Mai mult de 500 de colegi entuziasmați din Ardeal s-au bucurat de întâlnirea de primăvară organizat de Biocom din România.

Casă plină, punctualitate, deschidere spre lucruri noi, entuziasm, și o atmosferă superbă – aceste cuvinte pot descrie evenimentul de mare clasă a primăverii, organizate de compania Biocom din România. Locația devenită deja cunoscută, sala mare a hotelului Grand Hotel Italia a fost plină de participanți, din care majoritatea au ales să se trezească noaptea (nu de zori…) și să pornească la drum, fie din cauza particularității infrastructurii, fie datorită distanțelor pentru a fi prezenți la evenimentul semnificativ din Ardeal. Luând în considerare feedback-ul primit de la participanți, au ales bine, deoarece au luat parte la un eveniment bogat și motivant, în două limbi (maghiară și română), pentru ca, la urmă să se întoarcă acasă spre noi succese.

Casă plină la auditoriul din Grand Hotel Italia, Cluj Napoca

Edith Borbáth: Ținem pasul cu trendurile internaționale

Conform coregrafiei cunoscute evenimentul a început cu întâmpinarea noilor participanți (majoritatea sălii a fost umplut cu ei) și a liderilor, dintre care mulți au fost menționați și pe nume, și anume managerii de rețea care au avut realizări constante și extraordinare de pe linia Péter (parte a liniei Lőrincz, Ferenczy și Vass) și linia Hermann (parte a liniei Kónya și Sinka). Cuvintele de introducere au aparținut lui Edith Borbáth, manager al Biocom International Romania, care a subliniat importanța unei firme sigure, o bază fermă și a dovedit cu statistici faptul că performanțele din România urmăresc trendul Biocomului Internațional, adică se află pe un ascendent.

János Lőrincz, director de rețea de Diamant, reprezentant al conducerii de top a prezentat produsul H2GO, echipamentul mobil capabil de crearea apei hidrogenate.

János Lőrincz: Suntem în momentul ideal

Prezentarea tematică îi aparține lui János Lőrincz. Primul DR de Diamant al rețelei Biocom a reprezentat de data aceasta conducerea de top, astfel a împărtășit informațiile esențiale despre produsele și posibilitățile noi, rostite cu o săptămână mai devreme, la evenimentul mare de la Budapesta.  Esența cuvintelor lui János însă au fost mult mai importante, decât o simplă împărtășire de informații ale firmei, el a transmis mesajul: acum este momentul ideal pentru înscrierea în rețea și a trăi cu posibilitățile aflate la dispoziție. Prin exemplul său a prezentat posibilitatea dezvoltării, deoarece toată echipa liniei Péter face parte din linia lui, și a început activitatea datorită unor oameni dedicați, care au stat în primele rânduri, acum aproape 15 ani în urmă. Acești oameni astăzi reprezintă un grup activ al afacerii prospere de aproape 600 de milioane.

Sigfrid Szabó s-a întors acasă: inventatorul Reg-Enorului laureat cu premiu Géniusz s-a născut în Ardeal.

Sigfrid Szabó: Ţine-te de regim și după terminarea curei!

După János pe podiu a apărut o legendă vie: inventatorul produsului Reg-Enor, laureat al premiului Géniusz. De fapt, Sigfrid Szabó a revenit acasă, deoarece reflexologul-naturist, care și la 75 de ani se bucură de o sănătate prajnică s-a născut și a fost crescut în Ardeal. Creatorul a vorbit despre regimul sfătuit pe parcursul curei, și despre faptul că această abordare ar trebui urmată și după terminarea ”dietei”.  Ca de exemplu utilizarea grăsimii în locul uleiului în bucătărie… Evident, Sigfrid Szabó a avut un succes imens, el a răspuns cu drag la întrebările speciale a participanților și în pauză.

Experiențe autentice legate de produs

Pentru a sublinia cuvintele inventatorului, câțiva colegi au urcat pe scenă pentru a-și împărtăși experiențele cu publicul (parțial cu ajutorul pozelor) despre produse, în mare majoritate despre experiențele curei cu Reg-Enor. Mulțumiri lor pentru prezentare, și totodată pentru ajutorul acordat pentru cei care de abia acum fac cunoştinţă cu această posibilitatea care le poate ajuta în menținerea sănătății.

