Participă de patru ori pe an la concurs! – Întâlnirea Constructorilor de Rețea Biocom a fost iarăși un succes, de data aceasta la Sovata, Transilvania

Aici Coordonatorul de ramură, Managerul Aur de Rețea Ferenczy László tocmai indică calea (Biocom) la evenimentul național de la Sovata, Transilvania, care a fost iarăși un mare succes

Dacă ceva are loc a treia oară consecutiv, fără îndoială poate fi numit tradițional. După începuturile de succes din toamna anului 2016 și întâlnirea din primăvara anului 2017 la care s-au sărbătorit rezultate ce au atins culmi istorice, la 15 octombrie 2017 a avut loc întâlnirea rețelei Biocom din România pentru semestrul al doilea al anului, cu o participare extraordinară și foarte multe persoane noi interesate. Evenimentul a fost organizat de compania parteneră din Transilvania, cu o contribuție remarcabilă din partea ramurii Péter. La trainingul organizat în populara stațiune Sovata a sosit și cea mai mare parte a conducerii de vârf din Ungaria, iar pe baza feedbackului se poate spune că echipa a primit un nou impuls.

Slogan: Participă de patru ori pe an la concurs!

Un eveniment definitoriu în viața partenerului din România
După salutarea individuală a coordonatorilor de ramuri și a celor cu activitate exemplară, a urmat pe scenă Kovács Zoltán, fondator de rețea, care a fost invitat și de această dată cu drag de către organizatorii acestui eveniment de importanță majoră în viața afacerii transilvănene, la care au participat în jur de 500 de persoane. Întocmai ca la evenimentul din septembrie de la Budapesta, reprezentantul conducerii de vârf a subliniat și aici faptul că pe baza cifrelor de până acum se poate afirma că anul 2017 pare a fi anul cel mai de succes din istoria existenței rețelei.

Fondatorul de rețea Kovács Zoltán a mai spus că pentru succes este nevoie de acțiune

Kovács Zoltán: Porniți la drum cu curaj!

Kovács Zoltán a sosit la eveniment nu doar cu statistici, dar și cu cuvinte călăuzitoare. Mesajul său pentru persoanele noi interesate a fost că majorarea, chiar și substanțială, a veniturilor lor depinde numai de ei. Dar pentru a-și lua partea din succes, ei trebuie să acționeze, deoarece afacerea nu vine la ei, ci invers … Și după ce împreună cu audiența au trecut în revistă posibilele manifestări ale succesului, pe coordonatorii din sală i-a prezentat ca modele care împărtășesc cu plăcere, în mod dezinteresat „secretele”. Celor care sunt la început de drum fondatorul de rețea le-a transmis să fie pregătiți pentru schimbare, pentru acceptarea unor idei noi și să pornească la drum cu curaj, deoarece un mare număr de exemple arată că există și pentru ei posibilități din belșug.

Vass Oszkár i-a ajutat pe cei la început de drum cu prezentarea unor pași concreți

Vass Oszkár: Există mijloace pentru afacerea proprie

După prelegerea introductivă, soții sponsori ai ramurii Péter și-au împărțit discursul între ei. Dar poate că este mai potrivit să spunem că Vass Oszkár și Vass Szombatfalvi Zsuzsa sunt prietenii coordonatori superiori de ramură ai echipei coordonate de Péter Ágnes și Csaba. Împreună cu publicul, Oszkár a încercat să găsească răspunsul la o întrebare pe care și-au pus-o mulți: ce îi preocupă pe oameni? La răspunsurile pe care le-a adunat (condiții de viață mai bune, progrese în viață), el a prezentat și un mijloc, care este bineînțeles Biocom-ul, unde totul este dat pentru construirea unei afaceri proprii. Unde rulajul mai mare înseamnă venituri mai mari, care însă se pot obține mai rapid prin transferul de cunoștințe decât prin vânzare, și unde unul dintre cele mai importante lucruri este căutarea oamenilor deschiși, dispuși spre colaborare, în timp ce prin învățare și noi ne reînnoim mereu.

