Firma parteneră Biocom din România a atins noi culmi ale succesului – acest lucru a  devenit evident la evenimentul cu participare națională organizat la Sovata în luna martie

Rețeaua transilvăneană a ajuns la un nou punct de cotitură  în 2018. Compania parteneră română a  Biocom a trecut de 400.000 de puncte, depășind toate recordurile anterioare! În plus, trainingul din 4 martie 2018 a fost bilingv, zeci de participanți au urmărit evenimentul în traducere simultană, așa că nu a mai constituit o supriză premierea pe scenă și a unor coordonatori de rețea a căror limbă maternă a fost româna. Se cuvine a preciza că în trecut niciodată nu au fost așa de mulți participanți la evenimentul național de la Sovata, se vede și din imagini că cei aproximativ 600 de constructori de rețea, majoritatea din ramura Péter și, într-o mai mică măsură, din ramura Sinka-Gyuris-Hermann, au umplut până la refuz sala de conferințe a hotelului de patru stele.

Borbáth Edith despre dezvoltarea companiei partenere române

După ce a avut loc salutarea participanților și prezentarea invitaților (cu care ocazie cei prezenți au putut afla că de data aceasta Kerekes Éva a fost „cea mai harnică”, deoarece în calitate de  coordonatoare de rețea ea a adus cei mai mulți noi interesați din echipa sa neacoperită: 35 de persoane), pe scenă a urcat Borbáth Edith, directorul companiei partenere din România, care a cofirmat cu prezentarea unor date ceea ce toată lumea simțea deja: există un dinamism extraordinar și în cadrul echipei transilvănene! Cele 409.000 de puncte reprezintă într-adevăr un nou record, dar privind spre viitor, este important faptul că în decurs de o lună echipa a crescut cu 600 de noi membri.

Autoturismul Audi al firmei este la dispoziția tuturor timp de o lună!

În continuare, Ferenczy László, Manager Aur de Rețea, a sosit pentru două minute în calitate de coproprietar al firmei partenere române pentru a dezvălui o surpriză, deocamdată doar verbal. Era vorba despre un autoturim Audi nou parcat în fața hotelului, care își aștepta stăpânul lunar. Mașina de lux eliberată de „ambalaj” în timpul pauzei va fi dată în folosință pentru câte o lună acelor coordonatori de rețea care, pe baza confirmării primite și din partea conducerii companiei, își construiesc cel mai dinamic afacerea. Mașina, împodobită din belșug cu reclame Biocom, este un adevărat suport publicitar pe patru roți, iar conducerea ei timp de patru săptămâni poate fi o adevărată mândrie, cu atât mai mult cu cât acest drept este însoțit de preluarea unei cupe transmisibile în cadrul unui eveniment public. După cum arată și pozele, această nouă posibilitate a avut mare succes …

Vass Szombatfalvi Zsuzsa și Vass Oszkár peste 500.000 de puncte

Prezentarea introductivă a fost ținută de cei care care au adus mașina la Sovata: cuplul Vass Szombatfalvi Zsuzsa-Vass Oszkár nu au îndeplinit doar o misiune prin aceasta, deoarece pe baza rezultatelor anterioare, ei au fost cei care au putut folosi oficial mașina în perioada ce a precedat anunțul. Chiar și din asta se poate deduce că coordonatorii, sponzorii nemijlociți ai ramurii Péter sunt pe cale ascendentă din toate punctele de vedere. Această pereche de Coordonatori Diamant de Rețea a reușit să depășească un prag care poate fi numit pe drept de vis, și anume, 500.000 de puncte valorice. Astfel, ei au putut să le ofere celor din sală, constructori mai vechi și mai noi de rețele, cuvinte călăuzitoare din perspectiva nivelului nou la care au urcat.  Vorbind de constructori de rețele, o simplă privire a fost suficientă pentru a vedea că cei noi formau aproape jumătate din audiență.

În spiritul proactivității

Cuvântul cheie al prezentărilor lor succesive a fost proactivitatea, care a devenit și sloganul anului 2018 în cadrul ramurii lor. După cum au arătat, trebuie educați colaboratori cu inițiativă și cu o astfel de echipă de constructori de rețea, prin operarea corespunzătoare a  fluxului diagramei MLM, toată lumea poate deveni propriul său stăpân. Ei au explicat că un astfel de training este întotdeauna o adevărată sărbătoare, deoarece este o mare oportunitate pentru  cei care lucrează în diverse domenii și au vârste diferite să-și dea seama că șansa cea mare este la îndemâna lor.  Ei au subliniat, printre altele, importanța construirii în adâncime a rețelei, și cu ajutorul unui citat, au formulat și mesajul că banii nu trebuie drămuiți, ci înmulțiți – iar cu ajutorul oferit de Biocom, acest lucru este posibil.