Emőke Kovács – A slăbit 14 kilograme cu ajutorul curei Reg-Enor (Sâncrăieni, linia Péter)

Brigitta Szentmiklósi – Câștigătoarea concursului de vară a anului trecut, cura Reg-Enor a fost eficace și în cazul ei. Acum așteaptă un bebeluș, în ciuda faptului, că primul a venit foarte greu… (Borș, linia Hermann)

Betti Rákóczi – mamă a doi copii, cura Reg-Enor a ajutat-o foarte mult și mintal, acum este deja Conducător Asociat de Rețea (Satu Mare, linia Hermann)

Anita Török – S-a despărțit total de problemele ei ginecologice cu ajutorul schimbării de stil de viață… (județul Bihor, linia Hermann)

György Tóth – A început cura la sfârșitul lunii iulie, atunci a avut 190 de kg. A avut picioarele umflate, avea probleme de circulație și spune că era somnoros și vroia să doarmă incontinuu. ”Reproșurile” sponsorului l-au stimulat să-și înceapă cu adevărat cura, chiar în timpul vacanței la mare. După cura intestinelor de 10 zile acest proces s-a accelerat. În 7 luni a scăpat de 35 de kg, are o stare de spirit mai pozitivă – și toate acestea fără să-i fi fost foame.

Ani Kiss – Farmacistă, mamă al unui copil mic, proprietar de farmacie; și-a dat seama că și Biocomul reprezintă o soluție, și împărtășește acest lucru și cu alții (Oradea, linia Péter).

Timea Szalma – Ca vindecătoare, povestea despre cum se poate da sănătate întregii familii cu ajutorul produselor Biocom (Oradea, linia Hermann)

Mai mulți au împărtășit experiențele personale legate de produse

Oszkár Vass: Fii directorul vieții tale!

Înainte de pauză, ca un acord de încheiere au urcat pe scenă soții Zsuzsanna Szombatfalvi Vass și Oszkár Vass, sponsorii liniei Péter, manageri de rețea cu peste 500 de mii de puncte în rețeaua internațională. Oszkár Vass a sfătuit toată lumea să fie antreprenorul și directorul vieții sale, deoarece cu ajutorul Biocom poate să-și amenajeze frumos viața. În opinia lui succesul se datorează atitudinii, nu a cunoștințelor de marketing sau a produselor, chiar dacă și ele sunt importante. Totodată a spus, că în afară de utilizarea produselor 100% Biocom, trebuie să fim ”utilizatorii” și acestor prezentări, workshopuri…

Oszkár Vass, CR de Diamant, reprezentant al cuplului sponsor al liniei Péter a vorbit despre marele posibilități

Zsuzsa Szombatfalvi Vass: Tu ești inima echipei tale!

Zsuzsa Szombatfalvi Vass a transmis către cei noi alăturați că viața este un dar, și depinde numai de ei, ce fac cu ea. A spus: pentru succesul în cadrul Biocom ai nevoie de patru lucruri: Tu, țelurile tale, motivația și perseverența ta. În timp ce a indicat, că oricine începe muncă organizatorică devine inima echipei, a sugerat, că momentul de față este cel mai favorabil.

Zsuzsanna Szombatfalvi Vass a fost deodată educativă și extrem de motivantă

Noi Conducători de Rețea

A doua parte a constat din felicitarea colegilor care au atins nivelul de CR în ultimele șase luni, aceștia au primit și diplome (și ecusoanele, în cazul în care au atins acest nivel pentru o perioadă mai lungă) de către conducerea de top a firmei Biocom și reprezentanții firmei din România: János Lőrincz, György Kónya, Edith Borbáth și László Ferenczy. În continuare vom publica gândurile împărtășite de către sponsorii și liderii lor. Participanții evenimentului i-au și auzit declarându-se.

Noii Conducători de Rețea din România din linia Péter și Hermann, cu diplome și ecusoane, felicitați de conducerea firmei partenere Biocom.