În cea mai mare parte a prelegerii sale Vass Szombatfalvi Zsuzsa a ținut microfonui în fața altora. Motivul: ramura Vass a dat cei mai mulți câștigători din cadrul Biocom la concursul de „croazieră cu vaporul”! Aici Sántha Suciu Katalin tocmail îi vorbește ei și publicului.

Vass Szombatfalvi Zsuzsa: Participă (și) acum la concurs!

Vass Szombatfalvi Zsuzsa a subliniat că toamna este perioada în care oamenii își exprimă recunoștința și mulțumirea unii față de alții. Pentru ambele există posibilitate din plin și în cadrul Biocom, nu doar în lumina cifrelor deja cunoscute, dar și prin planificarea viitorului, pentru care Zsuzsa a oferit și un program deosebit de limpede și clar. Cea mai mare parte a prelegerii sale scurte a consacrat-o – deloc întâmplător – prezentării persoanelor din ramura lor care au îndeplinit cu succes provocarea din vară numită concursul „croazieră cu vaporul”. (A putut face acest lucru și bazându-se pe faptul că cei mai mulți câștigători au provenit din ramura Vass, îi felicităm și pe această cale!). De data aceasta și-au spus poveștile de succes Fejér Ildikó și Sántha Suciu Katalin, iar Zsuzsa, pe baza celor auzite, a arătat calea de urmat: concursul cu o durată de trei luni care pune la dispoziție 1000, 2000, iar apoi 3000 de puncte noi, ajutând astfel în mare măsură dezvoltarea rețelei, nu a fost organizat doar o dată, ci este un eveniment continuu. Se poate, deci, participa de patru ori pe an, ceea ce înseamnă că echipa oricui se poate extinde chiar și cu patru noi coordonatori direcți de rețea. Mesajul este prin urmare clar: nu aștepta vara, începe concursul acum – și repetă-l încă de trei ori!

Magdolna Részegh a ținut o prezentare impresionantă, dinamică și plină de conținut – cei care au văzut-o acum prima dată, au putut să înțeleagă imediat de ce evoluează așa spectaculos…

Részegh Magdolna: Cu cât creăm mai multă valoare, cu atât ne creștem venitul

Imaginile realizate la croaziera de pe Dunăre, cadoul primit după concursul din vară, au dat culoare evenimentului la care a participat (bineînțeles, nu singură) și Részegh Magdolna. Ea a arătat că experiențele și idealurile îi dau elan omului, iar aici munca depusă este răsplătită într-adevăr cu bonificații consistente. Așa s-a întâmplat ca și ea să poată să conducă de atunci mașina roșie a viselor sale … Pentru a-i încuraja pe cei care se gândesc să pornească la drum, Coordonatorul Argint de Rețea a spus că veniturile noastre depind de capacitatea noastră de a crea valoare, așa că nu există motive de „îngrijorare” atâta timp cât încasările noastre cresc în continuu …

Experiențe pozitive legate de produse

Partea a doua a început cu scurte interviuri în cadrul cărora câțiva participanți au vorbit despre experiențele trăite în timpul folosirii unor produse Biocom. Observațiile prezentate în fața publicului i-au îndemnat pe mulți să-și ia zelos notițe și nu o dată au stârnit aplauze răsunătoare. Mulțumiri încă o dată tuturor pentru împărtășirea experiențelor!

Kraft Noemi – datorită curei cu Reg-Enor a slăbit semnificativ (18 kg …), dar a considerat de o deosebită importanță și apa filtrată. Un alt produs favorit al familiei este Joint Complex, care a stârnit interesul multor persoane în urma susținerii primite din partea tatălui ei, care este medic specialist ortoped.

Horvát Mária – a lăudat extractul de frunze de măslin, dar a împărtășit experiențe importante și despre sprayul Mirtill.