Beneficii experimentate în legătură cu produsele

Experiențe privind beneficiile produselor

În continuare, câțiva colaboratori maghiari și români le-au împărtășit celor prezenți experiențele lor legate de produse, în primul rând, desigur, cele privind cura Reg-Enor. A fost amintită de mai multe ori și importanța aparatului de filtrare a apei, dar, pe baza experiențelor de utilizare, au fost lăudate și produse amintite rar, cum ar fi Eye Support și uleiul Krill. Le adresăm mulțumiri următorilor:

Dragomirescu Ilona,
Dora Georgheta,
Balogh Szidónia,
Baróti Porzsolt Erzsébet,
Miklós Magdolna,
Violeta Diugan

Experiențe cu Reg-Enor – Dora Gheorgheta

Turóczi Melinda și echipa sa au depășit 100.000 PV – Îi felicită sponsorii lor Péter Ágnes și Csaba

Turóczi Melinda în clubul celor cu 100.000 de puncte

În încheierea primei părți a primit, pe drept, cuvântul Turóczi Melinda, despre care sponsorii săi (soții Péter) spun că lucrează exemplar, independent, devotat și cu smerenie. Coordonatoarea de diamant a ramurii Turóczi, care a venit la eveniment cu o echipă de o sută de persoane, a spus că deși punctele (mai mult de 100.000!) apar lângă numele ei, totul se datorează muncii depuse în comun. După părerea sa, succesul atribuit echipei nu este altceva la nivel individual decât calea cunoașterii de sine. În privința practicii, este nevoie de activitate organizată, planificată și de menținerea contactului, precum și de a le arăta novicilor că există bani și pentru ei în sistem. Apoi, le-a transmis următorul mesaj începătorilor: fiți hotărâți, inspiraționali și deschiși spre învățare – și rezultatul nu va întârzia să apară.

Noi Coordonatori Asociați de Rețea

A doua parte a început cu felicitarea colaboratorilor care au atins nivelul șase, adică a noilor Coordonatori Asociați de Rețea.  Ei au fost aplaudați pe scenă (în timp ce se puteau asculta texte pozitive despre ei scrise de sponsorii, coordonatorii lor).

Balla Emőke (Pericei), sponsor: Kovács Andrea, ramura Sinka-Gyuris

Locuiește în Pericei, jud Sălaj,  împreună cu soțul și fiica sa. În noiembrie 2016 și-a pus speranța în produsele Biocom, așteptând ajutor pentru sănătatea familiei sale. S-a familiarizat treptat cu produsele, le-a acordat din ce în ce mai mare încredere și experiențele sale le-a împărtășit și cu alții.  În prezent, împreună cu colega și prietena sa, Tamás Andrea, se poate mândri cu o echipă din ce în ce mai independentă și din ce în ce mai mare, care acum este activă nu doar în satul ei natal, ci și în reședința de județ, municipiul Zalău. Emőke este în prezent coordonatoarea celei mai dinamice echipe, cu cel mai rapid ritm de dezvoltare, din echipa Kovács Andrea. Așa cum a devenit ea treptat om de bază, așa descoperă acum ea printre colaboratorii săi din ce în ce mai mulți oameni de bază, și astfel din ce în ce mai mulți pășesc pe urmele ei. Cu ajutorul Biocom, Emőke s-a descoperit pe sine, a dobândit mult mai mare încredere în sine și acum e plină de elan! Este un coordonator fantastic, care până la sfârșitul lunii va întări echipa din județul Sălaj în calitate de coordonator de rețea cu drepturi depline. 

Barabás Izolda (Sfântu Gheorghe), sponsor: Fejér Ildikó, ramura Turóczi

Barabás Izolda este asistentă la cardiologie, urmează masteratul la Universitatea Babeș-Bolyai, își crește singură fata de 17 ani. Izolda dorea doar extractul din sâmbure de grapefruit. După înregistrarea din octombrie 2017, experiențele pozitive avute cu produsul, prezentarea oferită de dr. Katona Judit, întâlnirile la care a participat, receptivitatea sa, felul ei precis, planificat de a organiza, întâlnirile ulterioare, toate acestea au produs rezultate. În luna februarie, încheind a doua lună a concursului, cu o echipă de 27 de membri, a atins nivelul de coordonator asociat de rețea.  Felicitări, succese în continuare, sunt mândră de tine! – scrie sponsorul său, Fejér Ildikó.

Bernád Éva Anna (Sovata), sponsor: Kakucs Sándor, echipa Szöllősi Pénzes Csilla, ramura Csibi.