Ágnes Balikó (Oradea) – sponsor Róbert Zatykó-Judit Hermann – linia Hermann

Ágica este genul de om, căruia Biocomul este prezent ca o adevărată ”împlinire a soartei”, deoarece și-a scris disertația pe temă de MLM, mai precis despre Ökonet, cu tutelajul lui László Ferenczy. Așa deci a primit instructajul teoretic de la cel mai înalt nivel. După câțiva ani buni a decis să încerce produsele Biocom, când, ca mamă a vrut să aleagă un mod mai blând de vindecare pentru copii ei. Acest lucru s-a datorat lui Judit Hermann, care fiind mamă a trei copii a reprezentat un exemplu autentic lui Ági. Începuturile cu sistemul a fost mai prudent, dar la un moment dat s-a decis să dea totul pentru hotărârea ei: s-a lăsat de cariera ei de profesoară și psiholog și după doar 2 luni și-a clădit rețeaua de la nivelul cinci la conducătoare de reţea. A devenit o conducătoare perfectă, care-și susține echipa cu cunoștințe vaste de psihologie și management.

Melinda Bausche (Borș) – sponsor Rubinka Doboli, linia Péter

Melinda este mamă a doi copii, care și-a însușit foarte repede valorile reprezentate de Biocom. Cu o personalitate zâmbitoare vorbește foarte ușor pe limbajul oamenilor, care vor să aparțină de ea, putem spune de a dreptul că îi atrage. A înțeles esența pregătirilor, poate să-și motiveze și să inspire echipa ei, și cel mai important lucru este că-i place cea ce face. O felicit pentru atingerea nivelului de CR! Sunt mândră de ea, și îi doresc împlinirea tuturor viselor! – scrie CR Rubinka Doboli.

Attila Benedek (Târgu Mureș), sponsor CR Gizella Kakucs, Sándor Kakucs CR de argint, linia Csibi

Attila Benedek este tehnician veterinar. Din ”coincidență” s-a întâlnit în aprilie, anul trecut, după 20 de ani cu Sándor Kakucs la o cunoștință comună. Au urmat alte întâlniri, și evaluarea stării de sănătate. Acum deja s-au întâlnit și cele două familii. Au început să viziteze împreună prezentări. Pe urmă au venit discuțiile colegiale la masa din bucătărie. Și iată rezultatul! Rebeka, ”sarea vieții” lui Attila (soția) și fata lor, Noémi l-au susținut pe deplin. Au îndrăgit produsele. „ Vă mulțumim din tot sufletul încrederea, acceptarea acordată, educarea, măiestria și capacitatea voastră de muncă! Vă mulțumim că îmbogățiți echipa noastră și că ne-ați acceptat ca prieteni! Dragă Attila! Îți dorim să fi de neoprit, iar Biocomul să fie o unealtă în mâna ta, cu care vei împlini visele tale! Suntem foarte mândri de voi!” – cu drag, Gizike și Sándor Kakucs.

Anna Burszán (Cristuru Secuiesc), sponsor Gyöngyi Rákosi, echipa Mária Péter, linia Péter

Mamă a doi copii, coleg, prieten, locuiește la Cristuru Secuiesc, care a atins nivelul de CR cu ajutorul gândirii logice, perseverenței și determinării. A arătat că cine are țeluri și își urmărește activitățile zilnice cu perseverență și dăruire va obține și rezultate. O felicit din toată inima și îi doresc succes în continuare! – scrie sponsora ei,  Gyöngyi Rákosi.

Gabriella Csóka (Oradea), sponsori Ildikó și Tamás Boross, linia Hermann

Numele lui Gabi Csóka este sinonimă cu altruismul și voința de a ajuta fără așteptări. Și povestea ei a început ca și la mulți alții aici la Biocom: niciodată nu a vrut să își construiască o rețea, sau nici măcar să se înregistreze… Ea a vrut doar Reg-Enor, nimic mai mult… La urmă – după câteva luni – s-a decis să se înregistreze pentru discountul membrilor, și ce bine a făcut… Astfel a cunoscut și a îndrăgit și celelalte produse în afară de Reg-Enor, s-a simțit mai bine, și nu a făcut un secret din acest lucru. Datorită amabilității și iubirii ei a atras foarte repede oameni în jurul ei, a construit o echipă superbă, și nu îi e teamă să se afirme în legătură cu credințele ei, astfel că, sunt sigură cu nu se va opri la nivelul de CR – scrie sponsora ei, Ildikó Boross, reprezentanta feminină a clanului Boross.