Kásás Melinda – a vorbit de asemenea despre unul din cele mai noi produse ale noastre, sprayul Mirtill, împărtășind observații care pot fi utile și pentru alții.

Német Ildikó – pentru ea cura cu Reg-Enor a fost vedeta, nu doar în privința pierderii sănătoase în greutate …

Vass Edit – ea s-a vindecat de afecțiuni grave ale pielii. Dacă stimatul cititor este curios cum, cu ce a reușit, trebuie să ia legătura cu un coordonator de rețea din Transilvania care a fost prezent la eveniment … (Vă dăm totuși câteva cuvinte cheie: Turmeric, Reg-Enor, Immune Supreme, Detox Formula.)

Nagy Emese – a venit de asemenea cu experiențe legate de cura cu Reg-Enor.

Dr. Kodori Judit, care „s-a întors acasă”, având în vedere că a obținut odinioară diploma de medic la Târgu-Mureș, a ținut o prelegere excelentă despre produse și despre soluțiile posibile pentru anumite probleme, primind aplauze răsunătoare.

Dr. Kodori Judit: Avem la dispoziție produsele care ne permit să avem o mai bună grijă de noi

Acest moment s-a dovedit a fi o bună introducere pentru prelegerea medicală, profesională care a urmat, și care a încercat să ofere sfaturi cu privire la pregătirea pentru iarnă, pentru constituirea farmaciei de casă și pentru evitarea bolilor în condițiile noastre de viață schimbate. Dr. Kodori Judit, care folosește cu succes de zeci de ani produsele rețelei și în munca sa de zi cu zi, a oferit din perspectiva prevenției o imagine cuprinzătoare asupra căilor posibile pentru obținerea sănătății. Ea consideră că detoxifierea-curățarea, regenerarea florei intestinale, alcalinizarea, nutriția-alimentația corectă sunt tot atât de importante ca întărirea sistemului imunitar. În legătură cu acestea, a evidențiat câteva grupe de produse din paleta nu doar variată, dar și deosebit de bogată a Biocom, dintre care unele sunt enumerate mai jos, cu mențiunea că în cadrul prelegerii au fost furnizate numeroase sugestii și pentru diferite grupe de vârstă.

-Curățare: apă purificată, Reg-Enor, programul Intestinal Cleansing, Natu-Lax.
– Regenerarea florei intestinale: extract de semințe de grapefruit, Flora Plus, SCD Herbal.
– Alcalinizare: Immun Supreme, Coral Calcium, multivitamine.
– Întărirea sistemului imunitar: extract de frunze de măslin, ulei de Krill, vitamina D3, antioxidanți (de exemplu: vitamina C, coenzima Q10 – la noi Q-Vital – Flavonoid Komplex).

Nu este de mirare că dr. Kodori Judit, care și-a obținut diploma odinioară la Târgu Mureș, adică  „s-a întors acasă”, a primit aplauze răsunătoare la sfârșitul prezentării.

În imagine se văd cei care au fost dornici să-și împărtășească experiențele legate de produse. Se vede că protagoniștii se simt bine, și chiar dacă publicul nu apare în această imagine, zâmbetele au fost prezente și pe fețele lor …

Günther Edit din Gheorgheni a povestit cum a devenit ea coordonatoare de rețea pe ramura Csibi în urma experiențele minunate pe care le-a avut cu produsele

Povești de succes grăitoare

După partea de prezentare a produselor, cei 500 de participanți au fost inspirați în continuare cu povești de succes.

Günther Edit din Gheorgheni a povestit cum a reușit să scape de 26 de kg urmând cura Reg-Enor, schimbându-și și modul de viață conform recomandărilor. Acum este deja coordonator de rețea în cadrul ramurii Csibi, la eveniment a sosit cu 21(!) de colaboratori, dar își amintește încă cum a stat odinioară singură la un training …

Balázs Szilvia de lângă Odorheiu Secuiesc poate fii mândră și pentru că împreună cu ea și-a primit diploma mai târziu o nouă coordonatoare de rețea de-a sa, Német Katalin. Noul coordonator de rețea al ramurii Péter a subliniat că pe calea care duce spre titlul de coordonator pe lângă conștientizare, schimbarea obiceiurilor de cumpărare devine o strategie importantă și plină de avantaje.

