Dragi Colaboratori!

Suntem încântaţi să vă anunţăm că este posibil plata cu card bancar a coletelor comandate din webshop.  Această noutate nu schimbă nimic în procedeul comenzilor coletelor.
Cine doreşte să plătească în acest fel, poate să aleagă această opţiune la sfârşitul comenzii, în meniul „Metoda de plată” – „Card bancar”.
La terminarea comenzii, butonul „Finalizare comandă” vă va duce la o nouă pagină, unde se pot introduce  datele cardului bancar şi se poate efectua plata.
În acest caz, la primirea coletului, desigur, nu aveţi de plătit curierului.
Este important, totuşi, să dispuneţi de card bancar corespunzător acestui tip de plată.  Cardul bancar trebuie să dispună pe partea din spate de un număr  CCV, şi  trebuie să aibă acoperire pentru tranzacţia respectivă.
Pentru a veni în ajutorul Dvs.  specificăm la “Info” în josul paginii, logo-ul cardurilor care se pot utiliza. (Visa, Visa Electron, MasterCard és Maestro).
Desigur opţiunea plăţii prin ramburs rămâne disponibilă şi de acum încolo, această noutate  este o oportunitate pentru cei care preferă să plătească prin card bancar, eventual vor să trimită colet pentru o rudă sau un prieten cu o altă destinaţie în ţară.

Pentru utilizarea acestei noi posibilităţi, vă dorim mult succes!