Elena Irina Gherghel (Râșnov), sponsor: Laura Ercse, echipa Gligor, linia Turóczi

Gherghel Irina este o persoană foarte deschisă pentru lucruri noi, așa a ajuns și la ea afacerea Biocom. Din prima clipă a început să folosească produsele și informațiile primite de la sponsori și datorită acestor experiențe a început să construiască afacerea. Este conștientă de faptul că dezvoltarea cunoștințelor poate ajuta la dezvoltarea afacerii și a oamenilor. Participă la multe întâlniri despre afacere, și organizează și ea de-asemenea. Lucrează foarte eficient, cu mare precizitate și are o grijă deosebită de oamenii și relațiile din jurul său. De aceea, a devenit o conducătoare de exemplu, un mentor și un sponsor de valoare pentru echipa sa. Felicitări! – declară sponsorul Laura Ercse.

András Kerekes (Odorheiu Secuiesc), sponsor: Éva Kerekes, echipa Részegh, linia Péter

András Kerekes trăiește la Odorheiu Secuiesc cu partenera lui, pe care susține deja de 14 ani în rândurile Biocomului, fiind un om ajutător și prietenos. La început a fost doar susținător tăcut, pe urmă, datorită pregătirilor și insistenței echipei Biocom și a sponsorului a realizat că el este menit pentru mai mult. A făcut o alegere, și cu ajutorul sârguinței și perseverenței lui a devenit CR. Are țeluri, știe de ce lucrează. Cu ajutorul sponsorei (soția lui) își construiește afacerea Biocom. Datorită altruismului, răbdării, umilității și dorinței de a învăța arată un exemplu de urmat pentru colegi. „Sunt mândră de el! Îi urez multe clipe de bucurie și mult succes în continuare!” – scrie sponsora (soția) lui, Éva Kerekes.

Tímea Miclea (Vințu de sus), CR: Emőke Lázár, echipa Gyöngyike Madaras, linia Csibi

Tímea Miclea locuiește și își construiește rețeaua în localitatea apropiată de Aiud, Vințu de sus. Problemele grave de sănătate a soțului, și dorința de a prezerva sănătatea copilului au adus-o la Biocom, și aici a găsit soluția: Reg-Enor. ”Efectele secundare” în familia Miclea a fost schimbul de farmacie, și în viața lui Timi o transformare spirituală minunată. De la momentul alegerii în mai puțin de un an a devenit CR în decembrie 2018, iar în februarie anului 2019 a avut deja un CR propriu. „Sunt recunoscătoare să o am ca om de bază în echipa mea, este un om de încredere, punctuală, sârguincioasă, conducătoare  perseverentă și prietena mea! Dragă Timi, îți mulțumesc că am avut șansa să te cunosc, îți doresc să ai mulți conducători precum ești tu. Să-ți continui munca de construire în spiritul celor trei E eleganță, elan și entuziasm!” – scrie sponsora CR de argint, Emőke Lázár.

Dr. Veronica Mițescu (București), sponsor: Sándor și Gizella Kakucs, linia Csibi

Doamna Profesor Doctor Veronica Mițescu este dascălul nostru de suflet alături de domnul Profesor Doctor Emanuel Tatomir. Din prima clipă ne-au cucerit prin modestia, simplitatea și excelența lor.  În prima zi de curs, într-o pauză scurtă de 5 minute am întrebat-o pe d-na Profesor Doctor dacă dorește să se înregistreze în echipa noastră. Răspunsul a fost simplu, prompt și afirmativ. Vă mulțumim pentru deschiderea pe care ați avut-o atunci, când v-am recomandat prima oară Cartea sănătății, pentru reacția Dvs. și a domnului Profesor Doctor după testarea primelor produse Biocom. Vă mulțumim pentru felul în care ne-ați sprijinit la prezentarea produselor Biocom la Congresul Internațional de Medicină Alternativă și Complementară, și nu numai.  Q-vitalul, complexul de alge Immun Supreme, SCD Herbal, Microbiom Pro, Vitamina D3 cu K2, Calciul Coral, Extractul de sâmbure de grapefruit sunt doar unele dintre produsele consumate și recomandate de dvs. atât colegilor, cât și pacienților. Vă mulțumim că și prin intermediul cărții dvs. ”Terapia nutrițională în bolile cerebrale și autoimune” ne-ați învățat că ”cel mai important, în sens negativ, nu este ceea ce mâncăm, ci ce anume nu mâncăm. Acele minerale și vitamine pe care nu le consumăm, deoarece avem o alimentație prea săracă, de cele mai multe ori procesată și monotonă, duc la carențe si ne transformă într-un teren propice pentru afecțiuni foarte grave, ca: bolile cerebrale și bolile autoimune”. Vă mulțumim că ne acceptați, că ne îmbogățiți echipa! Suntem binecuvântați să vă avem în viețile noastre! Cu stimă și cu foarte mult drag, Gizella și Sándor Kakucs.