Vica este un om perseverent, harnic, are idealuri, știe pentru ce lucrează. Este un foarte bun organizator, nu cunoaște obstacole, nu știe ce este oboseala. E foarte stabilă din punct de vedere emoțional, iubește oamenii. Își construiește afacerea Biocom cu sprijinul deplin al băiețelului, soțului și mamei sale.

Suntem mândri de tine! Îți dorim echipă mare, perseverență și mult succes! – scriu sponsorii, Kakucs Gizike și Sándor.

Deák Edina (Covasna), sponsor: Péter Hajnal, ramura Turóczi

De la început a observat marea posibilitate. Prin participarea continuă la traininguri, prin autodezvoltare a reușit să se autoîmputernicească pentru a călca pe calea succesului. Este o mamă, prietenă minunată, o persoană tolerantă și plină de suflet. Și-a dat seama că nu are suficientă putere ca până la sfârșitul vieții să maseze zilnic 20 de persoane, așa cum se cerea la locul său de muncă. Astfel, schimbarea spre o ocupație inteligentă a făcut-o să se angajeze cu mare elan în contruirea rețelei. Sunt foarte mândră de ea ca prietenă, coordonatoare, ca mamă a doi copii – scrie sponsorul său, Péter Hajnal.

Domokos Iván (Miercurea Ciuc), sponsor: Domokos Ildikó, echipa Péter Mária,  ramura Péter

Este un partener adevărat atât în viață, cât și la Biocom. S-ar putea spune că el este sponsorul, cel care ajută cu sfaturi, cu energia și capacitatea sa de organizare. Abilitățile de coordonator dobândite ca medic director al serviciului de ambulanță, le pune în aplicație cu succes și aici. Mulțumesc că este alături de mine la Biocom, în viața de zi cu zi, că mă susține în munca mea ca un adevărat partener. Mulțumesc că a observat, a înțeles, a dorit să experimenteze posibilitățile oferite de Biocom, și că putem zbura împreună! – scrie sponsorul său (soția), Domokos Ildikó.

Fekete Ildikó Katalin (Sfântu Gheorghe), sponsor: Kásás Melinda, echipa Szakács Dálnoki Kinga, ramura Turóczi

Felicitări pentru atingerea nivelului de coordonator asociat de rețea, acesta fiind scopul pe care ți l-ai propus!  Știu că lucrați împreună cu partenerul tău de viață și asta vă dă multă putere. Elanul, perseverența, încurajarea și  transmiterea mai departe sunt comune. Ai o echipă foarte frumoasă, în dezvoltare, valoroasă, poți să fii mândră de ea. Este o plăcere să privim progresul vostru și că iubiți BIOCOM. Vă doresc mult succes, credință și echipă mare – scrie sponsorul său, Kásás Melinda.

Kovács Enikő (Gheorgheni), sponsor: Vaszi Emese, echipa Péter Mária, ramura Péter

Kovács Enikő, mamă a doi copii mici, este o coordonatoare ambițioasă. Ca urmare a perseverenței, azi ocupația sa de bază este Biocomul și astfel, petrece atât timp cu familia cât își dorește. Munca sa conștientă și sistematică este copiată și de echipa sa în continuă creștere. Sunt foarte mândră de ea, îi doresc că după ce se va muta acasă din Anglia să trăiască într-o gospodărie armonioasă cu ajutorul Biocom-ului și să-și atingă toate scopurile – scrie sponsorul său, Vaszi Emese.

Kovács Gyöngyvér (Sânpaul, jud Harghita), sponsor: Major Gyöngyvér, echipa  Német Katalin, ramura Péter

Kovács Gyöngyvér este fiica mea, de care sunt foarte mândră pentru că Biocom-ul a fost primul lucru din viața noastră comună pe care l-a acceptat fără nicio obiecție! De multe ori ea este cea care îmi dă impulsul pe care îl folosesc în munca mea! Personalitatea sa s-a dezvoltat enorm, am devenit prietene foarte bune! Construiește cu succes rețeaua în afara  granițelor. Știe ce înseamnă ACUM! – scrie sponsorul său, Major Gyöngyvér.

Rákosi Gyöngyi (Cristuru Secuiesc), sponsor: Domokos Ildikó, echipa Péter Mária, ramura Péter

Este colega pe care o așteptam, cea pe care toată lumea speră să o întâlnească în viață.  Progresul său este rezultatul ambiției și al hărniciei, precum și al faptului că viața și activitatea sa au fost exemplare și înainte de a face cunoștință cu Biocom-ul. Acest lucru este dovedit și de faptul că cei cărora li se adresă i se alătură într-un procentaj care contrazice statisticile. Funcția ei de bază este asistentă șefă, ceea ce a dat roade și aici ca urmare a modului în care și-a adunat și coordonat echipa chiar de la început. A devenit bunică de curând, se ocupă de o grădină uriașă, este familiarizată cu biocultura, face asigurări și ÎNTOTDEAUNA are timp pentru Biocom! Are țeluri mărețe, pe care le va și atinge. Îi doresc sănătate, pentru că succesul e garantat datorită muncii perseverente – scrie sponsorul său, Domokos Ildikó.