Mátyus Emese din Sânzieni a construit în scurt timp o echipă mare folosindu-se de concurs. Două persoane din grupa sa (Kanabé Mária Magdolna și Fejér lldikó) au atins nivelul 6 de carieră în ultima vreme, dar condițiile le-a îndeplinit și Posea Erzsébet. Astfel, coordonatoarea de rețea a ramurii Turóczi a fost unul dintre cele mai bune exemple pentru felul în care concursul poate ajuta obținerea unor succese rapide.

Joó Erzsébet din Gherla a început de asemenea cu Reg-Enor, cura ajutând-o să scape de 23 kg. Coordonatorul de rețea a ramurii Sinka-Gyuris a ajuns la nivelul de CR în doar trei luni, iar acest lucru devine din ce în ce mai mult un program în cadrul echipei orădene condusă de Hermann Judit …

În prezentarea sa conținând autocritică, dar sinceră și cu umor, Balázs Szilvia a subliniat importanța jucată de schimbarea obiceiurilor de cumpărare în obținerea titlului de coordonator de rețea în cadrul ramurii Péter.

Hermann Judit din Oradea, mamă a trei copii, de acum încolo posesoare a titlului de Coordonator Aur de Rețea, a adus rețeua în pragul „exploziei”: progresele din ultimii doi ani sunt uluitoare. Una dintre noile stele ale ramurii Sinka-Gyuris a ajuns la 75000 de puncte …

Hermann Judit – trei copii, patru CR direcți, o echipă cu 75000 de puncte…

Sfârșitul poveștilor de succes a însemnat și trecerea la punctul care a încheiat partea a doua programului. Pe scenă a urcat acea Hermann Judit care în urmă cu câțiva ani nici măcar nu putea visa la așa ceva. Adică, cum să nu, tocmai aici este cheia: din spusele ei a rezultat că participarea la câteva traniniguri importante, vivifiante a ajutat-o să-și schimbe modul de gândire și să pășească înainte. Mai mult decât atât, chiar să zboare! Coordonatorul Aur a ramurii Sinka-Gyuris (privind de la distanță: ramura Kónya) a ajuns la nu mai puțin decât 75000 de puncte! Și înainte ca cineva să spună că „ei îi este ușor”, e vorba de o mamă a trei copii mici. Pe lângă asta, om de afaceri din Oradea … În prelegerea sa valoroasă a cuprins un diapozitiv care a prezentat dezvoltarea continuă a echipei sale, ceea ce a putut fi fără îndoială motivant și pentru cei care au ajuns deja la nivelul de coordonator.

Barabás Lilla Anna se îndreaptă cu pași uriași către nivelul de coordonator în echipa Hermann, despre acest lucru a vorbit cu plăcere la evenimentul de la Sovata

Ei au atins nivelul șase (coordonator asociat de rețea) în ultimele luni. În dreapta lor cei trei care îi felicită: Borbáth Edith, directorul executiv al firmei partenere din România, Kovács Zoltán fondator de rețea și Kónya György, partenerul său fondator, cel care a dat numele ramurii sale, manager de rețea.

Membrii noi la nivelul șase

Cea de-a treia parte a programului a început cu felicitarea colaboratorilor care au atins nivelul șase (adică coordonator asociat de rețea). Au fost felicitați de Borbáth Edith, directorul executiv al firmei partenere din România, Kovács Zoltán fondator de rețea și unul din partenerii săi, Kónya György, coordonator de ramură-manager de rețea. Redăm mai jos aprecierile sponsorilor.