Ildikó Molnár (Odorheiu Secuiesc), sponsor Rozália Pálfy, Éva Kerekes, echipa Magdolna Részegh, linia Péter

Activitatea principală a lui Ildikó este Biocomul, s-a dedicat construirii rețelei. Deja în decembrie au atins nivelul 6 alături de partenerul ei. Este perseverentă, sârguincioasă, ajutătoare, un CR de copiat. Succesul ei se datorează ajutorului constant pe care îl dă, asta fiind faptul pentru care o îndrăgesc colegii. Oricine visează la un astfel de conducător. Sunt nespus de bucuroasă să o felicit printre conducători, și știu că este capabil de lucruri și mai bune. O felicită sponsora ei,  Rozália Pálfy.

Elena Plesea (Râșnov), sponsor Elena Irina Gherghel, echipa Laura Ercse, linia Túróczi

Elena este o persoană receptivă la noutăți și provocări , de aceea a fost de la început dispusă de o colaborare, după ce a cunoscut produsele Biocom și le-a testat. Este permanent dornică să acumuleze cât mai multe cunoștințe despre produse și a devenit preocupată de dezvoltarea ei pentru a fi un conducător exemplu. Colaborează foarte bine cu echipa ei și asta se oglindește în rezultatele obținute și calificarea ei ca și conducător de rețea. O felicit pentru rezultatele obținute și îi doresc activitate îndelungată și rezultate pe măsură! – scrie Gherghel Irina.

Judit Sallai (Sic), sponsor Erzsébet Joó, linia Hermann

Au găsit repede limbajul comun cu sponsora ei, care la început a fost mai timidă cu cuvintele despre posibilitățile oferite de Biocom. După scurt timp însă s-a spart gheața, și doamna preot a devenit ”amica” Jutka, a întreţesut o prietenie veritabilă și foarte strânsă. Jutka, care în viața civilă este și profesoară, a devenit ”învățătoare” și în cadrul pregătirilor Biocom, datorită perseverenței și minții deschise, unde nu are încă nici o absență nemotivată. După ce a rezolvat problemele de sănătate a familiei, și a slăbit toți în împrejurime, tot mai mulți au căutat-o pentru ajutorul ei. Dăruirea ei a ridicat-o la nivelul de CR în doar câteva luni. Sunt recunoscătoare pentru faptul că ne-am cunoscut – scrie sponsora ei,  Erzsébet Joó.

Hajnal Seres (Vințu de sus), sponsor Tímea Miclea, Emőke Lázár, echipa Madaras, linia Csibi

Hajnal Seres s-a înregistrat în Biocom în aprilie 2018, și după 10 luni, în luna februarie 2019 a devenit CR. Pe lângă familie și munca de birou, consumătoare satisfăcută de 100% cu produsele Biocom s-a decis foarte repede: a ales libertatea și banii. Astfel, având scopuri de urmat, alături de soțul, Zoltán au așezat Biocomul pe ”raftul superior” și și-au împărtășit experiențele (cele despre Reg-Enor și filtrul de apă) cu multă dăruință și perseverență. Secretul succesului lor constă în încrederea, verosimilitatea și experiențele lor personale. Dragă Hajni, îți urez mult succes în continuare pentru construirea rețelei tale – scrie Tímea Miclea CR.

Adina Vass (Miercurea Ciuc), sponsor Ágnes și Csaba Péter, linia Péter

Adina Vass trăiește la Miercurea Ciuc, este o conducătoare conștiincioasă – mamă a doi copii, ea își face cu entuziasm treaba la Biocom pe lângă locul de muncă. Se bucură de posibilitatea construirii rețelei. Își menajează sistematic echipa, care este în creștere constantă. Scopul ei suprem este să ajute oamenii să-și găsească și să-și împlinească visele. Biocomul pentru ea și familia ei este deja un stil de viață. Conduc afacerea alături de soțul ei, Szilárd, își construiesc echipa cu devotament și zel. Perseverența și sârguința au adus rezultate în construirea rețelei. Pregătirile sunt vitale pentru ea, și împărtășește experiențele cu Biocomul cu drag, fie pe limba maghiară ori română. Este a bucurie să lucrezi cu ea și suntem mândri, că o avem în conducerea echipei noastre. Prietenia ei este un dar. Îți urăm mult succes, și o echipă și mai dezvoltată – scriu Ágnes și Csaba Péter.