Sebestyén Tünde (Târgu Secuiesc), sponsor: Mátyás Erzsébet, ramura Turóczi

De prima dată când i-am vorbit despre Biocom, a profitat de oportunitate, deoarece se pot economisi bani, i-a plăcut ideea unei vieți mai de calitate și, desigur, posibilitatea unor  comisioane foarte frumoase. Tünde este o colegă devotată, se ocupă de Biocom pe lângă ocupația de bază, este perseverentă, exemplară, entuziastă, deoarece unde vorbește de Biocom, acolo toată lumea dorește să i se alăture. A acceptat să învețe, a înțeles că nu trebuie să plece la muncă în străinătate pentru a câștiga bani, deoarece Biocom oferă mai mult pe termen lung – scrie sponsorul său, Mátyás Erzsébet.

Patru povești de succes

Au urmat apoi patru povești de succes, care sunt într-adevăr exemple bune ținând cont de performanțele din ultima perioadă, precum și modele de urmat atât pentru cei care sunt  deja activi, cât și pentru cei aflați la început de drum.

György Leonárd coordonator de rețea – Cum lucrez

György Leonárd din echipa Péter Mária, de exemplu, nu demult și-a dublat performanța la 20.000 de puncte. Un rol hotărâtor în acest succes l-a avut sfârșitul și începutul anului, perioadă în care a părăsit zona sa de confort, devenind sponsor din Ciuc și la Satu Mare, iar acum aceasta îi este ocupația de bază.

Domokos Ildikó, de asemenea din rețeua Péter Mária, are acum doi colaboratori de nivelul șase în grupa sa, dintre care unul este soțul ei, dr. Domokos Iván, Directorul Medical al Serviciul de Ambulanță, ceea ce reprezintă o și mai mare bucurie pentru ea. Ea a sosit la eveniment cu 31 (!) de persoane din Ciuc și cu echipa sa a putut simți și efectul stimulator al competițiilor.

Povestea de succes a coordonatoarei de rețea Mátyás Erzsébet

Povestea lui Mátyás Erzsébet este ca una din basme: acum un an era încă croitoreasă la o fabrică de  confecții, iar azi conduce o echipă de 10.000 de puncte. Desigur că și veniturile acestei coordonatoare de rețea din Târgu Secuiesc, care urcă trepte în echipa Péter Hajni,  s-au înmulțit substanțial în ultima vreme…

Ercse Laura a mai oferit prezentări și în trecut, s-a bucurat de un mare succes și de această dată.  Complet meritat și cu această ocazie, având în vedere că această coordonatoare de rețea din Târgu Secuiesc cu peste 10.000 de puncte din rețeaua Gligor Erika are o colaboratoare coordonatoare de rețea româncă, care a putut vorbi în limba sa maternă pe scenă!

Noi coordonatori de rețea

A urmat înmânarea diplomelor pentru colaboratorii care au atins nivelul de coordonator de rețea, iar unii dintre ei au primit și ecusoane de aur. Cu ocazia primirii diplomelor aceștia au acordat interviuri de câteva cuvinte și au fost felicitați.

Coordonatori de rețea cu diplome:

Barabás Lilla (Cristuru Secuiesc), sponsor: Tóbiás Erika, ramura Sinka-Gyuris

S-a înregistrat la Biocom la data de 7 septembrie. Locuiește în Cristuru Secuiesc, jud. Harghita, împreună cu soțul și fiica sa. Este o persoană deosebit de multilaterală, cu o persoanalitate colorată, capacitate de muncă deosebiă și abilități excelente de organizare. Este sinceră și cu un spirit al dreptății deosebit! Nu cunoaște obstacole, dacă crede în ceva, îl va și obține și este dispusă să facă sacrificii pentru asta. În două luni a atins nivelul cinci. Este ambițioasă, hotărâtă, a muncit din greu pentru fiecare treaptă. Într-un an și două luni a devenit coordonatoare de rețea, a construit o echipă minunată, care o susține și îi urmează exemplul. Totdeauna organizează ceva și își construiește în permanență echipa.