Kanabé Mária Magdolna (Târgu Secuiesc), sponsor: Mátyus Emese, ramura Turóczi

Este asistentă la secția de bacteriologie a spitalului din Târgu Secuiesc, mamă a doi copii. Activitatea în cadrul Biocom a început-o sub formă de job part time, folosindu-se de posibilitățile oferite de Biocom. Scopul său principal a fost să-și restabilească sănătatea, apoi a urmat construirea rețelei! Din cuvintele ei a rezultat că nu îi este ușor să se ocupe de Biocom, deoarece suferă mereu de lipsă de timp. Dar îi place foarte mult că poate ajuta oamenii și le poate împărtăși din experiențele sale. Sunt mândră de ea, este una din câștigătoarele concursului! – scrie sponsora ei, Mátyus Emese.

Fejér Ildikó (Târgu Secuiesc), sponsor: Mátyus Emese, ramura Turóczi

Ildikó este o persoană foarte veselă, plină de energie, ambițioasă, mamă a două fetițe. Ea a căutat în viața sa soluția care să-i permită să petreacă mai mult timp cu familia, și a găsit-o prin Biocom. Organizarea și planificarea anticipată a muncii, participarea regulată la cursuri de formare, precum și câștigarea concursului, au ajutat-o să formeze o echipă activă în jurul său. Sunt foarte mândră de ea și este o mare bucurie pentru mine că înnobilează echipa mea. Doresc ca visele și dorințele tale să se îndeplinească cât mai curând pentru a le putea înlocui cu altele noi! – scrie sponsora ei, Mátyus Emese.

Zöld Mónika Mária (Târgu Secuiesc), sponor: Ercse Laura, echipa Gligor Erika, ramura Turóczi

Zöld Mónika este un coordonator foarte ingenios, abil, hotărât, care este preocupată zilnic de sănătatea ei și care le împărtășește în mod conștient celor cu care se întâlnește experiențele trăite. Organizează neîncetat și urmează cu perseverență sfaturile sponsorilor săi. Știe că sarcinile duc spre dezvoltare, de aceea a devenit coordonator și un bun dascăl al echipei sale. Suntem foarte mândri de tine – scrie sponsora ei, Ercse Laura.

Nagy Ágota (Sfântu Gheorghe), sponsor: Dósa Annamária, echipa Szakács Dálnoki Kinga, ramura Turóczi

Nagy Ágota este mamă a doi copii, care construiește rețeaua Biocom cu perseverență, răbdare și multă multă dragoste în regim part time. Își susține echipa cu mare devotament, lucrând necontenit la extinderea echipei – scrie sponsora ei, Dósa Annamária.

Sándor Ildikó (Sfântu Gheorghe), sponsor: Dósa Annamária, echipa Szakács Dálnoki Kinga, ramura Turóczi

Este un coordonator înnăscut, independent, ambițios, afabil. Pe lângă cei doi copii ai săi, își construiește în mod planificat și cu răbdare echipa din ce în ce mai mare – scrie sponsora ei, Dósa Annamária.

În prelegerea sa motivantă și accesibilă pentru toată lumea, Kónya György a rugat publicul să răspundă la o întrebare fundamentală – afișată pe ecran …

Kónya György: Tu pe care raft așezi Biocomul?

După exprimarea aprecierilor, Kónya György, Coordonator de ramură-manager de rețea (din a cărui echipă au sosit mulți participanți la Sovata, datorită și echipei din Oradea în puternică dezvoltare coordonată de Herman Judit) a pus întrebarea: ce lipsește din viața ta? În prezentarea sa elocventă, susținută cu imagini, a explicat pe înțelesul tuturor că aici banii sunt „ascunși” în produse. Bani pe care la început îi adunăm încă pentru achitarea unor împrumuturi, dar mai târziu chiar și pentru vacanțe de lux … Kónya György a precizat despre afacere că: decizia este una rațională, și prima decizie este deja importantă, participăm în calitate de cumpărător sau în cea de organizator. Întrebarea principală este pe care raft punem Biocomul – această afacere pe care de fapt o construim noi toți împreună. Iar în cadrul acestui proces sunt foarte importante atitudinea potrivită și deschiderea spre învățare.

