura Csibi), organizatoarea evenimentului, a prezentat gândirea și stilul de viață Biocom.
A urmat prezentarea pragmatică, plină de exemple pozitive, încurajatoare al medicului naturist, laureat al premiul Genius, inventatorului Reg-Enorului, Szigfrid Szabó. Conducătoarele de rețea Ildikó Horhát, Hajnal Seres și Emőke Lázár au vorbit despre experiențele personale, din familie și din grupurile pe care le conduc despre Reg-Enor.

Ildikó Horhat, conducătoare de rețea: ”Multumim din suflet domnului Szabó Szigfrid pentru prezentare. Ne-a încântat cu simplitatea sa, cu profesionalismul cu care ne-a învățat şi ne-a răspuns la întrebări. Mulțumim conducătorilor noștri, familiei Csibi și Gyöngyike Madaras că au petrecut această zi minunată cu noi şi mereu ne sprijină. Mulțumim lui Emőke Lázár pentru munca de organizare. Mulțumesc colaboratorilor, prietenilor din echipă că au petrecut această minunată și însorită zi cu noi. Vă mulţumesc pentru fidelitate şi prietenie, vă doresc mult succes în munca voastră pentru o viață mai bună, mai sănătoasă. Sunt foarte mândră de voi, și vă mulțumesc că sunteți în echipa mea!”

Timea Miclea, conducătoare de rețea: ”Sunt deosebit de bucuroasă că l-am întâlnit a doua oară pe medicul naturist Szigfrid Szabó și am putut să-i mulțumesc personal pentru invenția sa, Reg-Enor. Acum patru ani l-am auzit la o prezentare în Aiud, m-a convins, și am început să folosim Reg-Enorul. Mi-a schimbat viața și a familiei mele: soțul meu s-a vindecat de numeroasele și gravele probleme de sănătate, el și fiul meu au dat jos multe kg din greutate, eu am început să gândesc conștient despre sănătate, despre viață, am început să construiesc o rețea în Biocom, unde am deja o carieră frumoasă.”

Emőke Lázár, conducătoare de rețea de argint: ”Sunt recunoscătoare în primul rând sponsorilor mei, Margitka și Tamás Csibi, respectiv Gyöngyike Madaras că sunt alături întotdeauna de echipa noastră, ne sprijină și ne ajută. Mulțumesc colaboratorilor și liderilor echipei mele, Ildikó Horhát, Hajnal Seres și Timea Miclea, care m-au ajutat cu entuziasm, punctualitate și perseverență în munca de organizare. Consider că a fost un eveniment de succes, pentru că cei prezenți au dat dovadă de interes, au pus foarte multe întrebări invitatului de onoare, care a răspuns cu mult drag. Personal m-a impresionat încă odată modestia și umilința inventatorului Reg-Enorului, care spune că produsul său este un dar divin, și așa cum l-a primit și el, datoria noastră, cei care am folosit deja și am acumulat experiențe bune, să dăm mai departe informațiile auzite. Îi mulțumim din suflet pentru tot!”

Gyöngyike Madaras, conducătoare de rețea de aur: ”A fost un vechi vis al meu să avem un astfel de eveniment și o echipă în Alba Iulia. Acesta a fost un prim pas.
Mulțumesc lui Emőke Lázár și colaboratorilor ei principali pentru organizare, sunt foarte mândră de voi!
Vă doresc să aveți o echipă mare în Alba, pentru că așa veți ajuta multe persoane, familii să aibă o viață sănătoasă, de o calitate mai bună!”