Gherghel Irina (Rășnov), sponsor: Ercse Laura, echipa Gligor, ramura Turóczi

Este o persoană ingenioasă, săritoare, care a ajuns să descopere afacerea Biocom care urmare a deschiderii sale spre lucruri noi. Din prima clipă a început să folosească produsele și informațiile primite de la sponsori și datorită acestor experiențe a început să construiască și afacerea. Este conștientă de faptul că dezvoltarea sa personală face posibilă dezvoltarea afacerii și a echipei sale. Prin urmare, participă la numeroase întâlniri de afaceri și organizează și ea mereu. Lucrează cu mare precizie, eficient, acordă atenție deosebită relațiilor sale, și astfel a devenit un coordonator exemplar și valoros al echipei sale. Sunt foarte mândră de ea și o felicit cu drag în rândul coordonatorilor! – scrie sponsorul său, Ercse Laura.

Hadnagy Kinga (Gheorgheni), sponsor: Csibi Margit, ramura Csibi

Kinga a îndrăgit stilul de viață Biocom. După un training de o jumătate de an a devenit evident  pentru ea că își va organiza viața în jurul Biocom-ului, și-a dat seama că aceasta este cea mai potrivită activitate pentru ea pe lângă cei doi copii mici. Este o coordonatoare devotată, ambițioasă, care se simte bine la Biocom – scrie sponsorul său, Csibi Margit.

Kiss Erzsébet Zita (Bălan), sponsor: Madaras Gyöngyike, ramura Csibi

Zita, care îmi este și verișoară, a fost printre primele membre ale echipei mele. De atunci a continuat să folosească  produsele Biocom cu consecvență, aplică stilul de viață pe care îl promovăm, participă la traininguri, fără ca să ascundă acest lucru. Asta este de fapt esența muncii noastre. Mă bucur foarte mult să o văd în rândul coordonatorilor, pentru că merită acest lucru, fiind capabilă de și meritând mult mai mult. Sunt recunoscătoare că aduce culoare în echipa mea – scrie sponsorul său, Madaras Gyöngyike.

Szalma Tímea (Oradea) – sponsor: Boross Tamás, ramura Sinka-Gyuris

Pe Szalma Timea am cunoscut-o prin intermediul Biocom. La data când s-a înregistrat, 19 mai 2016, folosea împreună cu familia sa gama de produse de cel puțin de 10 ani. După înregistrare, a folosit cu succes „boabele” și, bineînțeles, Reg-Enorul și în activitatea sa de terapeut Bowen. În scurt timp a înțeles oportunitățile oferite de programul de carieră și astfel am ajuns să o salutăm azi în calitate de coordonator de rețea. În Oradea munca ei organizatorică este o adevărată comoară, deoarece a început să promoveze programul mod de viață Biocom și în limba română. Poate transmite detaliile programului mod de viață în modul cel mai sincer, cel mai credibil, și pentru întreaga echipă este o binecuvântare că Timi se implică în activitatea de organizare și de îndrumare. Dragă Timi, mult succes în continuare! Mulțumesc că exiști pentru noi! – scrie  sponsorul său, Boross Tamás.

Vajda Éva (Dej) sponsor: Kiss Enikő, ramura Ferenczy (linia Szász Laura, Miklós Magdolna)

Vajda Éva se remarcă prin construirea și întreținera relațiilor. Este un om foarte bun, de aceea o iubesc foarte mulți. O femeie simplă, dar minunată! Este veselă, harnică, dornică să schimbe, smerită și acceptă întotdeuna ce o învață sponsorii. Se simte bine în echipa Biocom și are în jurul ei o echipă mare, unită. Felicitări pentru atingerea nivelului de coordonator de rețea și pentru dezvoltarea dinamică a echipei tale! Îți doresc mult, mult succes și perseverență, dragă Éva! – scrie sponsorul său, Kiss Enikő.

Conducera firmei felicită coordonatorii calificați de rețea

Coordonatori de rețea cu ecuson:

Fejér Ildikó (Turia), sponsor: Mátyus Emese, ramura Turóczi

Este o coordonatoare și o mamă foarte hotărâtă, ambițioasă! Are abilități foarte bune de menținere a relațiilor și învață ușor. Cunoștințele însușite le transmite cu răbdare echipei sale în continuă creștere. Activitatea sa neobosită de organizare și numeroasele demersuri și-au adus rezultatul! Mă bucur din suflet pentru succesul tău și sunt mândră de tine! – scrie sponsorul său, Mátyus Emese.