Günther Edit coordonator nou de rețea (în stânga, sponsor Szász Emese, echipa Madaras Gyöngyike, ramura Csibi)

Dr. Hadnagy Makó Krisztina coordonator nou de rețea spune câteva cuvinte (sponsor: Madaras Gyöngyike, ramura Csibi)

Membrii noi la nivelul șapte

După prezentare, au urmat noi aprecieri care au fost aplaudate de audiență: după primirea diplomelor bine meritate, noii coordonatori de rețea au vorbit în cadrul unor mini-interviu despre drumul parcurs pentru a ajunge aici. În continuare redăm potretele acestora așa cum rezultă din cuvintele sponsorilor.

Günther Edit – (Sfântu Gheorghe), sponsor: Szász Emese, echipa Madaras Gyöngyike, ramura Csibi

Edit este întruchiparea elanului, a impulsului, se gândește la găsirea de soluții. Fiind mamă a doi copii, și-a dat repede seama că Biocomul înseamnă mai mult pentru ea decât doar produsele. A intuit foarte repede potențialul afacerii, a acceptat instruirea și a devenit coordonator de rețea. A scăpat de un plus de 26 kg, soțul ei s-a vindecat de diabet, dar totuși, pentru ea butonul de pornire a fost primul training, ținut de Ferenczy László în Miercurea Ciuc. Dragostea sa de viață și optimismul său atrag oamenii ca magnetul, are o echipă uriașă, este o adevărată comoară – scrie sponsora ei, Szász Emese

Hadnagy Makó Krisztina (Lupeni), sponsor: Madaras Gyöngyike, ramura Csibi

Krisztina fiind medic, este o adevărată comoară în echipa noastră și îi sunt foarte recunoscătoare mamei sale pentru descoperirea ei, deoarece avem mare nevoie de specialiști. A intuit și înțeles foarte repede valorile promovate de abordarea Biocom, precum și faptul că medicina convențională și Biocomul pot coexista foarte bine. Smerenia, ambițiozitatea sa sunt exemplare. Este o persoană foarte valoroasă, capabilă de lucruri mărețe – scrie sponsora ei, Madaras Gyöngyike.

Ilyés Erika (Corund), sponsor: Hadnagy Makó Krisztina, echipa Madaras Gyöngyike, ramura Csibi

Erika, mama unei fetițe admirabile, este contabil șef la școala din Corund și se ocupă de Biocom în regim part time. Datorită dinamismului, aptitudinilor organizatorice excelente, participării cu regularitate la cursuri și la întâlniri cu colegii, ea a devenit coordonator de rețea în patru luni. A integrat Biocomul într-un mod exemplar în viața familiei sale, soțul ei o susține în tot ce face și pe lângă toate acestea, ea este una dintre cele mai devotate consumatoare ale produselor Biocom, împărtășind cu drag experiențele sale cu alții. Sunt recunoscătoare că am un astfel de coleg coordonator și îi doresc să-și găsească și ea la rândul ei colegi tot atât de dinamici, sufletiști, plini de elan, dornici de învățare, responsabili ca Ea! – scrie sponsora ei, Hadnagy-Makó Krisztina.

