Eveniment de cinci stele organizat la Cluj – în jur de 500 de vizitatori, prezentare de calitate în două limbi

De data aceasta,  societatea  parteneră   a companiei Biocom din România a făcut invitația în mijlocul țării. Deoarece o parte semnificativă a colaboratorilor activi din țara vecină trăiește în Transilvania, după reuniunea de la  Sovata, o nouă întâlnire  a constructorilor de rețele s-a organizat la  7 octombrie la Cluj, în centrul spiritual al Transilvaniei. În complexul de cinci stele Grand Hotel Italia din orașul ”comorii” s-a descoperit (în limba maghiară si în limba română, cu interpret simultan) că adevăratele comoari sunt în mâinile noastre.

Adela Sipos, Gizike Kakucs, Éva Both sunt câștigătoarele din Transilvania a concursului pentru croaziera din vara  anului 2018

György Kónya, Managerul de rețea de argint, conducător de linie a precizat că afacerea se realizează în cap.

Kónya György, cel care se trezește devreme

Prima prezentare a fost ținută de György Kónya ca reprezentant al cercului de proprietari, Manager de rețea de argint, conducător de linie. S-ar putea spune: cel trezit devreme în sensul figurativ al cuvântului, căci majoritatea participanților într-adevăr s-a trezit devreme să ajungă la deschiderea de la ora nouă și jumătate… La el “trezirea” a avut loc cu două decenii și jumătate în urmă, de atunci lucrează împreună cu Zoltán Kovács, fondatorul de rețea în sistem MLM, având și trecut serios de antreprenor. (Desigur, nu a întârziat nimeni, Biocom stă pe o culme istorică…) Astfel a putut contura în fața audienței în mod credibil diferitele cariere din punct de vedere al “angajatului”. Majoritatea participanților a fost pentru prima dată la un astfel de eveniment. Mesajul lui principal în legătură cu afacerea Biocom a fost: cel mai important este acțiunea constantă, munca zilnică și deschiderea spre lucruri noi. Rețetele de succes au fost detaliate în partea a treia a simpozionului.

Szabó Sigfrid și-a împărtășit cunoștințele în limba română

Szabó Sigfrid: Reg-Enorul l-am primit cadou

Fără îndoială discursul lui Sigfrid Szabó s-a bucurat de cel mai mare succes pe parcursul primei zile. Nu numai din cauza așteptării îndelungate a liniei din România de a se întâlni în persoană la un astfel de eveniment semnificativ cu inventatorul produsului Top 1, Reg-Enor, laureat cu premiul Genius, dar și pentru că s-a descoperit: terapeutul naturist, reflexolog s-a născut în Transilvania și, prima perioadă a vieții și muncii sale, până la mijlocul anilor șaptezeci, este legată de acest pământ. Dar și pentru faptul că într-un mod foarte modest arătând către cer a precizat: „Reg-Enorul l-am primit cadou, îl dau mai departe.” După frazele introductive în limba maghiară, a trecut cu ușurință la limba română ținând un discurs de mare succes. Astfel: digestia perfectă este cheia, un rol important îl reprezintă reîntoarcerea la obiceiurile alimentare ale bunicilor noștri. În acest proces și produsul are un rol semnificativ; după aplauze îndelungate acest fapt a fost confirmat de colaboratori care au urmat cu succes cura de Reg-Enor, pierzând chiar pănă la 30 de kg după schimbarea modului de viață.

Ei și-au împărtășit experiența despre produs, dând  multe idei bune  publicului

Experiențe legate de produse, cu accent pe Reg-Enor

Mulțumiri  colaboratorilor români ai liniei Péter și Sinka pentru împărtășirea experimentelor, care pe lângă Reg-Enor au prezentat pozitiv și alte produse de la SCD Herbal până  la filtre de apă:

Andrea Kovács (echipa Hermann),

Alexandru Sipos (echipa Magdolna Miklós),

Elena Plesea (linia Turóczi),

Zsuzsa Tódor (linia Péter),

Ágota Szőcs (linia Péter),

Angela Calugaru (echipa Hermann),

Tímea Szalma (echipa Hermann).