Dr. Éva Pollák a împărtășit sfaturi fiabile în spiritul prevenției și a prezervării sănătății cu ajutorul produselor

Dr. Éva Pollák: Schimb de stil de viață pentru sănătate

După felicitarea și interviurile laureaților pe scenă a urcat un personaj autentic din mai multe aspecte, ca invitat special din Ungaria. În afară de faptul că lucrează ca gastro-enterolog pediatric de decenii, Dr. Éva Pollák este CR al liniei Czentlaki, și cunoaște și aplică cu succes produsele Biocom. Mesajul principal al doamnei doctor a fost: schimbul stilului de viață, adică accentul trebuie pus pe prevenție în loc de vindecare. Pentru acest scop a prezentat câteva pachete de produse, ramificate pe generații diferite, în timp ce a subliniat importanța sănătății intestinale.

Emőke Simon a stat pe această scenă ca CR toamna trecută, acum a ținut și un discurs

Povești de succes ca exemple de urmărit

Pe scenă au urmat patru constructori de rețea, cu care publicul a putut să se identifice foarte ușor. Pentru că sunt unii, care sunt motivați de faptul că pot să atingă nivelul de CR în doar câteva luni, pe alții îi motivează faptul că Biocom poate să le asigure un suport și carieră pentru mai multe decenii. Cei care au fost absenți la minispectacole, pot să le urmărească în viitor la pregătirile de la Miercurea Ciuc, sau Oradea.

Emőke Simon – Ca și la mulți alții, la ea afacerea s-a construit din produse: prima dată a urcat pe scenă ca CR în octombrie, până acum și-a dublat afacerea și are o grămadă de colegi. A slăbit mult cu ajutorul curei Reg-Enor și a terminat și provocarea de trei luni. (Oradea, linia Hermann)
Hajnal Bajkó – Câștigătoare recentă a concursului, CR Asociat. Prima dată a participat la o pregătire în octombrie, acum are 10 colegi alături de ea din echipa ei. (Miercurea Ciuc, linia Péter)
Magdolna Részegh – CR de Argint, conduce o echipă cu un punctaj de 56.000. De aproape un deceniu și jumătate este un personaj marcant în echipa sa, viața și dezvoltarea ei este demn de urmărit și urmat. (Miercurea Ciuc, linia Péter)
Elena Pleşea – Un CR nou, peste medie, evoluează într-un mod dinamic, are un entuziasm superb, fapt regăsit și în prezentarea ei în limba română (Râșnov, linia Turóczi)

Hajnal Bajkó a fost la prima pregătire al ei acum o jumătate de an, acum este CR Asociat și are zece persoane alături de ea

Magdolna Részegh, cu o experiență de mai mult de un deceniu a spus audienței: Biocomul este o alegere bună!

Nu există bariere de limbaj: Elena Pleşea și-a ținut discursul în limba română

Judit Hermann, CR de Aur a liniei Kónya a fost arzătoare, ca întotdeauna

Judit Hermann: Tu ce alegi?

Judit Hermann a încoronat poveștile de succes, deoarece și povestea ei este una de succes, alături de echipa ei cu un punctaj de peste 118.000, în dezvoltare continuă. Conducătorul liniei Hermann de la Oradea a declarat, că împreună cu echipa ei au avut un efect pozitiv asupra vieții a aproape 3000 de familii, acesta este etalonul muncii lor. Astfel ea a întrebat membrii noi din public: aleg doar cumpărarea sau organizarea și construirea comunității? Pentru cel din urmă este nevoie de umilitate, voință pentru schimbare și învățare, acționare, un sponsor bun și intenții pure. Cu acestea oricine poate deveni un CR de Aur, ca ea…

Felicitări, discursuri

Partea a treia a conținut felicitarea noilor Conducători de Rețea de Argint, împreună cu trei prezentații de către membrii importanți al rețelei. Redăm mai jos vorbele sponsorilor scrise despre noi arginți.  Tamás Boross, nou CR de Argint este felicitat de către György Kónya, Edith Borbáth, János Lőrincz și László Ferenczy