Joó Erzsébet (Gherla), sponsori: Kovács Andrea, Tóbiás Erika, Schvarczkop Enikő, echipa Hermann Judit, ramura Sinka-Gyuris

Scăderea spectaculoasă de 23 kg în greutate ca urmare a curei cu Reg-Enor a schimbat nu doar viața lui Erzsébet, dar a avut un efect considerabil și asupra anturajului său. În patru luni a ajuns la nivelul de coordonator de rețea, iar prietena sa cea mai bună i-a urmat exemplul în trei luni! Coordonatoarea acestei echipe deosebit de dinamice este caracterizată de simplitate, credibilitate, foarte multă dragoste – scrie sponsora ei, Tóbiás Erika

Mátyus Emese (Sânzieni), sponsor: Turóczi Melinda, ramura Turóczi

Mátyus Emese, mamă a doi băieți, este administratoarea centrului de copii înființat de Böjte Csaba în Sânzieni. Lucrăm împreună de 12 luni, este CR cu ecuson, având alături de ea o nouă candidată la titlul de CR, care în această lună își apară a treia oară nivelul de coordonator. Acest rezultat se datorează abilităților organizatorice sale bune, deschiderii spre învățare, comportamentului exemplar, atenției acordate oamenilor, credibilității, atitudinii tolerante și participării regulate la traininguri-întâlniri cu colegii. Felicitări, sunt mândră de tine și de echipa ta! – scrie coordonatoare ei de ramură, Turóczi Melinda

Német Katalin (Odorheiu Secuiesc), sponor: Balázs Szilvia, ramura Péter

Kata este o coordonatoare de rețea dedicată și ambițioasă, care își construiește echipa în timp ce își crește cei patru copii. Este un foarte bun organizator, își împarte timpul în așa fel ca pe lângă copilul cel mai mic de opt luni să îi rămână timp și pentru echipa sa, de care este foarte mândră. Este plină de elan, deschisă spre învățare, tolerantă, iar sarcinile asumate le îndeplinește întotdeauna la timp și cu exactitate. În cadrul afacerii Biocom a găsit o echipă unde membrii se ajută reciproc și omenia merge mână în mână cu succesul, iar aceasta nu este o poveste frumoasă, ci realitate funcțională – scrie sponsora ei, Balázs Szilvia

Ilyés Erika, își împărtășește gândurile în calitate de proaspăt CR (sponsor: dr. Hadnagy Makó Krisztina, echipa Madaras Gyöngyike, ramura Csibi)

Kónya György o felicită pe Joó Erzsébet, care a devenit coordonatoare recent în ramura sa din Transilvania

Mátyus Emese a avut ocazia să le vorbească participanților de mai multe ori în cursul zilei, aici a primit microfonul cu ocazia acordării titlului de CR (sponsor Turóczi Melinda, ramura Turóczi)

Német Katalin își împărtășește ideile de coordonatoare, deja cu diploma în mână (sponsor Balázs Szilvia, ramura Péter)

Colaboratorii care au ajuns la nivelul de coordonator de rețea în ultimele luni, cu diplomele și conducerea care îi felicită

Ferenczy László, „sponsor” al ramurii Vass, și astfel al ramurii Péter, coordonatorul său superior de ramură, a ținut și de data aceasta o prelegere care i-a putut motiva pe mulți pentru construirea afacerii

Ferenczy László: Tu cu ce contribui la succes?

Atmosfera vibrantă creată de noii CR a fost amplicată de Ferenczy László, care, într-un sens mai larg, este și sponsorul ramurii Péter, fiind coordonatorul direct al soților coordonatori de ramură Vass Oszkár-Vass Szombatfalvi Zsuzsa. Ferenczy László, cel care a atins la vremea respectivă nivelul de Manager aur de rețea cu o viteză uimitoare, este un oaspete frecvent și binevenit în Transilvania, unde ține în mod regulat prelegeri, traininguri. Și în această zi coordonatorii săi de acolo au vorbit frecvent în intervențiile lor despre cât de mult au fost ajutați anterior de câte o prelegere sau chiar și o propoziție să pornească la drum, iar mai târziu să atingă niveluri superioare… Și prelegerea sa din această duminică de la mijlocul lunii octombrie, întitulată „Abordare sănătoasă”, plină de suflet și de cuvinte călăuzitoare, a avut un caracter de „deșteptare”, astfel, s-ar putea ca peste câteva luni-ani membrii începători Biocom prezenți în sală vor considera aceste clipe o experiență schimbătoare de destin. Pentru că Ferenczy László, care a ținut să precizeze că este foarte mândru de această echipă, a plantat dorința de libertate în sufletele celor receptivi, și a întrebat (dând și răspunsuri ajutătoare), cine cu ce contribuie la succes?