Xénia Ferenczi: Construirea vieții pentru o sănătate perfectă

Xénia Ferenczi: Vindecarea este insuficientă, trebuie schimbare

După pauză a urmat un adevărat bloc Ferenczy. Pronunțat astfel e teoretic adevărat, pentru că “i” de la sfârșitul cuvântului ar trebui folosit deodată cu “ y”. În primele zece minute a luat cuvântul Xenia Ferenczi, din echipa Hermann, linia Sinka, cea care vede ambele “părți”. A terminat științe farmaceutice, a lucrat mult timp în domeniu, apoi a studiat medicina naturistă, iar azi preferând soluțiile naturale este CR al Biocom din împrejurimile orașului Oradea având în echipă un CR inițial tot farmacist… Xenia – care în primul rând nu se consideră terapeut, ci mai degrabă constructoare de rețea – a spus că degeaba dăm sănătate la oameni prin sfaturi, produse, schimbări de stil de viață. În cazul în care condițiile de viață nu se schimbă la un pacient, acesta poate reveni la starea nedorită…

László Ferenczy, autorul cărții ”Cartea sănătății” prima dată a împărtășit cunoștințele sale vaste despre produse.

Recomandările lui László Ferenczy în legătură cu produsele

După Ferenczi a urmat Ferenczy, al cărui întreg nume am fi putut scrie întreg cu majuscule. De ce? Pentru că meritele lui Laci sunt inseparabile de zeci de ani de dezvoltarea rețelei prin scrierea ”Cartea sănătății” și indiferent de linie prin împărtășirea ideilor de îmbunătățire a vieții multor persoane. Managerul de rețea de aur este foarte popular în Transilvania, fiind indirect conducătorul și colaboratorul la nivelul cel mai înalt a liniei Péter prin familia Vass. De data aceasta în primul bloc subiectul tratat a fost conștientizarea sănătății. În timp ce a dat sfaturi, a arătat multe produse de pe paletă. Deși compus din mai mult decât 7 produse, la el “cele șapte câștigătoare” arată astfel: apa RO, Q-Vital, Mikrobiom Pro/Flora Plus, Magneziu/MSM-Vitamina-C, Green Multi/One a Day Multi/Kid’s, Immun Supreme. Bineînțeles pe lăngă-înainte-după Reg-Enor și curățare.

Sándor Kakucs (stânga) și echipa sa a participat la eveniment cu 33 de persoane, fapt ce a fost recunoscut de conducătorii liniei Péter prin invitația la Balul Melinda înaintat de moderatorul Gyula Tarczy (comunicatorul Biocom)

Povești de succes cu câștigători

După ideile înălțătoare de suflet au urmat colaboratorii cu performanțe excelente din trecutul apropiat și din prezent. La concursul de vară pentru croazieră din liniile transilvănene următoarele persoane au îndeplinit competiția:

Magdolna Dániel (linia Csibi),

Éva Both (linia Csibi),

Gizike Kakucs (linia Csibi)

Adela Sipos (linia Ferenczy, echipa Magdolna Miklós),

Brigitta Szentmiklósi (linia Hermann)

După vizionarea înregistrărilor de pe croaziera de pe Dunăre, ca și “darul” acestui an, au venit pe scenă pe lângă câștigători și conducători de succes, ca să motiveze, să îndrume și să împărtășească în câteva minute exemple din viața lor. Îi mulțumim pentru acest gest:

Gizike Kakucs –câștigătoarea concursului devenind astfel în echipa sa noua CR- linia Csibi

Éva Both –câștigătoarea concursului împreună cu un alt colaborator câștigător, ea devenind astfel CR – linia Csibi,

Tamás Boros –din sceptic CR de argint- echipa Hermann

Szidónia Balogh –a participat ca începătoare la simpozionul de anul trecut, acum e conducătoare și are și un conducător – echipa Doboli

Gyöngyi Rákosi – a primit cadou un bilet la simpozionul de anul trecut, azi are deja 2 CR – echipa Mária Péter

Balogh Szidónia povestește cum a devenit ea CR și încă un membru al echipei CR, toate într-un singur an.

Melinda Turóczi, Conducătoare de rețea de diamant, conducătoare de linie face o prezentare despre succes

Melinda Turóczi despre trinitatea de proiectare-organizare-acțiune

A doua parte a fost încheiată de Melinda Turóczi. Conducătoarea de rețea de diamant a liniei Péter este deja conducătoare de linie, atingând și depășind cu echipa sa 100.000 puncte! De aceea sponsorii ei, Ágnes și Csaba Péter au organizat un bal la sfârșitul lunii octombrie în Transilvania la Bálványos, care este nu numai recunoaștința punctelor și a muncii depuse, dar și apreciera omului, a colegului și prietenului. A unui lider care a organizat deja pentru grupă în toamna aceasta un weekend de familie de două zile! Esența lucrării Melindei Turóczi poate fi grupată în jurul a trei concepte: proiectare, organizare, acțiune. Cei care au ascultat prezentarea CR de diamant din Târgu Secuiesc cu inima deschisă pot deja să viseze la o funcție de conducere…