Nou CR de Argint: Tamás Boross

Tamás Boross (Oradea), sponsor: Judit Hermann, linia Hermann

Judit Hermann, sponsora a avut ”noroc”, că au fost prieteni de familie cu Tamás, atunci când Biocomul a intrat în viața ei. Evident ea a făcut mențiune despre Biocom și la o întrunire de familie, dar Tamás a reținut doar, bazându-se pe experiențele anterioare cu MLM-uri, că el va trebui să o consoleze pe Juci, când ea va eșua cu noul ei hobby. Nu a fost să fie, deoarece după un an de priveghi Tamás a văzut, că ”merge roata”, nici copii nu se mai îmbolnăvesc, așa că și el s-a apucat. Tamás este genul de om, care – contrar cu sponsorul lui – nu folosește Facebook-ul pentru construirea rețelei, astfel a început o muncă cu adevărat unică în echipa lui Juci – însă tot din această cauză a devenit și unul dintre cei mai influenți învățători printre fete, cu o modalitate aparte, ce se arată și la întruniri: el reprezintă vocea rațiunii între gospodinele cu capul în norii roz. Echipa lui este extrem de stabilă, și datorită muncii în lumea reală, Tamás și Ildi, cuplul de argint, au o legătură foarte strânsă cu toți colegii.

Tamás Boross (linia Hermann), deținător a diplomei de CR de Argint ține un discurs motivant despre intrarea în acțiune

György Kónya, Director de Rețea de Argint a formulat posibilitățile oferite de Biocom, într-o manieră ușoară de înțeles

György Kónya: Organizează-ți fluxul care îți aduce bani!

György Kónya, sponsorul suprem al liniei Hermann din Oradea, totodată reprezentant al conducerii de top, ne-a lăsat să aruncăm o privire în viața personală, când a împărtășit experiențele personale: cu decenii în urmă, ca întreprinzător aproape că a „rămas în urmă” de la viața sa… Pentru noii veniți a subliniat faptul, că schimbarea se poate datora recunoașterii și înțelegerii. Poate că a spus noutăți  pentru unii, când a zis, că Biocomul nu este doar o colecție de produse, ci un stil de viață cu ajutorul căreia putem să ne restabilim sănătatea. Ba chiar un sistem, cu care putem să ne redefinim și să punem la loc viața noastră. Este un sistem economic, prin care construim un canal pentru a duce produsele la cumpărători. Și ceea se întâmplă datorită ”ție” este profitul Tău, astfel sarcina constă din a-ți face un flux, care să producă suma de bani pe care îţi dorești…

Gizike Kakucs se bucură de nivelul de CR de Argint printre privirile de felicitare a conducerii prezente

Nouă CR de Argint: Gizella Kakucs

Gizella Kakucs (Târgu Mureș), sponsor Sándor Kakucs CR de Argint, linia Csibi

Gizike Kakucs este un consultant de stil de viață și terapeută cu biorezonanță, partenerul meu de viață de mai mult de 30 de ani. Anul 2018 a fost una cu multe succese în viața noastră: ai pornit în concursul de primăvară, te-ai urcat pe croaziera câștigătorilor, pe urmă ai adus doi colegi noi pe nivelul de CR. Sunt mândru de tine și foarte recunoscător pentru că putem să lucrăm împreună la construirea rețelei. Sârguința, perseverența, flexibilitatea, învățarea și educarea constantă, organizarea și dăruirea îți caracterizează munca profesională. Ai îmbarcat pe drumul succesului datorită alegerilor tale. Ai mult mai mult în tine, te rog să le dai lucrurilor o șansă pentru a le trăi, dă o șansă succesului, pentru a-l deține! Îți dau binecuvântarea mea pe tine și pe munca ta! Îți mulțumesc! – scrie sponsorul totodată soţul ei, Sándor Kakucs CR de Argint.

Gizike Kakucs (linia Péter) și-a împărtășit experiențele pe drumul către succes în cadrul unui interviu

László Ferenczy a spus câteva cuvinte despre produse, în calitate de autor al bestsellerului Biocom, ”Cartea sănătății”…

László Ferenczy: viitorul tău începe acum!