Tóbiás Erika (sponsor Schvarczkopf Enikő, echipa Hermann Judit, ramura Sinka-Gyuris) a primit la Sovata diploma sa de Coordonator Argint de Rețea

Gânduri de argint împărtășite de Tóbiás Erika din Arduzel

Tóbiás Erika: noua Coordonatoare Argint de Rețea

La final încă o apreciere a meritelor: Tóbiás Erika din Arduzel, echipa Hermann Judit, ramura Sinka-Gyuris, cea care a atins nivelul de Coordonator Argint de Rețea a ținut și o prezentare, în continuare o felicităm cu caracterizarea celor din linia sa superioară.

Tóbiás Erika (Arduzel– Maramureș), sponsor: Schvarczkop Enikő, echipa Hermann Judit, ramura Sinka-Gyuris

Erika a căutat printre produsele Biocom soluții pentru bolile copiilor ei. În câteva luni, interesul său a fost stârnit de efectele benefice ale Reg-Enorului. Folosind produsul a constatat și ea aceste lucruri, dar adevăratul salt și progres în viața sa a survenit prin urmărirea și susținerea curei altora. Mulți dintre aceștia i-au devenit colaboratori. Cu timpul, și-a construit o echipă solidă, fiind zilnic prezentă alături de ea. Astfel, merită din plin să stea pe scenă în calitate de Coordonator Argint de Rețea.

Trainingul a fost încheiat de Péter Ágnes și Csaba, coordonatorii ramurii transilvănene

Péter Ágnes şi Csaba: Găsește „de ce-ul tău”!

În încheierea evenimentului și-au exprimat recunoștința Péter Ágnes și Csaba, cei care dau numele ramurii Péter. Literalmente: deoarece Péter Csaba cuprinzând evenimentul într-un cadru le-a mulțumit participanților și organizatorilor pentru performanțele obținute, după care le-a recomandat celor noi să-și găsească „de ce-ul”, deoarece acesta îi va porni pe calea afacerii. Ágnes, partea feminină a cuplului Manager Argint de Rețea, a spus că viața reflectă în mod vizibil gândurile noastre, iar acestea pot oferi o imagine din ce în ce mai frumoasă cu Biocom … În încheiere a luat din noul cuvântul fondatorul de rețea. Kovács Zoltán a împărtășit și o experiență personală de-a sa în încheiere. Cine a fost acolo, va înțelege, cine nu, să-și caute sponsorul, coordonatorul de rețea din Transilvania pentru a afla: ce este arborele de bani. Moderatorul evenimentului, Tarczy Gyula, manager de comunicare, și-a luat rămas bun spunând: să ne întâlnim și la primăvară! (Cel mai probabil la mijlocul lunii aprilie 2018.)

În încheiere, fondatorul de rețea Kovács Zoltán a cuprins evenimentul într-un cadru prin câteva cuvinte înălțătoare și de pornire pe noi drumuri

Una din fotografiile de grup după încheierea trainingului (celelalte se pot vedea mai jos, în galerie). De la stânga la dreapta: Szakács Levente, coproprietar al firmei pertenere din România, Ferenczy László, Manager Aur de Rețea și partenera, Szász Laura, Péter Csaba și Ágnes, cei care dau numele ramurii Péter, Manageri Argint de Rețea, Borbáth Edith, directorul executiv al firmei partenere din România, Vass Szombatfalvi Zsuzsa și Vass Oszkár coordonatori de ramură, „sponsorii” ramurii Péter, Tarczy Gyula, manager de comunicare.