Recunoașterea conducătorilor de rețea pe scenă

Noi conducători de rețea

A treia parte a început cu recunoașterea noilor conducători. Unii au primit diploma de onoare a companiei pentru performanțele lor, iar alții – care au acumulat peste 4000 de puncte în serie cu două luni în plus – și-au primit insigna, unii dintre ei au venit în mod special pentru această insignă. Felicitări pentru ei:

Elena Plesea – Râșnov (Barcarozsnyó), (sponsor Elena Irina Gherghel, echipa Laura Ercse, linia Turóczi)

Elena Plesea este o persoana receptivă la noutăți și provocări, fiind de la început dispusă de colaborare. A început să folosească și să testeze produsele ca să acumuleze cât mai multe cunoștințe pentru dezvoltarea ei și pentru a deveni un conducător exemplar. Colaborează foarte bine cu echipa sa ceea ce se oglindește și în rezultatele obținute. O felicit pentru atingerea nivelului de conducător, îi doresc activitate îndelungată și construcție de rețea de succes! – scrie Gherghel Irina CR, sponsora ei.

Szidónia Balogh – Oradea (sponsor Rubinka Doboli, linia Péter)

Szidi este o persoană veselă, o prietenă bună, dornică de schimbare, modestă, a acceptat învățătura și a pus-o în practică. Admir atitudinea ei hotărâtă și consacrată. Se simte bine în echipa Biocom, avănd și ea la rândul ei o echipă mare și coerentă. Îi doresc mult succes în muncă și să se bucure de drumul pe care a pornit. Sunt recunoscătoare pentru munca ei binecuvântată – scrie sponsora ei, Rubinka Doboli.

Kinga Bartha – Sfăntu Gheorghe (sponsor Melinda Kásás, echipa Kinga Szakács Dálnoki, linia Turóczi)

Kinga este prietena care a acceptat Biocom și învățăturile sponsorului în urmă cu un an și jumătate, devenind tot mai hotărâtă și consecventă în construirea echipei și în viața ei. Cu veselia și bunăvoința ei a atras mulți oameni buni în echipa sa. A hotărât, și a făcut! Felicitări și îți doresc mulți colaboratori valoroși pe drumul tău la Biocom- scrie sponsora ei, Melinda Kásás.

Éva Bernád – Sovata (sponsor Sándor Kakucs, linia Csibi)

Vica este o persoană talentată, sârguincioasă, nu cunoaște obstacole. Are idealuri, știe pentru ce lucrează. Este un organizator excelent. Cuvântul oboseală este absent din vocabularul ei. Iubește oamenii. Construiește afacerea ei la Biocom cu sprijinul deplin al familiei. Suntem mândri de Tine! Îți dorim echipă mare, perseverență și mult succes!- scriu sponsorii ei, Gizike și Sándor Kakucs.

Éva Both – Vlăhița (sponsor Kinga Hadnagy, linia Csibi)

Éva este o persoană ambițioasă, hotărâtă și fermă care reprezintă credibil valorile Biocom datorită personalității ei atractive. Pe lăngă postul ei de educatoare, își organizează bine munca, construiește rețeaua, întărește și menține echipa. A ajuns la nivelul de CR într-un singur an. Pentru ea anul acesta a fost un an plin de evenimente, a câștigat concursuri de două ori. Consider că merită pe deplin titlul de CR cu diplomă, ce reprezintă începutul unui viitor promițător – scrie sponsora ei, Kinga Hadnagy.

Éva Both se prezintă, ea a atins nivelul de conducător prin câștigarea concursului

Mónika Lukács – Ghelința (sponsor Erzsébet Kovács, linia Turóczi)

Este un lider minunat, exemplar. Știe să vorbească pe limba fiecăruia, atrage oamenii cărora le place să aparțină de ea. După ce a înțeles că fără pregătire nu există afacere, a participat regulat la cursuri de formare și a acționat. A înțeles că lucrând cu credință, pasiune și entuziasm, atinge și ea nivelul de CR-și a obținut-o! Ține legătura cu membrii echipei, știe să inspire, să motiveze echipa și lucrul cel mai important este că e pasionată de ceea ce face. Spune că afacerea Biocom a fost inventată pentru ea. Sunt recunoscătoare că aparține echipei mele și sunt mândră de ea. Doresc ca și alții să îi urmeze exemplul cât mai repede- scrie sponsora ei, Erzsébet Kovács.