Imreh Konerth Mária (Sfântu Gheorghe), sponsor: Szakács Dálnoki Kinga, echipa Gligor Erika, linia Turóczi

Este o persoană prietenoasă, veselă, plină de viață, deschisă spre lucruri noi, cu un suflet mare, un foarte bun prieten. Îi admir ambiția și devotamentul. A sesizat foarte repede esența construirii rețelei. Este independentă, activă, radiantă, optimistă, își stimulează anturajul, fiind un coordonator exemplar. Îi doresc să-și împlinească visurile, să-și valorifice capacitățile  personale minunate în cadrul Biocom-ului, prin faptul că aduce oportunități, schimbare și valoare în viața multor oameni. Felicitări pentru succes! –scrie sponsorul său, Szakács Dálnoki Kinga.

Kovács Levente (Șimleu Silvaniei), sponsor: Kovács Andrea, ramura Sinka-Gyuris

A venit din Șimleu Silvaniei, unde este implicat în Programul Mod de Viață Biocom de aproape trei ani. Mult timp și-a susținut soția la traininguri, evenimente doar ca simplu spectator. La aceste evenimente a înțeles din ce în ce mai bine cum funcționează sistemul, precum și potențialul pe care îl oferea. În cadrul unui training din aprilie 2017 a luat decizia că nu mai dorește să activeze doar în fundal. La 1 mai s-a înregistrat și s-a pus serios pe treabă. Citește literatură de specialitate MLM, mereu învață și predă, participă la traininguri împreună cu echipa sa. Ca urmare, în prezent este deja un constructor, coordonator de rețea de succes și are în continuare planuri, scopuri serioase în cadrul Biocom-ului.

Major Gyöngyvér (Sânpaul), sponsor: Német Katalin, echipa Balázs Szilvia, ramura Péter.

Este mamă a doi copii adulți, cu care construiesc împreună rețeaua. A atins nivelul de coordonator de rețea într-un singur an! Obiectivele sale puternice o motivează și îi dau elan în munca din cadrul Biocom. Este coordonatoarea unei echipe tinerești, care se dezvoltă dinamic și continuu. A acceptat repede cunoștințele predate și le-a și pus în practică. Este admirabil modul în care s-a identificat cu principiile Biocom, descoperind în sistem șansele pentru sine. Îi sunt recunoscătoare pentru munca ei binecuvântată! –scrie sponsorul său, Német Katalin.

Nagy-Jenei Erika (Baia Mare), sponsor: Tóbiás Erika

Locuiește cu soțul și copilul său în Baia Mare. S-a înregistrat la Biocom la data de 1 septembrie. Erika este foarte cumpătată, cântărește lucrurile din toate punctele de vedere, așa a făcut și cu Biocom. S-a gândit un an și jumătate dacă să încerce produsele. Acum regretă că a așteptat atât de mult, pentru că în scurt timp a devenit un client și utilizator loial și mulțumit al produselor. În curând produsele au ajuns să fie cunoscute și de anturajul său, de cunoștințe. În primăvara anului următor a participat la un concurs de trei luni, pe care l-a și câștigat, astfel că a primit  cadou un aparat de filtrare a apei, însoțit și de nivelul șase. Are una din cele mai dinamice echipe, în curând o să apară și primul coordonator de rețea crescut de ea în echipă.

Sándor Ildikó (Sfântu Gheorghe), sponsor: Dósa Annamária, echipa Szakács Dálnoki Kinga, ramura Turóczi

Este un om cu o gândire foarte ordonată, care știe ce vrea. Își construiește rețeaua cu ambiție, știe să-și motiveze colegii, ceea ce se observă și în modul său de dezvoltare. A atins nivelul de coordonator de rețea într-un an, lucrează foarte frumos, este un exemplu pentru mine. Se gândește mereu în soluții. Felicitări pentru succes! – scrie sponsorul său, Dósa Annamária.

Szigeti Kriszta, sponsor: Joó Erzsébet

Szigeti Kriszta, cea mai tânără coordonatoare de rețea a ramurii Kónya, este caracterizată de dinamism, fermitate, hotărâre. Ea nu cunoaște imposibilul, dacă ia o decizie, o va duce la îndeplinire. În aprilie a decis: dacă sponsorul său a reușit să slăbească cu ajutorul Reg-Enor-ului, atunci va reuși și ea. De aici a trebuit doar un pas și o nouă decizie pentru ca să ajungă la nivelul de coordonator de rețea. În luna înregistrării a atins nivelul 5, iar în luna următoare nivelul 6. O leagă o strânsă prietenie de sponsorul său, care a fost adâncită și mai mult de Biocom. Se ajută în toate și se îndreaptă împreună cu toate pânzele sus spre scopul lor.