László Ferenczy, sponsor suprem al liniei Péter, foarte semnificativă în Transilvania, autor al bestsellerului Biocom, ”Cartea sănătății” și-a arătat calitățile. Ca vindecător naturopat a spus: la baza prezervării sănătății stă detoxifierea, suplimentarea materialelor vitale, revitalizarea microbiomului. Și în timp ce a recomandat produsele necesare pentru toate acestea, a publicat și cercetările sale legate de cura Reg-Enor – afirmațiile științifice au confirmat credința pusă în rezultatele pozitive datorate acestei cure, împreună cu schimbarea stilului de viață… Ca Director Rețea de Aur, trainer de stil de viaţă și-a terminat discursul cu forță copleșitoare și motivatoare (ar fi foarte greu să descriem vorbele lui în câteva rânduri). Poate mesajul lui de La revedere poate reda ceva: „Viitorul tău începe acum, puterea alegerii este în mâinile Tale!”

… ca un trainer adevărat, motivant și care ne-a pus pe gânduri…

575… și în ultimul rând, sponsor suprem al linie Péter, este un DR de Aur foarte popular și cunoscut în Transilvania, căruia i-au mulțumit vorbele în picioare, cu aplauze…

Nou CR de Argint: Emőke Lázár

Emőke Lázár (Aiud), sponsor: Gyöngyike Madaras, linia Csibi

Emőke Lázár este conducătoarea echipei de la Aiud. Este o personalitate deosebită, o conducătoare superbă, și sunt recunoscătoare pentru faptul că și-a deschis inima și a recunoscut că această activitate poate fi și o chemare, ca pe vremuri, când a ales meseria de pedagog.  Există doar o singură diferență, acum învață adulții să-și găsească sănătatea naturală, cum să găsească comunitatea, unde scopul suprem este înțelegerea, acceptarea și evoluția individuală. Emőke posedă putere, este o conducătoare adevărată, cu o echipa fantastică, unde fiecare individ este special și valoros. Și echipa ei simte puterea radiantă, evoluează cu impuls și sârguință. Știu că au scopuri mărețe, îi doresc mulți oameni buni în echipă, care împărtășesc gândirea, scopurile și valorile ei, și multe experiențe pozitive și succese. O felicit cu recunoștință și cu drag! Sunt foarte mândră de tine, și de echipa ta! – scrie Gyöngyike Madaras, CR de Aur.

Emőke Lázár (linia Péter) a primit diploma cuvenită de CR de Argint

Emőke Lázár a semănat multe semințe înainte de atinge nivelul de CR de Argint…

Csaba Péter: Să construim Biocomul unii pentru ceilalți!

Momentul de final, demn de acest evenimentul a aparținut soților Péter, Ágnes și Csaba, care au pornit exact acum 15 ani, și au pus baza afacerii din România a Biocomului. Reprezentantul masculin al cuplului CR de Argint, Csaba, a prezentat grandețea echipei lor: în februarie, 2019 au avut 10.000 de membri înregistrați, printre care 700 au avut 200 de puncte, menajați de către 70 de CR, și în afară de punctajul total de 356.000 mai grăitor este comisionul total de 261.261 RON plătit pe conturile membrilor… Csaba ne-a spus, că momentul decisiv pentru ei a fost o pregătire Start la Budapesta, unde au decis să intre în afacere. Totodată a subliniat: marea posibilitate nu constă din explorarea Biocomului, ci în construirea rețelei unii pentru ceilalți…

Momentul de închidere a zilei a fost discursul comun a conducătorilor liniei Péter. Aici Ágnes şi  Csaba Péter primesc iubirea radiată de către participanți, fără microfoane.

Ági Péter: Lărgește-ți orizontul, ridică-ți capul sus!

Ági Péter a spus că pentru ea succesul afacerii constă din câţi mai mulți oameni satisfăcuți de starea lor de sănătate și economică. Esența ultimului deceniu și jumătate este faptul că sunt de folos lumii, ceea ce este de înțeles, deoarece filosofia vieții și al afacerii Biocom este identică. A propus tuturor să-și lărgească focusul, și să ridice privirea, pentru a vedea departe în fiecare sens al cuvântului. Cheia succesului în construirea rețelei, în opinia lui Ági, constă în faptul că toți fac același lucru, în timp ce se simt bine. Astfel nu trebuie făcut altceva, decât să acționăm în mod regulat, cu gândire adecvată, și acest lucru va atrage oamenii la noi…

Ce altceva am putea adăuga, decât ceea ce au spus și ei: duceți-vă cu numele Biocomului!