Anetta Lupucz-Láng – Carei (echipa Herman)

S-a înregistrat la Biocom în data de 19 septembrie, căutând soluții pentru bolile copilăriei. Succesele datorită Reg-Enorului au atras atenția celor din jur începând astfel construirea echipei. S-a dovedit a fi o persoană conștiincioasă, ajutătoare care a avut succes prin relațiile personale. În luna martie anului acesta a atins nivelul 6, deci azi a fost premiată pe scenă ca și CR. Prin perseveranța și conștiinciozitatea ei, azi are o echipă unită în jurul ei și rețeaua stă pe bază solidă. Succes în continuare și sponsorul ei, Enikő Schvarczkopf îi urează împlinirea dorințelor.

Gyöngyi Rákosi –Cristuru Secuiesc (sponsor Ildikó Domokos, echipa Mária Péter, linia Péter)

Gyöngyi Rákosi acum un an a primit cadou un bilet la simpozion – iar acum este în apropiera nivelului CR de argint!

Ea a venit din Cristuru Secuiesc, unde pe lângă munca ei de astistentă șefă la ambulanță de un an se dedică și construirii rețelei Biocom, deși atunci a participat prima dată la simpozion. Este o personalitate hotărâtă, își urmărește scopul, în patru luni a devenit CR, mândrindu-se în același timp cu un nou CR. A obținut acest rezultat prin muncă perseverentă și viguroasă. Felicitări, sunt mândră de tine și de echipa ta!- scrie coordonatoarea ei, Mária Péter.

Emőke Simon – Oradea (echipa Herman)

S-a alăturat la Biocom în 13 iulie 2017. În ianuarie 2018 a hotărât să urce treptele nivelelor, pe care le-a și realizat repede datorită concursului de trei luni. În luna mai a fost câștigătoarea concursului, în iunie a atins nivelul 6, deoarece prietena ei cea mai bună, Brigitta Szentmiklósi a participat la concursul de vară. Emőke învață foarte ușor, este modestă cu o capacitate enormă de muncă, perseverentă, cu planuri mari având adevărat spirit de conducător. O felicită din inimă, CR Erika Tóbiás.

Ágota Szőcs – Sfântu Gheorghe (sponsor Gyöngyi Rákosi, echipa Mária Péter, linia Péter)

Ágota Szőcs este mamă a doi copii, construcția rețelei Biocom este o funcție secundară pentru ea. Este o femeie minunată, hotărâtă, un lider exemplu, care organizează fără încetare și urmărește perseverant sfaturile sponsorilor. Mă bucur că a ajuns în rândul conducătorilor, și știu că este capabilă de mult mai mult!- scrie sponsora ei, Gyöngyi Rákosi.

Andrea Tamás – Zalău (CR Andrea Kovács, echipa Hermann)

În luna septembrie anului trecut s-a alăturat echipei noastre. Era deschisă și interesată, dorea schimbare. Este o învățătoare fantastică pentru noi toți. Prin prezența ei, cu ideile și veselia ei atrage oamenii din jurul ei. Succesul ei constă în felul ei de a fi, în ajutorul acordat, toată lumea visează la un astfel de lider. Sunt nespus de recunoscătoare și mândră de ea! Știu că nivelul de CR meritat pe deplin este doar prima stație pentru Andi, limitele ei fiind nesfârșite. Îi doresc să se dezvolte în continuare, să se simtă bine printre noi, că suntem echipa cea mai tare!- scrie CR, Andrea Kovács.

Diplomele le-au primit deja, acum au primit insigne:

Lilla Barabás – Cristuru Secuiesc (echipa Hermann, sponsor Anikó Szakács, CR Erika Tóbiás),

Kinga Hadnagy – Gheorgheni (linia Csibi),

Tímea Szalma – Oradea (echipa Hermann, sponsor Tamás Boross).

Tamás Boros, care din sceptic a devenit CR de argint

Gândurile de aur ale Judithei Hermann

După aprecierea CR, a urmat o adevărată bombă de energie. Și Judit Hermann a devenit deja conducător de linie în cadrul liniei Sinka (sau dintr-un cadru mai complet: pe linia Kónya) pentru că a depășit 100.000 de puncte împreună cu echipa. CR de aur din Oradea aproape a incendiat scena, nefiind rușinoasă să-și arate forma anterioară curei cu Reg-Enor. Să nu uităm, că ea este o femeie de afaceri de succes împreună cu partenerul ei Róbert Zatykó, în timp ce cresc trei copii minori. Ea chiar dacă nu ar vorbi de afacere, ar fi urmată de mulți oameni. Bazele metodei ei de lucru o constituie conștiința curată, onestitatea, omenia. Asigurarea că metoda ei de lucru se poate copia este faptul că pe lângă cei 4 CR are din ce în ce mai mulți conducători, printre care CR de argint și cel mai recent de aur recunoscut în aceeași zi, Erika Tóbiás …

Judit Hermann CR de aur a vorbit despre construirea echipei cu succes

Se decide în cap!