Tat Ildikó (Negrești Oaș), sponsori: György Emília și Leonárd, echipa Péter Mária, ramura Péter

Ildikó este o persoană ambițioasă, plină de afecțiune, care a introdus în viața sa în mod exemplar construirea rețelei. Este foarte deschisă spre învățare și își susține echipa cu grijă și cu drag. Este caracterizată de smeremie, toleranță și flexibilitate. Iubește produsele, vorbește cu adorație despre ele. Este un om foarte conștient! Suntem recunoscători că aduce culoare în echipa noastră prin personalitatea sa – scriu sponsorii săi, György Leonárd și Emilia.

Prezentarea plină de elan a Coordonatoarei aur de rețea Hermann Judit

Hermann Judit are un rulaj care depășește 100 000 de puncte valorice – o felicită Kónya György și Krigel Zsuzsi

Hermann Judit și povestea celor 110.000 de puncte

Hermann Judit a urcat pe scenă în condițiile în care și ea a depășit deja 100.000 de puncte cu echipa sa, fiind în prezent în jurul valorii de 110.000! Coordonatoarea aur de rețea din Oradea a ramurii Sinka-Gyuris a prezentat verbal și prin imagini acel progres uriaș pe care l-a realizat cu echipa sa în ultimii trei ani. Mai exact, perioada merită înjumătățită, deoarece decizia reală a luat-o abia cu un an și jumătate în urmă, de atunci de fapt și-a înzecit performanța – timp în care a sosit și cel de-al treilea copil în familie … Dintre cei 24 de coordonatori de rețea din rețeaua sa completă a invitat-o pe Tóbiás Erika din Arduzel, Maramureș, să spună câteva cuvinte, pe cea care în toamna anului trecut s-a putut prezenta în fața publicului cu noul titlu de Coordonator argint de rețea.

Tóbiás Erika Coordonator argint de rețea

Kónya György – Venitul pasiv este calea ta de libertate

Prezentarea lui Kónya György, Manager argint de rețea, proprietar de firmă

Kónya György și schimbarea de viziune

Partea a doua s-a încheiat cu prezentarea lui Kónya György, care a sosit la eveniment atât în calitate de reprezentant al firmei din Ungaria, cât și ca sponsor al ramurii Sinka-Gyuris. În privința celei din urmă, ramura Kónya, pe care o marchează cu numele său, este de asemenea la înălțime: cu rețeaua lor prezentă în mai multe țări au depășit 600.000 de puncte. Coordonatorul de ramură a vorbit despre necesitatea și esența schimbării categoriei și a viziunii, prezentând cu un exemplu elocvent potențialul ascuns într-un singur extract de semințe de grapefruit. Poate fi chiar germenul unei ramuri de 370.000 de puncte, dacă abordarea realizării fundamentului este corectă – prin aceasta referindu-se la constituirea ramurii Gyuris.

Prezentarea lui Ferenczy László, Manager Aur de Rețea

Ferenczy László despre rolul microbiomului în păstrarea sănătății

Partea a treia a început cu invitarea unor voluntari să ia o înghițitură din Mikrobiom Pro și să-și exprime părerea despre acest produs nou, care de atunci este disponibil pentru cumpărare. În prelegerea sa despre aspectele esențiale ale păstrării și recâștigării sănătății, Ferenczy László a vorbit și despre acest  produs nou. Managerul Aur de Rețea, autorul cărții intitulate Cartea sănătății, a evocat istoria descoperirii microbiomului ca un nou organ uman (!), vorbind în același timp îndelung în prelegerea sa de specialitate despre importanța florei intestinale și, în legătură cu aceasta, despre rolul vitaminelor și al mineralelor.

Prelegerea lui Ferenczy László

Noi Coordonatori Argint de Rețea: Joó Erzsébet și Kovács Andrea

Aprecierile au fost prezente din belșug și în partea a treia: la început, doi noi Coordonatori Argint de Rețea au ținut scurte prezentări după ce și-au primit diplomele.

 

Joó Erzsébet Coordonator Argint de Rețea

Joó Erzsébet Coordonator Argint Calificat de Rețea

Joó Erzsébet (Gherla), sponsor: Kovács Andrea, ramura Sinka-Gyuris

Locuiește în Gherla împreună cu soțul său și fetița sa minunată. A intrat, practic a explodat în echipa Kovács Andrea la data de 1 octombrie 2016 și de atunci zboară cu viteza luminii! Interesul i-a fost stârnit de pierderea în greutate, de Reg-Enor, dar în curând a înțeles și a îndrăgit  oportunitățile oferite de întregul program mod de viață. În patru luni a devenit un coordonator fantastic, și acest lucru se copiază, deoarece reușește să pregătească în intervale de timp tot atât de scurte coordonatori la fel de excepționali ca și ea. Echipa sa se extinde constant, mulți fiind atrași de personalitatea ei. Este un coordonator foarte abil, sigur de sine, ambițios, plin de viață, acum deja cu titlul de Coordonator Argint de Rețea. Cei care o cunosc știu că nu va purta mult timp acest titlu, deoarece privirea și-a ațintit-o deja spre nivelul următor, cel de Coordonator Aur de Rețea, și ceea ce își poate imagina, ea este în stare să și ducă la îndeplinire.

Kovács Andrea Coordonator Argint de Rețea

Kovács Andrea Coordonator Argint Calificat de Rețea  – o felicită Borbáth Edith, Ferenczy László și Kónya György

Kovács Andrea (Șimleu Silvaniei), sponsor: Tóbiás Erika, ramura Sinka-Gyuris

Andrea s-a înregistrat la Biocom la data de 10 februarie 2015. Locuiește în Șimleu Silvaniei, unul dintre cele mai frumoase orașe din județul Sălaj, împreună cu soțul său și cei doi băieți mici. Mamă a doi copii,  în primul rând a căutat soluții pentru sănătatea lor, mai ales pentru cel mare,  care era bolnăvicios. În scurt timp a experimentat efectele benefice ale produselor Biocom, pe care nu putea să le țină în secret, deoarece în anturajul ei erau multe familii cu copii mici care se confruntau cu probleme similare. Le-a vorbit despre această posibilitate tuturor celor care doreau să o asculte, a ajutat multe mame nu numai prin sfaturi și experiențe legate de produse, dar și prin schimbarea totală a modului de viață. Totul se copiază, și acest lucru este valabil în totalitate pentru echipa sa. S-a înmulțit nu doar numărul utilizatorilor de produse, dar și al acelora care erau dornici să îi ajute pe alții, astfel s-a extins din ce în ce mai mult echipa Andreei. În mai puțin de 2 ani a devenit coordonator de rețea, iar într-un an a atins și nivelul de coordonator argint de rețea. Andrea este hotărâtă, ambițioasă, un adevărat model nu numai în construirea echipei, dar și în viața de familie. Împreună cu soțul ei, care îi este un adevărat partener și la Biocom, lucreză necontenit, construiesc echipa și participă în număr mare la orice eveniment legat de Biocom. Organizează periodic întâlniri, schimbă informații, ceea ce aduce și rezultate, Andrea va fii în curând Coordonator Aur de Rețea.

Madaras Gyöngyike Coordonator Aur de Rețea și soțul ei, Vilmos, sunt felicitați de sponsorii Csibi Margit și Tamás

Prelegerea ținută de Madaras Gyöngyike

Madaras Gyöngyike și Coordonatorii săi de Rețea

Madaras Gyöngyike: Noua Coordonatoare Aur de Rețea

Unul dintre puctele culminante ale zilei a fost aprecierea lui Madaras Gyöngyike. Activă în ramura Csibi, femeia de afaceri din Gheorgheni, care în prezent are în sponsorizare directă patru piloni de coordonatori de rețea, a avut supriza de a fi salutată cu un video pregătit pentru ea de către Csibi Margit și Tamás. Textul scris pentru aprecierea ei a fost prezentat în felul următor:

Madaras Gyöngyike Coordonator Aur Calificat de Rețea – o felicită Borbáth Edith, Ferenczy László și Kónya György

Madaras Gyöngyike (Gheorgheni), sponsor: Csibi Margit, ramura Csibi

Învățarea și predarea cunoștințelor joacă un rol important în viața ei, și aceste lucruri le transmite mai departe și în echipa sa. Este un coordonator devotat, ambițios. Munca ei este caracterizată de sistematizare, atenție, ajutor dezinteresat, dragoste. Este un adevărat model de urmat pentru colaboratorii coordonatori și pentru echipa sa. Felicitări, suntem foarte mândri de tine! – scrie sponsorul său, Csibi Margit.

Ferenczy László despre credință și angajament

În încheierea zilei, Ferenczy László a urcat pe scenă pentru a treia oară, foarte inspirațional, deoarece de data asta subiectul său a fost construirea vieții. Întregul conținut al prezentării sale s-a concentrat pe întărirea încrederii de sine a participanților, deoarece și ei sunt capabili să obțină succesele despre care au auzit pe parcursul zilei. Dacă ești devotat, poți trăi o viață de vis. De aceea începe să visezi și să ai încredere în tine! Și motivația pentru asta poate fi ajutată într-o mare măsură de răspunsul dat la o întrebare simplă: Cât de mult îți place să trăiești…?

Răspunsul celor care au participat la reuniunea istorică de la Sovata a fost: foarte mult. Acest lucru va fi mai mult ca sigur susținut de statistici și de cifre la întâlnirea națională din România ce va fi organizat în toamnă. Până atunci: spor la treabă tuturor!