Înainte de mini-ceremonia a CR de aur, a luat cuvântul György Kónya, MR de argint, conducător de linie, care a continuat ideile (“de trezire”) de la începutul evenimentului, și a atras atenția că totul, inclusiv succesul construirii afacerii se decide în cap!

Erika Tóbiás CR de aur și partenerul ei sunt felicitați de sponsora Enikő Schvarczkopf

Erika Tóbiás a devenit CR de aur

După aceea Erika Tóbiás a fost sărbătorită: cu ea linia Hermann s-a îmbogățit cu un CR de aur. A fost felicitată pe scenă de soțul ei (István) și de sponsorul ei, și prin câteva imagini, au putut s-o cunoască și cei care au văzut-o pentru prima oară. În discursul ei de ”recepția de aur” a precizat că ea trebuia doar să urmeze sponsorii… Apoi întorcându-se către noii veniți a spus: ”pentru succes e nevoie de Tine”! În următoarele redăm cuvintele sponsorului.

Erika Tóbiás (Vârșolț, județul Sălaj) a cunoscut o dezvoltare extaordinară a personalității în cei aproape 4 ani prin conducerea și dezvoltarea echipei sale puternice. Primul punct de cotitură a fost întâlnirea internațională din 2016, cănd a fost recunoscută ca CR. De aici a început conștientizarea muncii sale, și pe lăngă suplimentarea bugetului familiei, s-a gândit și la construirea carierei. Toamna anului 2017, reuniunea internațională de la Budapesta, a fost un moment crucial pentru ea, primul mare eveniment la care a fost însoțită de soțul ei. Aici au decis să iasă din rutina de zi de zi și să trăiască viața lor, în loc de a trăi viața altora. István a lăsat în urmă 9 ani de muncă, și bazându-se 100% pe Biocom, s-au mutat și au început o viață nouă. Echipa, de asemenea, simte această forță, căci prin elanul puternic primit, azi conduc conștient o linie de aproape 50.000 de puncte, concentrându-se pe scopul urmărit și construind baze solide. Îi felicită cu multă recunoștință și dragoste sponsorul lor, Enikő Schvarczkopf.

Învățătura de vizualitate a MR de argint, Ágnes Péter: Conectează-te la rețea și strălucește!

Ágnes Péter: Conectează-te!

Am putea spune că: Ágnes Péter, conducătoarea liniei Péter din Transilvania (construiește afacerea împreună cu soțul ei, Csaba) a pus punctul pe i. MR de argint a sugerat: conectează-te cu cât mai mulți oameni la bine! Ea crede că e minunat să vedem cum se schimbă pozitiv viața oamenilor din jurul tău în timpul construirii acestei afaceri. Ei au o mulțime de astfel de experiențe și după cum rezultă din manifestările publicului: încă vor mai avea…

Ei rămân pentru tine!

La încheierea demnă a evenimentului am vrea să cităm cu plăcere din ideile declanșatoare de emoții puternice și îndrumătoare de început de drum ale lui László Ferenczy. Oare din multitudinea ideilor care să le evidențiem? Mai bine recomandăm: cine citește aceste rânduri, să planifice astfel, încât data viitoare să fie prezent și să-l asculte (și) pe el. Și în final merită reflectat la ideea auzită de mai multe ori pe scenă: oamenii se conectează pentru produse, dar rămân pentru tine!

Conducerea care felicită pe cei care au urcat nivele: László Ferenczy, care este și membru al cercului de proprietari a firmei partenere române a Biocom, Edith Borbáth, director executiv al companiei române partenere, și György Kónya, reprezentând conducerea de vârf a companiei Biocom

Sponsorii liniei Péter: Oszkár Vass și Zsuzsa Vass Szombatfalvi

Și translatorul Mihály Simon a contribuit mult la succesul evenimentului

Conducerea, sponsori și prezentatorii principalii

Locație de calitate: evenimentul s-a desfășurat la hotel de cinci stele din Cluj

László Ferenczy, Laura Szász, Oszkár Vass és Zsuzsanna Vass Szombatfalvi – ajutoarele din Ungaria a liniei Péter

Mulțumiri conducătorilor, colegilor companiei partenere românești pentru pregătirea și desăvârșirea acestui eveniment de mare succes!